Trustpilot

Lettukone

Royal Cateringin laadukkaat lettukoneet sopivat esimerkiksi kahviloiden ja ravintoloiden varustukseen. Valikoimastamme löydät useita erilaisia malleja joko yhdellä tai kahdella paistolevyllä. Lettukoneet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja paistolevy laadukkaasta valuraudasta, joten laitteet ovat varmasti pitkäikäisiä ja kestäviä. Toimitusvarustukseen kuuluvan taikinanlevittimen avulla tasoitat taikinan ja saat aikaan tasaisia, ohuenohuita lettuja, jotka voit tarjoilla joko suolaisella tai makealla täytteellä. Lettukoneiden lisäksi löydät meiltä laitteet myös herkullisten vohveleiden valmistukseen. Tutustu jo tänään laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa keittiöösi sopiva lettukone expondolta!

Royal Cateringin laadukas lettukone

Royal Cateringin lettukone on erittäin helppokäyttöinen, ja se vakuuttaa erinomaisella hinta-laatusuhteellaan. Laitteessa on täysin automaattinen lämpötilan vakauden tarkistus, joka on vuosien mittaan osoittanut toimivuutensa ja takaa ihanteellisen lämpötilan ilmavien ja ohuiden lettujen valmistukseen. Kaksilevyisissä malleissa on kaksi erillistä lämpötilansäädintä, joten voit käyttää lämpölevyjä myös erikseen. Klassisen muotoilunsa ansiosta laite sopii kaikkiin kahviloihin, keittiöihin ja myyntikojuihin. Laite sopii pienikokoisen rakenteensa ja kevyen painonsa ansiosta myös esimerkiksi pitopalveluiden käyttöön. Koska laite on helposti kuljetettavissa, voit tarjota herkullisia lettuja esimerkiksi markkinoilla tai huvipuiston herkkukojussa. Meiltä löydät myös muita laadukkaita laitteita herkkukojuun.


Lettujen tekoa varten on olemassa myös lettupannuja, mutta ne eivät kuitenkaan vedä vertoja lettukoneille. Taikinanlevittimen ansiosta lettujen valmistus on hyvin helppoa, sillä letuista tulee uskomattoman ohuita ja tasaisia. Myös lettujen vähärasvainen paistaminen on mahdollista, sillä letut eivät tartu laadukkaaseen paistolevyyn samoin kuin lettupannussa. Niinpä lettupannuissa öljyä on usein pakko käyttää runsaammin. Lettukoneella valmistat siis vähärasvaisia, mutta sitäkin herkullisempia lettuja, jotka maistuvat varmasti kaikille. Löydät meiltä myös Royal Cateringin ja Bartscherin erimallisia vohvelirautoja, joilla voit valmistaa joko belgialaisia, sydämenmuotoisia tai pyöreitä vohveleita.

Helppo ja nopea puhdistaa

Laadukas lettukone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta valuraudasta, joten se on erittäin helppo puhdistaa. Ruostumaton teräs sopii erityisen hyvin ravintolalaitteiden materiaaliksi, sillä se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset ja on aina helppo ja nopea puhdistaa. Ruostumaton teräs myös suojaa laitetta ulkoisilta vaikutuksilta, joten se on taatusti kestävä ja pitkäikäinen. Termostaatin avulla säädät lettukoneen lämpötilaa tarpeidesi mukaan, ja automaattinen lämpötilan vakauden tarkastus pitää valitsemasi lämpötilan aina tasaisena, mikä takaa lettujen tasaisen paistumisen. 3000 watin tehon ansiosta lämpölevy kuumenee nopeasti käyttölämpötilaan, joten paistaminen on erittäin nopeaa.


Jos haluat valmistaa myös suolaisia herkkuja, kuten suosittuja hot dogeja, löydät sopivat laitteet verkkokaupastamme edulliseen hintaan. Lisäksi löydät meiltä kaikki ammattikeittiössä tarvittavat keittiölaitteet ja -kalusteet. Laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti uusilla, entistä paremmilla tuotteilla, jotta voisimme tarjota asiakkaille aina parhaat, ammattimaiset tuotteet. Royal Cateringin ja Bartscherin tuotteilla varustelet ammattikeittiösi täydellisesti! Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua oikenlaisten laitteiden valinnassa, tai sinulle on kysyttävää tilaukseen tai toimitukseen liittyen. Tutustu siis jo tänään laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa laadukas lettukone edullisesti kotiinkuljetuksella!