Parilagrilli - 2 x 1800 W - 2.0 - paninigrilli

Tuotenumero: EX10010246 / Malli: RCKG-3600-G

Parilagrilli - 2 x 1800 W - 2.0 - paninigrilli

 • Tuotenumero: EX10010246
 • Malli: RCKG-3600-G
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
289,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 4 tunnin ja 0 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Parilagrilli - 2 x 1800 W - 2.0 - paninigrilli

Kohokohdat & avaintekijät

Highlights

 • monipuolisesti käytettävä uritetuilla grillilevyillään
 • tehokas – kaksi toisistaan riippumatonta 1 800 watin lämpövastusta
 • tehokas lämmitys kahdella emaloidusta valuraudasta valmistetulla grillilevyllä
 • tarkka termostaatti ylikuumenemissuojalla säädettävä 50 – 300 °C lämpötilaan
 • helppo puhdistaa valmistusmateriaalinsa, ruostumattoman teräksen, ja irrotettavan tippa-astian ansiosta
 • turvallinen liukumattomilla kumijaloilla ja lämpöeristeisillä kahvoillaan

Keyfacts

Parilagrilli - 2 x 1800 W - 2,0 - paninigrilli Royal Cateringin parilagrilli RCKG-3600-G on ammattimainen laite, jota voidaan käyttää hotellien ravintoloissa, kahviloissa,...lisää

Kuvaus

Parilagrilli - 2 x 1800 W - 2,0 - paninigrilli

Royal Cateringin parilagrilli RCKG-3600-G on ammattimainen laite, jota voidaan käyttää hotellien ravintoloissa, kahviloissa, pikaruokaravintoloissa tai pitopalveluyrityksissä, mutta se sopii myös erinomaisesti yksityiskäyttöön. Grilliä voidaan käyttää monipuolisesti ja kahden kaksinkertaisen grillilevynsä ansiosta se käy mitä parhaiten grillattujen välipalojen, kuten paninien, voileipien, grillivihannesten tai pihvien ja muiden liharuokien valmistukseen.

Royal Cateringin kaksiosainen parilagrilli RCKG-3600-G ravintolaasi

 

Parilagrillin valurautaiset uritetut ja emaloidut levyt lämpenevät nopeasti kahdella tehokkaalla 1 800 watin lämpövastuksella haluttuun lämpötilaan. Energiatehokkaat grillilevyt jakavat lämmön tasaisesti ylhäältä ja alhaalta grillattavaan ruokaan. Emalipinnoite estää ruoan kiinni tarttumisen levyyn.

 

Grillissä on kaksi korkeudesta säädettävää ylälevyä (kumpikin 21,4 x 21,4 cm), jotka mukautuvat täydellisesti grillattavan ruuan mukaan sekä yksi suuri alalevy (47,5 x 23 cm), joka takaa ruoan molemminpuolisen lämpenemisen. Levyt lämmitetään sähköllä, joten häiritsevää savua ei muodostu ja siksi parilagrilli soveltuu ihanteellisesti sisäkäyttöön.

 

Molempien grillilevyjen lämpötila voidaan säätää toisistaan riippumatta tarkasti 50 – 300 °C lämpötilaan. Kun säädetty lämpötila on saavutettu, pitää termostaatti sen luotettavasti tasaisena. Kaksiosaisella parilagrillillä kuumennat kaksi erillistä levyä aina täydellisesti grillattavien ruokien vaatimaan lämpötilaan.

 

Erilaiset merkkivalot mahdollistavat koneen tilan täydellisen tarkkailun. Integroidut vihreät valot osoittavat grillin tai kyseisen levyn päälläolon. Lisäksi oranssit merkkivalot palavat niin kauan kun levyt lämpenevät ja sammuvat lämpötilan saavutettua. Grilli on varustettu ylikuumenemissuojalla, joka takaa laitteen turvallisen käytön.

 

Parilagrillin kuori on valmistettu pitkäikäisestä, lujatekoisesta ruostumattomasta teräksestä, joka sopii hygieenisyytensä puolesta täydellisesti ruuanlaittoon. Materiaali ei ruostu, on korroosionkestävä ja naarmuuntumaton eikä vesitahrat tai ruoanjämät vaurioita sitä. Täten ruoat säilyttävät makunsa ja hajunsa kontaktissa tämän grillin kanssa.

