Trustpilot

Sous vide -keitin

Sous vide -keitin mahdollistaa ruoan valmistamisen matalassa, tarkasti kontrolloidussa lämpötilassa tyhjiöpakattuna. Sous vide takaa tasalaatuisen, esteettisen ja aromaattisen lopputuloksen, ja siksi laitetta käytetäänkin paljon gourmet-ruoanvalmistuksessa. Tyhjiöpakkaamista varten voit ostaa meiltä myös vakuumikoneen, jolla pakkaat ruoan tyhjiöön sous vide -ruoanlaittoa varten. Sous vide -keittimen lämpötila on säädettävissä 25 - 85 °C:n välillä 0,1 °C:n tarkkuudella. Lämpötilan voit säätää myös lämpömittarin avulla, joka mittaa tuotteiden sisälämpötilan eristetysti pussin läpi.

Bartscherin tarkka ja luotettava sous vide -keitin

Sous vide -keittimellä ruoka kypsennetään tyhjiöön pakattuna muita kypsennysmenetelmiä matalammissa lämpötiloissa. Tällä menetelmällä ruoka säilyttää mehevyytensä ja ravintoaineensa erityisen hyvin. Siksi sous vide -keittimet ovatkin ravintoloiden suosiossa, mutta niiden käyttö myös kotikeittiöissä on lisääntymässä. Kypsennysmenetelmä sopii monille raaka-aineille, ja erityisen edullinen se on punaiselle ja vaalealle lihalle, kalalle ja kasviksille. Raaka-aineet säilyttävät mehukkuutensa ja kypsyvät tasaisesti juuri haluttuun kypsyysasteeseen. Näin esimerkiksi naudanlihapihvi kypsyy sisältäkin täydellisen tasaisesti eikä jää liian raa’aksi, mene ylikypsäksi tai liian kuivaksi. Matalassa lämpötilassa kypsentämiseen sopii myös matalalämpöuunimme, jolla voit hauduttaa ruoan hitaasti kypsäksi. Matalalämpömenetelmillä ruoka kypsyy tasaisesti, siitä tulee mureaa ja mehevää eikä se pääse kypsymään ylikypsäksi. Niinpä sous vide on varma tapa onnistua ruoanlaitossa, sillä ruoan kypsyysastetta ei tarvitse arvailla vaan sen voi säätää tarkasti kontrolloidussa lämpötilassa.

Löydät verkkokaupastamme toki myös perinteisille kypsennysmenetelmille sopivat laitteet. Voit grillata ruokia monipuolisessa yhdistelmägrillissä joko ritilällä tai grillausvuoassa. Valitsetpa sitten perinteisen kypsennysmenetelmän uunissa tai grillissä taikka sous vide -tyhjiökypsennyksen, onnistuu se varmasti Expondon laadukkailla laitteilla. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi ravintolalaitteet jo tänään.

Sous vide -laitteet - hellävarainen ja tarkka kypsennys

Erilaiset sous vide -laitteet, joissa lämpötilaa valvotaan tarkasti kypsennyksen aikana, mahdollistavat sous vide -menetelmän kypsennyksen. Erillisellä PID-säätimellä voit tarkasti valvoa esimerkiksi riisikeittimen, keittolevyn tai höyrytason lämpötilaa. Myös kiertolämmitin mahdollistaa sous vide -kypsennyksen, sillä se lämmittää suuren määrän vettä ja pitää sen samalla tasaisen lämpöisenä. Sous vide -laitteiden lisäksi tarvitset tyhjiöpakkauskoneen, jolla saat suljettua kypsennettävät elintarvikkeet ilmatiiviisti muoviin. Tarkin ja luotettavin sous vide -laite on toki sous vide -keitin, sillä lämpötilan säätötarkkuus on 0,1 °C ja ajastin varmistaa, ettei ruokaa kypsennetä liian kauan. Bartscherin ammattimaisilla laitteilla onnistut sous vide -kypsennyksessä varmasti ja voit tarjota asiakkaillesi täydellisen gourmet-elämyksen.

Laadukkaat ravintolalaitteet Expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät kaikki ravintolatoiminnassa tarvitsemasi laitteet ja kalusteet. Tarvitsetpa sitten perusvarustuksen ravintolan perustamista varten tai sous vide -keittimen keittiösi varustusta täydentämään, olet Expondon verkkokaupassa oikeassa osoitteessa. Bartscherin sous vide -laitteet sopivat täydellisesti á la carte -ravintoloiden tai pitopalveluiden käyttöön. Expondon ravintolalaitteilla helpotat keittiötyöskentelyä ja säästät aikaa. Monikäyttöiset laitteet nopeuttavat monia työvaiheita. Esimerkiksi Bartscherin yleiskoneella sekoitat ja vatkaat kaikki taikinat ja raaka-aineet tasaiseksi massaksi ja voit samalla keskittyä muihin tehtäviin. Myös sous vide -keitin helpottaa ruoanlaittoa, sillä asetat vain lämpötilan ja halutun kypsennysajan, ja laite hoitaa kypsennyksen itsestään. Esimerkiksi pihvit voit paistaa ensin grillissä kauniin ruskeiksi, pakata vakuumikoneella ja kypsentää sous vide -keittimellä tasaisen kypsäksi ja meheväksi. Vakuumikoneella voit myös marinoida lihan valmiiksi, ja maut imeytyvät lihaan kypsennyksen aikana. Lopputulos on esteettinen, aromaattinen ja mehukas.

Kaikki Expondon ravintolalaitteet on ammattikäyttöön suunniteltuja. Siksi olemmekin valinneet parhaat materiaalit ja uudenaikaisimmat tekniikan. Sous Vide keittimien lisäksi meillä on myös laaja valikoima rasvakeittimiä, riisikeittimiä ja muita suurkeittiölaitteita! Kaikki laitteemme suunnitellaan asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen ja valmistusprosessia valvotaan jatkuvasti korkeiden laatustandardien mukaisesti. Niinpä voit luottaa tuotteidemme laatuun ja pitkäikäisyyteen. Tilaa siis sous vide -keitin ja muut tarvitsemasi ravintolalaitteet Expondon verkkokaupasta edullisesti kotiinkuljetuksella!