Trustpilot

Keittolevy

Bartscherin tehokas keittolevy sopii erinomaisesti esimerkiksi pitopalveluyritysten käyttöön sekä ammattikeittiöihin, jotka tarvitsevat liikutettavan keittolevyn joustavaan käyttöön. 230 voltin liesi on helppo kytkeä tavalliseen pistorasiaan, joten voit vaihdella sen paikkaa vaivatta tarpeen vaatiessa. Löydät myös kaikki muut ammattikeittiön liedet, kuten kaasu-, sähkö- ja induktioliedet verkkokaupastamme. Tehokas liesi kuuluukin jokaisen keittiön perusvarustukseen. Jos tarvitset välillä lisätilaa liedellä, voit nopeasti kytkeä keittolevyn päälle. Laite sopii myös erinomaisesti kotikäyttöön vaikkapa kesämökille, jos et tarvitse normaalikokoista liettä.

Monikäyttöinen keittolevy Bartscherilta

Helposti liikuteltava ja verkkovirralla toimiva keittolevy on kätevä ratkaisu, jos tarvitset helposti mukana kulkevaa keittolevyä pitopalveluyrityksessäsi tai välillä lisäliettä keittiössäsi. Valikoimaamme kuuluu laitteita sekä yhdellä että kahdella levyllä. Pienikokoiset liedet sopivat erinomaisesti pieneenkin tilaan, kuten ruokavaunuun, grillikioskiin tai markkinakojuun. Tehokas 1,5 kilowatin levy kuumenee nopeasti ja lämpötila on säädettävissä portaattomasti. Lisäliesi mahdollistaa joustavan työskentelyn, sillä voit tarpeen vaatiessa ottaa käyttöön lisälieden etkä joudu odottelemaan kiinteän lieden vapautumista. Ylikuumenemissuoja takaa laitteen turvallisuuden. Laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin helppo puhdistaa käytön jälkeen. Lisäksi ruostumaton teräs kestää erinomaisesti käytössä ja suojaa laitetta ulkoisilta vaikutuksilta. Ruostumaton teräs täyttää myös ammattikeittiön vaatimukset, sillä se on hygieeninen materiaali, jonka pintaan bakteerit ja lika eivät pääse kertymään. Esimerkiksi rasvatahrat on helppo poistaa tavanomaisella pesuaineella ja kostealla liinalla. Näin pinta pysyy siistin ja hygieenisen näköisenä jokapäiväisessä käytössä.

Ravintoloiden ja pitopalveluiden käyttöön sopii myös käytännöllinen keittoasema, jossa pidät yhdestä neljään keittoastiaa kuumana tarjoilua varten. Astioiden lämpötila on yksittäin säädettävissä, mikä mahdollistaa laitteen joustavan käytön. Keittolevy ja keittoastia helpottavat jokapäiväistä työtä ja tehostavat ravintolasi toimintaa.

Tilaa tarvitsemasi ravintolalaitteet Expondolta

Expondon laajasta ravintolalaitevalikoimasta löydät kaikki ammattikeittiössä tarvitsemasi laitteet. Jos suunnittelet ravintolan perustamista, olet Expondon verkkokaupassa oikeassa osoitteessa. Edullisten laitteidemme ansiosta säästät ravintolan perustamisen kuluissa laadusta tinkimättä. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi suurkeittiölaitteet ja -kalusteet, pikaruokalaitteet, lämpöhauteet sekä kylmälaitteet. Jos esimerkiksi haluat tarjota asiakkaillesi herkullisia gourmet-annoksia, on sous vide -keitin oikea valinta. Tyhjiöpakatuista elintarvikkeista valmistat tasalaatuista ruokaa juuri haluamassasi lämpötilassa. Keittolevyn lisäksi tarjoamme siis kaikki tarvitsemasi ravintolalaitteet erinomaisella hinta-laatusuhteella. Valikoimamme palvelee niin gourmet-ravintoloita kuin suurtalouskeittiöitä tai pitopalveluitakin. Suurtalouskeittiön tarpeisiin voit tilata esimerkiksi perunankuorimakoneen, jolla kuorit suuria määriä perunoita nopeasti. Tehokkailla laitteilla säästät aikaa ja voit keskittyä samalla muihin tehtäviin.

Myös keittolevy säästää aikaasi, sillä se tekee keittiöstäsi entistäkin joustavamman ja voit varautua hyvin suuriinkin asiakasmääriin. Teet pienestäkin keittiöstä tehokkaamman, jos voit ottaa pienikokoisen keittolevyn käyttöön pahimpaan ruuhka-aikaan. Sopivilla laitteilla voit varautua kaikkiin tilanteisiin ja tarjota asiakkaillesi herkullista ruokaa nopeasti. Tehokkaiden laitteiden ansiosta säästät myös tuotantokuluissa, jolloin voit myydä laadukasta ruokaa edullisesti. Tutustu siis rauhassa tuotevalikoimaamme ja tilaa ravintolalaitteet ammattikeittiöösi edullisesti kotiinkuljetuksella! Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.