Hedelmä- ja vihannesleikkurit

1 - 24 / 34 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 2

Expondon monipuolisilla vihannesleikkureilla viipaloit, siivutat ja hienonnat erilaiset vihannekset ja hedelmät nopeasti, tarkasti ja vaivattomasti. Voit valita sähkökäyttöisen tai  käsikäyttöisen leikkurin tomaattien, sipulin, perunoiden tai muiden vihannesten ja hedelmien leikkaamista varten. Erikoisterävät leikkuuterät leikkaavat elintarvikkeet tasaisiksi paloiksi, ja terien vaihtaminen ja vaivatonta ja nopeaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vihannesleikkuri on helppo ja nopea puhdistaa, joten se täyttää ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset. Vihannesleikkureiden lisäksi kannattaa tutustua myös kuttereihimme, joilla hienonnat kalan ja lihan lisäksi myös vihannekset. Tutustu expondon valikoimaan ja löydä keittiöösi sopiva vihannesleikkuri jo tänään!

 

Monikäyttöinen vihannesleikkuri expondolta

Expondo on juuri oikea valinta, kun tarvitset laadukkaita ja monipuolisia keittiölaitteita ammattikeittiöösi. Sähkökäyttöisellä vihannesleikkurilla hienonnat suuren määrän vihanneksia tai hedelmiä lyhyessä ajassa. Laitteen kierrosnopeus on 270 r/min ja moottorin teho 550 wattia, joten se paloittelee elintarvikkeet todella tehokkaasti ja nopeasti. Leikkuriin kuuluu viisi erikoisterävää leikkuuterää, jotka on helppo vaihtaa tarvittaessa.  Laite on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Ruostumaton teräs on erinomainen materiaali ravintolalaitteita varten, sillä se on helppo puhdistaa ja se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Koska Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaisiin materiaalivalintoihin ja jatkuvaan laaduntarkkailuun, ovat kaikki laitteemme taatusti kestäviä, pitkäikäisiä ja käyttäjäystävällisiä.


Sähkökäyttöisen vihannesleikkurin lisäksi tarjoamme erilaisia käsikäyttöisiä leikkureita. Olipa sitten kyseessä tomaatti-, peruna- tai vihannesleikkuri, ovat laitteet erittäin käytännöllisiä ja helpottavat työtäsi huomattavasti. Ergonomisen vivun ansiosta käsikäyttöiset leikkurit ovat myös helppokäyttöisiä. Terävien terien ansiosta et tarvitse vivun painamiseen paljoakaan voimaa. Leikkureiden lisäksi löydät keittiövälinekategoriastamme myös pöytämallisen purkinavaajan. Tarjoamme myös paljon muita ravintolalaitteita, kuten fast food -laitteita ja kylmätekniikkalaitteita. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja tilaa keittiöösi sopivat laitteet expondolta!

Arjen työtä helpottava apuväline

Ammattimaisissa ravintola-alan yrityksissä, suurkeittiöissä ja kanttiineissa on tärkeää valmistettavan ruoan laatu, mutta toisaalta myös valmistusnopeus. Sähkökäyttöinen vihannesleikkuri on mainio apuväline, joka auttaa nopeuttamaan työrytmiä ja nostamaan keittiösi tuottavuustasoa huomattavasti. Ammattimaisten vihannesleikkureidemme avulla voit paloitella tomaatteja, herkkusieniä ja perunoita, mutta myös limettejä ja appelsiineja yhdenmukaisiin ja tarkasti leikattuihin siivuihin. Leikkuuterien joukosta löydät sopivan joka tilannetta varten, ja näin laite mukautuu kulloiseenkin tehtävään. Voit luottaa erityisteräviin teriin, sillä ne pysyvät erittäin kauan terävinä ja leikkaavat kaikenlaiset vihannekset tarkasti ja vaivattomasti. Löydät meiltä myös muita leikkaamiseen soveltuvia laitteita, kuten leikkelekoneita, joiden avulla voit leikata tasaisia siivuja esimerkiksi makkarasta ja juustosta. Valitse meiltä laadukkaat ja tehokkaat laitteet ja tehoasta työskentelytahtia keittiössäsi!


Ravintola-alan ammattilaisten lisäksi palvelemme myös muiden alojen ammattilaisia verstas- ja teollisuuslaitteillamme ja -tarvikkeillamme. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa keittiöösi sopiva vihannesleikkuri ja muut ravintolalaittet edulliseen hintaan kätevästi kotiinkuljetuksella. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteisiin tai ostostapahtumaan ja toimitukseen liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.