 

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tippa-astia kerää grillaamisessa muodostuvan ylimääräisen öljyn ja rasvan ja se voidaan irrottaa grillistä puhdistamista varten tarpeen tullen. Tämän sekä valmistusmateriaalinsa ansiosta grilli on erittäin helppo puhdistaa. Lisäksi laitteen kumitassut ja lämpöeristetyt kahvat tekevät siitä käyttöturvallisen. Kompaktin muotonsa ansiosta parilagrilliä on mukava kuljettaa ja se on helppo sijoittaa moneen paikkaan.

Tekniset tiedot

Malli
RCKG-3600-G
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
2x 1,800 W
Grillilevyn materiaali
Emaloitu valurauta
Kuoren materiaali
Ruostumaton teräs
Grillilevy
Uritettu
Käyttölämpötila
50 - 300 °C
Ylempien grillilevyjen mitat
21,4 x 21,4 cm
Alemman grillilevyn mitat
47,5 x 23 cm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
33,00 x 56,50 x 50,50 cm
Paino
24,65 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
43,00 x 64,00 x 26,00 cm
Lähetyspaino
26,25 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (27.11.2018)

Hyvä valinta kahviloihin, bistroihin ja ravintoloihin

Parilagrillejä löytyy lähes jokaisesta ravintolasta tai bistrosta. Näillä monipuolisilla laitteilla valmistat suuren määrän erilaisia ruokalajeja. Tällöin on tärkeää, että laite on tehokas ja lämpenee nopeasti. Tämä ei ole ongelma tälle grillille: Sen 2 x 1 800 watin teho saavuttaa lyhyessä ajassa halutun lämpötilan, joten vieraittesi ei ikinä tarvitse odottaa tilaamaansa ateriaa kauan. Emaloidut pinnat ehkäisevät ruuan kiinnipalamisen ja niiden puhdistus onnistuu erittäin lyhyessä ajassa. Tämä laite palvelee myös suuria asiakasmääriä; vie kuitenkin vähemmän tilaa kuin kaksi erillistä grilliä. On kuitenkin myös mahdollista käyttää vain yhtä puolta, kun tilauksia tulee vähemmän. Täten energiakulut pysyvät alhaisina. Parilagrillin valmistusmateriaalit tekevät siitä vankan, mutta samalla kauniin, mikä on tärkeä tekijä tänä päivänä, kun avoimet keittiöt ovat muodissa ja keittiölaitteet asiakkaiden nähtävillä. Minun mielestäni tämä parilagrilli on hyvä valinta kahviloihin, bistroihin ja ravintoloihin. 

Voinko säätää grillin molemmat puolet eri lämpötiloihin?

Kyllä, kaksi lämpövastusta ovat toisistaan riippumattomia, mikä tarkoittaa, että voit säätää ne eri lämpötiloihin. Näin voit grillata eri ruokia samanaikaisesti grillin eri puolilla.

Voinko säätää grillin molemmat puolet eri lämpötiloihin?

Kyllä, kaksi lämpövastusta ovat toisistaan riippumattomia, mikä tarkoittaa, että voit säätää ne eri lämpötiloihin. Näin voit grillata eri ruokia samanaikaisesti grillin eri puolilla.

Mistä materiaalista laite on valmistettu?

Kuori on ruostumatonta terästä ja grillilevyt emaloitua valurautaa.

Mistä materiaalista laite on valmistettu?

Kuori on ruostumatonta terästä ja grillilevyt emaloitua valurautaa.

Onko laite helppo puhdistaa?

Kyllä, tippa-astian sekä sileiden ruostumattomien teräspintojen ansiosta parilagrilli on puhdistettavissa helposti ja ongelmitta.

Onko laite helppo puhdistaa?

Kyllä, tippa-astian sekä sileiden ruostumattomien teräspintojen ansiosta parilagrilli on puhdistettavissa helposti ja ongelmitta.

Toimituksen sisältö

 • Parilagrilli RCKG-3600-G
 • Tippa-astia
 • Käyttöohje