Trustpilot

Perunankuorimakone

Bartscherin perunankuorimakone on erinomainen apuväline suurtalouskeittiöille, pitopalveluille ja ravintoloille, jotka tarvitsevat suuria määriä kuorittuja perunoita. Ammattimaisissa ravintoloissa ja pitopalveluissa perunoiden kuoriminen käsin ei tule kysymykseen, sillä se olisi aivan liian työlästä ja hidasta. Perunankuorimakoneen ansiosta kuoriminen käy nopeasti ja vaivatta. Laitteeseen mahtuu kerralla 7,5 kg:aa perunoita ja se kuorii jopa 90 kg:aa tunnissa. Ajastimen avulla voit säätää kuorinta-ajaksi 1-4 minuuttia. Tilaa siis tehokas perunankuorimakone Expondolta jo tänään!

Bartscherin tehokas perunankuorimakone

Bartscherin perunankuorimakone on ehdottoman tärkeä laite suurtalouskeittiöissä, kanttiineissa ja pitopalveluissa, joissa kuoritaan päivittäin suuria määriä perunoita. Tehokas kuorimakone mahdollistaa erittäin suurten perunamäärien kuorimisen nopeasti ja vaivattomasti. Kun hankit sopivat koneet hoitamaan yksinkertaiset mutta hitaat työvaiheet, kuten perunoiden kuorimisen, säästät aikaa ja työntekijäsi voivat keskittyä tärkeämpiin tehtäviin. Valmiiksi kuorituista perunoista voit valmistaa erilaisia lisäkkeitä, kuten perunamuusia tai keitettyjä perunoita. Voit hyvin valmistaa myös ranskanperunoita ja pilkkoa valmiiksi kuoritut perunat nopeasti sopivalla perunaleikkurilla. Perunaleikkurilla valmistat nopeasti tasapaksuisia perunasiivuja, jotka voit friteerata rapeiksi tehokkaalla rasvakeittimellä. Itsetehdyt ranskanperunat ja muut perunalisukkeet ovat aina herkullisempia kuin esimerkiksi valmiiksi viipaloidut pakasteranskanperunat.

Perunankuorimakone nopeuttaa siis kaikenlaisten ruokien valmistusta, sillä voit valmistaa valmiiksi kuorituista perunoista eri ruokia ja säästät näin aikaa. Perunoiden kuoriminen itse on myös halvempaa kuin valmiiksi kuorittujen perunoiden ostaminen. Lisäksi juuri ennen kypsennystä kuoritut perunat maistuvat tuoreemmilta kuin esimerkiksi vakuumiin pakatut perunat. Kannattaa siis sijoittaa laadukkaaseen perunankuorimakoneeseen - näin hoidat hitaan ja työlään perunoiden kuorimisen käden käänteessä tehokkaan koneen avulla. Lisäksi löydät Expondon verkkokaupasta paljon muitakin laadukkaita ravintolalaitteita - tutustu valikoimaamme jo tänään!

Expondo - kaikki ravintolalaitteet yhdestä osoitteesta

Bartscherin perunankuorimakone on valmistettu laadukkaasta 18/10 ruostumattomasta teräksestä. Ruostumattoman teräksen ansiosta laite on erityisen hygieeninen ja helppo puhdistaa käytön jälkeen tavanomaisilla pesuaineilla. Laitteessa on vesiliitäntä, jonka kautta se ottaa veden kuorimista varten. Keitetyt perunat ja muut lämpimät tai myös kylmät ruoat voit kuljettaa kätevästi kuljetusastioilla, jotka pitävät ruoat tehokkaasti kylminä tai kuumina. Kuljetusastiat sopivat hyvin esimerkiksi pitopalveluille tai ravintoloille, jotka toimittavat ruokaa suoraan asiakkaille.

Verkkokaupastamme voit tilata myös kaikki suurkeittiölaitteet, kuten liedet ja uunit. Esimerkiksi laadukas sous vide-keitin kuuluu ehdottomasti gourmet- ja à la carte -ravintoloiden varustukseen, sillä se mahdollistaa gourmet-aterioiden valmistuksen, matalassa, tarkasti kontrolloidussa lämpötilassa. Sous vide -menetelmällä ruoasta tulee mehukasta ja se saavuttaa juuri sopivan kypsyysasteen. Myös sous vide -keitin, aivan kuten perunankuorimakonekin, on valmistettu ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Laadukkaista materiaaleista valmistetut ravintolalaitteemme kestävät pitkään päivittäisessä käytössä. Tilaa siis kaikki tarvitsemasi ravintolalaitteet edulliseen hintaan Expondolta ja saat ne kätevästi kotiinkuljetettuina. Mikäli sinulla on kysyttävää perunankuorimakoneesta tai muista tuotteistamme, auttaa asiakaspalvelumme mielellään. Autamme myös sopivien laitteiden valinnassa ja kaikissa tilaukseen, toimitukseen ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.