Trustpilot

Tomaattileikkuri

Royal Cateringin tomaattileikkuri on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön ravintola-alalla. Se nopeuttaa kiireistä keittiötyöskentelyä huomattavasti, koska sillä voit leikata erilaisia vihanneksia, kuten tomaatteja, limettejä tai herkkusieniä tasapaksuiksi viipaleiksi. Tomaattileikkuri on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Materiaalivalinnan ja irrotettavan leikkuuosan ansiosta laite on todella helppo ja nopea puhdistaa. Leikkurin liukumattomat kumijalat takaavat, että laite pysyy tukevasti paikoillaan. Tutustu vihannesleikkurivalikoimaamme ja tilaa jo tänään keittiöösi sopiva tomaattileikkuri expondolta!

Tomaattileikkkuri nopeuttaa päivittäistä työskentelyä

Ammattimaisissa ravintola-alan yrityksissä kuten suurtalouskeittiöissä, kanttiineissa ja ravintoloissa on elintarvikkeiden laadun ohella myös tärkeää, että niiden käsittely käy nopeasti. Etenkin suurtalouskeittiöissä leikataan suuria määriä vihanneksia ja muita elintarvikkeita kerralla, jolloin vihannesleikkuri on ehdottoman tarpeellinen apuväline. Royal Cateringin tomaattileikkurilla paloittelet nopeasti suuren määrän elintarvikkeita, kuten tomaatteja, herkkusieniä, sitruunoita tai vaikkapa kananmunia. Nopeamman esikäsittelyn ansiosta säästät huomattavasti aikaa ja nopeutat ruoan valmistusta entisestään. Erityisen terävien, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen terien ansiosta elintarvikkeet leikkautuvat siisteiksi, tasapaksuiksi viipaleiksi ilman, että joudut käyttämään voimaa lähes ollenkaan. Viipaleiden paksuus on 5,5 mm ja teriä leikkurissa on 10. Pystysuora kahva suojuksella takaa turvallisen työskentelyn ja kevyen työntöliikkeen.


Tomaattileikkuri on erityisen turvallinen keittiöväline, sillä siinä on liukumattomat kumijalat, jotka pitävät sen tukevasti paikoillaan myös liukkailla pinnoilla. Pienen kokonsa ansiosta tomaattileikkuri sopii hyvin myös pienempiin keittiöihin. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällisesti suunniteltu. Verkkokaupastamme löydät myös muita hedelmä- ja vihannesleikkureita, kuten esimerkiksi sähkökäyttöisen vihannesleikkurin viidellä erilaisella reikälevyllä. Royal Cateringin laadukkaiden leikkureiden ansiosta et enää tuhlaa aikaa elintarvikkeiden pilkkomiseen ja valmistat herkullisia aterioita asiakkaillesi nopeammin. Tutustu laajaan ravintolalaitevalikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopivat laitteet jo tänään.

Helppo ja nopea puhdistaa


Tarkkaan harkitun ja huolella suunnitellun rakenteensa ansiosta on Royal Cateringin tomaattileikkurin puhdistus erittäin helppoa ja nopeaa. Laite on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka vastaa elintarvikealan tiukkoja hygieniavaatimuksia ja on erityisen helppo pitää puhtaana. Materiaali suojaa laitetta tehokkaasti korroosiolta ja takaa sen kestävyyden. Tomaattileikkurin terät on irrotettavissa, joten ne on helppo puhdistaa tavanomaisilla puhdistusaineilla. Lisäksi ruostumaton teräs on makuneutraali materiaali, joten se sopii erityisen hyvin ravintolalaitteiden materiaaliksi.


Koska Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkkailuun, on laitteiden pitkäikäisyys ja kestävyys taattu. Erinomaisen hinta-laatusuhteen ja kestävyyden ansiosta on tomaattileikkuri kannattava valinta. Laite on merkittävä apu esimerkiksi hampurilaisravintolassa, jossa on tärkeää leikata suuri määrä tasapaksuja tomaattisiivuja hampurilaisia varten. Lisäksi työtä nopeuttavat ja helpottavat verkkokaupastamme löytyvät pihvikoneet. Näiden laitteiden avulla nopeutat työvaiheita merkittävästi ja asiakkaasi saavat tilaamansa annokset entistä nopeammin.


Ravintolalaitevalikoimastamme löydät ammattikeittiöösi esimerkiksi edullisen paistotason tai erilaisia lihanjalostuslaitteita, kuten lihamyllyjä tai kuttereita, joiden avulla voit itse valmistaa erilaisia liharuokia. Tutustu jo tänään monipuoliseen tuotevalikoimaamme ja valitse keittiöösi sopiva vihannesleikkuri ja muut keittiölaitteet expondolta! Autamme mielellämme oikenlaisten tuotteiden valinnassa ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.