Trustpilot

Perunaleikkuri

Royal Cateringin perunaleikkuri on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön ravintola-alalla. Leikkurilla voit leikata tasakokoisia tikkuja perunoista tai muista vihanneksista dippaamista tai ranskanperunoiden valmistusta varten. Perunaleikkurilla säästät kiireisessä ravintolatyössä aikaa, sillä siivutat vihannekset ja juurekset käden käänteessä voimaa säästävällä vipumekanismilla. Leikkuriin kuuluu kolme erikokoista leikkuuterää, jotka pystyt irrottamaan ja puhdistamaan kätevästi. Perunaleikkuri on suunniteltu seinään tai pöytään asennettavaksi. Niinpä se pysyy tukevasti paikallaan vihanneksia leikattaessa. Tilaa jo tänään käytännöllinen ja edullinen leikkuri expondolta!

Perunaleikkuri – käytännöllinen keittiöväline

Ravintola-alan yrityksissä työntekoa nopeuttavat laitteet ovat ehdottoman tärkeitä, jotta asiakkaat eivät joudu odottamaan kauan. Perunaleikkurilla paloittelet perunat ja muut vihannekset käden käänteessä tasapaksuiksi tikuiksi. Paloittelun jälkeen voit valmistaa perunoista esimerkiksi herkulllisia ranskanperunoita expondon rasvakeittimillä. Voit myös friteerata muita vihanneksia, kuten porkkanoita ja kesäkurpitsaa, ja valmistaa herkullisia vihannesannoksia. Ranskanperunoiden sijaan voit tarjota esimerkiksi bataattiranskalaisia, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla.
Perunaleikkuri on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin kestävä ja tehokkaasti korroosiolta suojattu. Toimitukseen kuuluu kolme erikokoista ja erittäin terävää leikkuuterää. Niillä voit leikata joko 8, 10 tai 12 mm paksuisia tikkuja. Terät on helppo ja nopea vaihtaa myös kiireen keskellä, joten voit aina valmistaa eri paksuisia ranskanperunoita asiakkaidesi toiveiden mukaan. Laitteen vipumekanismi takaa sen, että leikkaaminen ei vaadi voimankäyttöä, joten työnteko pysyy tehokkaana jopa ilman sähkökäyttöisiä laitteita.
Pienen koonsa ansiosta perunaleikkuri sopii myös pienempiin keittiöihin. Sen voi asentaa tilaasäästävästi seinään tai myös pöytään. Kiinnityksen ansiosta laite ei pysty luistamaan paikaltaan. Verkkokaupastamme löydät myös muita hedelmä- ja juuresleikkureita, kuten esimerkiksi sähkökäyttöisen vihannesleikkurin viidellä erilaisella reikälevyllä tai hedelmä- ja tomaattileikkurit.

Laadukkaat materiaalit – helppo puhdistaa


Tarkkaan harkitun ja huolella suunnitellun rakenteensa ansiosta on Royal Cateringin perunaleikkurin puhdistus vaivatonta ja nopeaa. Laite on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se vastaa elintarvikealan tiukkoja hygieniavaatimuksia ja on erityisen helppo pitää puhtaana. Materiaaliksi valittiin ruostumaton teräs erityisesti siksi, että se suojaa laitteen tehokkaasti korroosiolta ja tekee puhdistamisesti todella helppoa. Koska leikkurin terät on helppo irrottaa, voit pestä ne helposti tavanomaisilla puhdistusaineilla. Laitteiden vaivaton puhdistaminen on erittäin tärkeää ravintola-alalla.


Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkkailuun, joten laitteiden pitkäikäisyys ja kestävyys on taattu. Erinomaisen hinta-laatusuhteen ja kestävyyden ansiosta on perunaleikkuri kannattava valinta ravintolasi varustukseen. Laite on merkittävä apu esimerkiksi hampurilaisravintolassa, jossa on tärkeää leikata suuri määrä tasapaksuja perunasiivuja ranskanperunoita varten. Hampurilaisten valmistusta nopeuttavat ja helpottavat verkkokaupastamme löytyvät pihvipuristimet. Näiden laitteiden avulla nopeutat työvaiheita merkittävästi ja asiakkaasi saavat tilaamansa annokset entistä nopeammin.


Ravintolalaitteiden valikoimastamme löydät myös erilaisia ammattikeittiölaitteita, kuten pöytägrillejä tai pastakeittimiä. Tutustu laajaan ravintolalaitevalikoimaamme ja löydä keittiöösi sopivat laitteet ja kalusteet expondolta. Autamme mielellämme sopivien laitteiden löytämisessä ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä. Tilaa tarvitsemasi laitteet verkkokaupastamme kätevästi kotiinkuljetuksella!