Trustpilot

Grillilaitteet

Tarjouksessa
Parilagrilli - uritettu - ajastin - 1 800 W
Royal Catering
(6)

Parilagrilli - uritettu - ajastin - 1 800 W

Mitat (PxLxK)
31 x 38 x 20 cm
199,00 € 219,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 23.7.
Tarjouksessa
Parilagrilli kaksiosainen – sileä – 2 x 1800 W
Royal Catering
(6)

Parilagrilli kaksiosainen – sileä – 2 x 1800 W

Mitat (PxLxK)
39 x 57 x 20 cm
249,00 € 267,92 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 23.7.
Tarjouksessa
Paistotaso sähkökäyttöinen - 60 cm - sileä - 2 × 3 750 W
Royal Catering
(3)

Paistotaso sähkökäyttöinen - 60 cm - sileä - 2 × 3 750 W

Mitat (PxLxK)
60 x 54.5 x 30.7 cm
429,00 € 469,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.7.

Grillatut herkut ovat ruokalistojen suosikkeja ravintoloissa, myyntikojuissa ja pikaruokaravintoloissa aina, vuodenajasta riippumatta. Mutta mitäpä ruoanvalmistus olisikaan ilman ammattimaisia grillilaitteita. Grillaus antaa niin lihalle, kalalle kuin vihanneksille ja hedelmillekin herkullisen maun, ja parilat taas houkuttelevan raidoituksen. Expondon verkkokaupasta löydät niin sähkö- kuin kaasukäyttöisetkin paistotasot, parilat ja bbq-sähkögrillit ruokien grillaukseen, paistoon ja ruskistukseen. Mikäli haluat tarjoilla asiakkaillesi hot dogeja, kannattaa katsastaa myös expondon monipuolinen nakkigrillien ja -höyrystimien valikoima. Tutustu verkkokauppamme laajaan ravintolalaitteiden valikoimaan jo tänään ja tilaa tarvitsemasi grillilaitteet kätevästi kotiinkuljetuksella expondolta.

Monipuoliset grillilaitteet expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia grillilaitteita ammattimaiseen käyttöön ravintola-alan yrityksille. Esimerkiksi sähkö- ja kaasukäyttöiset paistotasot kuuluvat jokaisen ravintolan ja grillikioskin perusvarustukseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla paistotasolla paistuvat kätevästi niin pihvit, kanaleikkeleet, kananmunat kuin kasviksetkin. Saatavilla on myös malleja, joissa osa paistotasosta on uritettu, jolloin paistettaviin tuotteisiin saadaan houkutteleva, grillatuille tuotteille tyypillinen raidoitus. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut, roiskesuojalla sekä rasvankeräysastialla varustetut laitteet on helppo puhdistaa, joten ne vastaavat elintarvikealan tiukkoihin hygieniavaatimuksiin ja sopivat siten erittäin hyvin ammattimaisen keittiön tarpeisiin. Paistotasolla paistuvat herkullisiksi myös esimerkiksi jauhelihapihvit, jotka voit valmistaa kätevästi Royal Cateringin laadukkailla ja helppokäyttöisillä pihvipuristimilla.

Sileiden ja osaksi uritettujen paistotasojen lisäksi löydät verkkokaupastamme myös kontaktigrillejä, joiden pariloiden välissä ruoka kypsyy sujuvasti ja pysyy mehukkaana. Nämä grillilaitteet sopivat hyvin esimerkiksi paninien, grillivoileipien kuin myös pihvien grillaukseen. Kompaktin kokonsa ansiosta ne menevät pieneenkin tilaan jo ovat käteviä myös grillikioskeissa tai katuruokaravintoloissa. Mikäli haluat valmistaa myös herkullisia jälkiruokia paistamalla, löydät esimerkiksi vohveleiden paistoraudat uskomattoman hyvään hinta-laatusuhteeseen verkkokaupastamme. Meiltä löydät myös lettujen paistoon tarkoitetut tasot, joten niin pää- kuin jälkiruokienkin valmistus käy joutuisasti expondon ravintolalaitteilla.

Huoletonta grillausta

Mikäli etsit turvallista ja helppokäyttöistä grilliä esimerkiksi ulkoilmatapahtumaan tai markkinakojuun, löydät myös tähän tarkoitukseen sopivat grillilaitteet expondolta. Sähkögrilli on kätevä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun muita grillejä ei paloturvallisuuden takia voi käyttää. Esimerkiksi Bartscherin bbq-grillillä ruoanvalmistus käy erittäin vähärasvaisesti sen tarttumattomien paistopintojen ansiosta. Monipuolisessa grillissä on sekä sileä paistopinta että ritilä. Jalallinen ja tuulisuojalla varustettu grillilaite on helppo asettaa mihin tahansa tasaiselle alustalle, mutta sitä voi tarpeen mukaan käyttää myös pöytägrillinä. Kannattaa myös muistaa, että grillaus on paljon muutakin kuin pihvejä ja makkaroita – myös hedelmät kuten banaani ja ananas sopivat grillaukseen mainiosti. Liharuokien lisukkeeksi voit valmistaa grillilaitteillamme myös esimerkiksi halloumia ja kasviksia tai vaikkapa täytettyjä herkkusieniä pekonilla. Ruoka-annokset viimeistelee kastike, maustevoi tai grillauksessa käytetty marinadi, jolla ravintolasi voi erottua positiivisesti edukseen. Kun keittiöstäsi löytyy laadukkaat grillilaitteet, vain mielikuvitus on rajana ruokalajien suunnittelussa ja valmistuksessa.

Tutustu siis laajaan grillilaitteiden valikoimaamme jo tänään ja tilaa tarvitsemasi laitteet sujuvaan ja ammattimaiseen ruoanvalmistukseen kätevästi verkkokaupastamme. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai tilaukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme.