Trustpilot

Monitoimikeitin

Monitoimikeitin on oikea valinta, kun haluat valmistaa monenlaisia ruokia erityisen hellävaraisesti. Moderneissa monitoimikeittimissä on lukuisia asetusvaihtoehtoja. Niiden avulla valmistat herkulliset ruoka-annokset sekä ravintolakeittiössä että kotona. Keittimet ovat mitoiltaan kompakteja ja toimivat liesistä riippumatta, joten voit siirtää ne helposti työpisteestä toiseen. Monitoimikeitin on tehokas apuväline, jolla valmistat monenlaiset herkut – keittiössä kuin keittiössä.

Mikä on monitoimikeitin?

Moderni monitoimikeitin tarjoaa lukuisia toimintoja, joilla kypsennät monenlaisia ruokia koti- tai ammattikeittiössä. Keitin toimii kuumaalla höyryllä, joka säilyttää ruoan vitamiinit ja aromit. Voit säätää haluamasi asetukset keittimen ohjauspaneelin kautta. Ravintolalaitteiden valikoimastamme löytyvissä monitoimikeittimissä on integroitu lämmitysyksikkö. Voitkin käyttää niitä täysin ulkoisista lämpölähteistä riippumatta. Tästä syystä monitoimikeitin on ihanteellinen ratkaisu, kun laitat ruokaa useissa eri paikoissa. Monitoimikeittimet eivät myöskään vie tilaa liedeltä, mikä edistää ruoanlaiton sujuvuutta. Lisäksi keittimet tarjoavat paljon tehoa pienellä sähkönkulutuksella. Useissa monitoimikeittimissä on myös erityinen lämpimänäpitotoiminto. Sen avulla pidät kypsennetyn ruoan lämpimänä pitkän aikaa.

Mitkä ovat monitoimikeittimen edut?

  • Laaja valikoima toimintoja tekee laitteista todella monikäyttöisiä.
  • Ruoka voidaan kypsentää erityisen hellävaraisesti.
  • Laitteet toimivat liesistä riippumatta integroidulla lämmitysmoduulilla.

Tällaisella keittimellä voit valmistaa vihanneksia, lihaa ja lisukkeita helposti ja nopeasti. Kotikokeille on olemassa lukuisia reseptejä, jotka on suunniteltu erityisesti näitä laitteita varten.

Multicooker haudutuspata – kokkaa kuin ammattilaiset

Oletko vielä epävarma siitä, tuleeko multicooker haudutuspata sinulle todella tarpeeseen? Tähän kysymykseen on helppo vastata. Laadukas multicooker on paras tapa valmistaa erityisen maukasta ruokaa kotona ilman liettä. Ruoanlaitto multicooker-monitoimikeittimellä on helppoa jopa aloittelijalle. Monien monitoimikeittimien reseptien avulla maallikonkin on helppo hypätä näiden erinomaisten suurkeittiölaitteiden maailmaan. Lisäksi useat keittimet tarjoavat valmiita ohjelmia, jotka on suunniteltu yleisimpien ruokien valmistukseen. Sinun tarvitsee vain laittaa raaka-aineet keittimeen ja valita sopiva ohjelma. Käynnistyksen jälkeen keitin pitää lopusta huolen ja kypsentää ruoan itsenäisesti.

Laadukkaat monitoimikeitinten valmistajamme suosivat laitteiden materiaalina ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs takaa, että jokainen painekeitin on vankka ja kestävä. Tällainen painekeitin sisältää useimmiten sisäkattilan, jonka voit ottaa keittimestä milloin tahansa ulos. Tästä syystä keittimien puhdistaminen on lasten leikkiä. Lisäksi monitoimikeittimistä on tarjolla monia eri kokoja. Hieman pienemmän tilavuuden laitteet sopivat hyvin kotikeittiöön. Suurempi multicooker taas on omiaan ammattikeittiössä. Kuten riisikeittimet , myös monitoimikeittimet ovat vakiinnuttaneet asemansa ravintola-alalla jo vuosia sitten ja tulleet ammattikeittiöiden välttämättömäksi keittiövälineeksi.