Trustpilot

Vihannessilppuri

Expondon valikoimaan kuuluvat vihannessilppurit vakuuttavat viimeistelyllään ja tehokkuudellaan. Kaikki laitteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja anodisoidusta alumiinista, ja siksi ne ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä ja sopivat täydellisesti ravintola-alan käyttöön. Vihannessilppureissamme on erikoisterävät leikkuuterät, jotka paloittelevat kovimmatkin vihanneslajit siisteiksi siivuiksi ja pysyvät terävinä vielä lukemattomien käyttökertojen jälkeenkin. Meiltä löydät myös muita välineitä esimerkiksi perunoiden viipalointiin ja vihannesten siivutukseen.Tilaa jo tänään laadukas lisävaruste keittiöösi, valitse keittiöösi sopiva vihannessilppuri Expondon verkkokaupasta.

Royal Cateringin laadukas vihannessilppuri

Jos etsit edullisia ja laadukkaita gastronomia-alan varusteita, olet Expondon verkkokaupassa oikeassa osoitteessa. Monien ammattimaisten laitteiden, kuten korkealaatuisten leikkelekoneiden, lisäksi Royal Cateringin tuotevalikoimaan kuuluu käytännöllisiä vihannessilppureita, jotka löydät Expondon kaupasta. Nämä laitteet ovat oiva lisä ammattimaisten keittiöiden varustukseen, ja auttavat sinua prosessoimaan ripeästi suuria elintarvikemääriä. Tehokkaan moottorinsa ja pyörimisnopeutensa ansiosta laite hienontaa suuren määrän vihanneksia hetkessä. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme ja löydä sopiva vihannessilppuri keittiöösi.


Vihannessilppureiden lisäksi tarjoamma myös laajan valikoiman muita ravintola-alan laitteita, joilla varustelet ammattikeittiösi täydellisesti. Löydät verkkokaupastamme esimerkiksi suurkeittiön laitteita, kuten rasvakeittimiä ja paistotasoja. Pikaruokaravintolan työskentelyä nopeuttavat pikaruokakeittiölaitteet, kuten salamanterigrillit, hot dog -laitteet ja pihviprässit, ovat laadukas valinta ammattimaiseen ravintolaan. Ravintola-alan ammattilaisten lisäksi palvelemme myös muiden alojen ammattilaisia verstas- ja teollisuus-kategorioissamme.


Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa keittiöösi sopiva vihannessilppuri ja muut ravintolalaittet edulliseen hintaan kätevästi kotiinkuljetuksella. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteisiin tai ostostapahtumaan ja toimitukseen liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Sähköllä toimivat vihannessilppurit - käytännölliset apuvälineet


Ammattimaisissa gastronomia-alan yrityksissä, suurkeittiöissä ja kanttiineissa on tärkeää valmistettavan ruoan laatu, mutta toisaalta myös valmistamisnopeus. Sähkökäyttöinen vihannessilppuri on mainio apuväline, joka auttaa nopeuttamaan työrytmiä ja nostamaan keittiösi tuottavuustasoa huomattavasti. Ammattimaisten vihannessilppureidemme avulla voit paloitella tomaatteja, herkkusieniä ja perunoita, mutta myös limettejä ja appelsiineja yhdenmukaisiin ja tarkasti leikattuihin siivuihin. Leikkuuterien joukosta löydät sopivan joka tilannetta varten, ja näin laite mukautuu kulloiseenkin tehtävään. Laitteiden valmistukseen käytetään ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja kuten kiillotettua anodisoitua alumiinia ja ruostumatonta terästä. Niinpä ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä jopa jatkuvassa ja intensiivisessä käytössä. Ne vastaavat korkeaa vaatimustasoa laadun ja tarkkuuden suhteen. Ruostumattomalla teräksellä on monia etuja erityisesti gastronomia-alalla. Se takaa hygieenisyyden ja makuneutraaliuden, ja on siksi ihanteellinen materiaali vihannesten ja hedelmien käsittelyssä. Viimeistellyn rakenteen ansioista vihannessilppureiden puhdistaminen on vaivatonta, ja siihen voi käyttää tavanomaisia puhdistusaineita.


Kestävyyden ja laadun lisäksi kiinnitämme erityisesti huomiota laitteidemme käyttäjäystävällisyyteen. Varsinkin arjen työkiireissä on tärkeää, että keittiölaitteet ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita. Eron huomaat päivittäisiä työtehtäviä suorittaessasi, kuten silloin, kun on kyse leikkuuterien pikaisesta vaihtamisesta ja siitä, että voit lukemattomien käyttökertojen jälkeenkin luottaa leikkuujäljen laatuun ja tarkkuuteen. Erittäin tehokkaiden sähkökäyttöisten vihannessilppureiden lisäksi myös käsikäyttöinen tomaattileikkuri on hyödyllinen apuväline. Näillä välineillä mitä erilaisimpien vihannesten ja hedelmien paloittelu käy käden käänteessä.