Trustpilot

Paistotasot

Royal Cateringin paistotaso on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön ravintola-alan yrityksille. Valikoimastamme löydät sekä sähkö- että kaasukäyttöisiä grillejä uritetulla tai sileällä pinnalla. Uritettu pinta antaa esimerkiksi pihveille tyypillisen raidoituksen. Sileällä pinnalla voit paistaa esimerkiksi lettuja tai kananmunia. Voit valita paistotason yhdellä tai kahdella erikseen säädettävällä lämpölevyllä. Laitteemme on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat erityisen helppoja puhdistaa ja täyttävät elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Tutustu jo tänään monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa keittiöösi sopiva paistotaso edulliseen hintaan!

Laadukas paistotaso expondolta

Paistotasomme sopivat erinomaisesti esimerkiksi lihan ja kasvisten vähärasvaiseen paistamiseen. Paistettavat elintarvikkeet eivät tartu grillilevyyn, sillä se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Laadukkaan materiaalivalinnan ansiosta grilli on myös erittäin helppo puhdistaa. Ruostumaton teräs kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia ja on erittäin pitkäikäinen materiaali. Tehokkaiden lämpövastusten ansiosta lämpölevy saavuttaa käyttölämpötilan nopeasti. Verkkokaupastamme löydät myös kontaktigrillejä, joilla voit paistaa ruokia yhtaikaa molemmilta puolilta. Jos haluat paistaa hampurilaispihvejä, ovat pihvipuristimet oiva apuväline tasaisen kokoisten pihvien valmistuksessa.


Valikoimastamme löydät paistotasoja sekä yhdellä että kahdella erikseen säädettävällä grillilevyllä. Niinpä voit paistaa suuria määriä ruokaa kerralla tai käyttää vain yhtä puolta pienemmälle määrälle grilliruokaa. Jos haluat valmistaa paistettavat ruoat itse alusta alkaen, löydät meiltä erilaisia lihanjalostuslaitteita, kuten lihamyllyjä ja makkarakoneita. Ammattimaisten laitteiden avulla valmistat herkullisia annoksia käden käänteessä. Nopeilla ja tehokkailla laitteilla teet asiakkaisiisi vaikutuksen, sillä he eivät enää joudu odottamaan herkullisia annoksia pitkään.


Asiakaspalvelumme auttaa sinua oikeanlaisen grillin valinnassa. Jos sinulla on tuotteisiin tai tilaukseen ja toimitukseen liittyviä kysymyksiä, autamme myös mielellämme. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopiva paistotaso expondolta jo tänään!

Ravintolalaitteiden asiantuntija


Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota tuotekehittelyyn ja jatkuvaan laaduntarkastukseen. Koska teemme tiivistä yhteistyötä ravintolalaitevalmistaja Royal Cateringin kanssa, pystymme tarjoamaan ensiluokkaisia tuotteita edulliseen hintaan. Meille etusijalla ovat laitteiden käyttäjäystävällisyys, kestävyys ja tehokkuus. Toki panostamme myös laadukkaisiin materiaalivalintoihin ja uudenaikaiseen muotoiluun, jotta laitteemme ovat kestäviä ja sopivat kaikenlaisiin ympäristöihin.


Royal Cateringin paistotaso on erittäin monikäyttöinen laite, jolla voit paistaa mitä moninaisimpia ruokia. Keittiölaitteillamme helpotat työskentelyäsi huomattavasti, sillä niillä valmistat ruokaa nopeasti ja tehokkaasti eikä puhdistuskaan vie paljon aikaa. Ruostumaton teräs on erittäin helposti puhdistettava materiaali, joten se sopii erityisesti ravintola-alan käyttöön.


Ravintolatarvikkeiden lisäksi expondo myy paljon muitakin laitteita. Palvelemme pienteollisuusalan ammattilaisia erilaisilla verstaslaitteilla ja teollisuuslaitteilla. Meiltä löydät esimerkiksi suuren valikoiman hitsauskoneita ja vaakoja moneen eri käyttötarkoitukseen. Tutustu jo tänään monipuoliseen tuotevalikoimaamme, vakuutu laadukkuudesta ja valitse keittiöösi sopiva paistotaso ja muut ravintolalaitteet edullisin hinnoin! Älä epäröi kysyä meiltä neuvoa, sillä autamme mielellämme oikeanlaisten tuotteiden valinnassa ja kaikissa tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä. Muistathan pitää myös kauppamme uutuuksia silmällä, sillä laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti, jotta pystymme palvelemaan ravintola-alan ammattilaisia parhaalla mahdollisella tavalla.