Lettukone - 40 cm - pyöreä - Crepes Maker

Tuotenumero: EX10010248 / Malli: RCEC-3000-R

Lettukone - 40 cm - pyöreä - Crepes Maker

 • Tuotenumero: EX10010248
 • Malli: RCEC-3000-R
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
269,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 6 tunnin ja 9 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Lettukone - 40 cm - pyöreä - Crepes Maker

Kohokohdat & avaintekijät

 • sopii hyvin kahviloihin, ravintoloihin tai joulumarkkinoille
 • pyöreä ja tilaa säästävä kuori
 • laadukasta ruostumatonta terästä
 • lyhyt kuumennusaika
 • 2 valurautaista emali pinnoite
 • lämpölevyn halkaisija 40 cm
 • enimmäisteho 3000 W
 • helppo käyttää ja puhdistaa
 • sis. taikinanlevittimen
Royal Cateringin lettukone RCEC-3000-R valmistaa vaivatta ja nopeasti herkullisia lettuja ja tekee jokaisesta ravintolasta ja kahvilasta Crêperie-letturavintolan. Royal Cateringin...lisää

Kuvaus

Royal Cateringin lettukone RCEC-3000-R valmistaa vaivatta ja nopeasti herkullisia lettuja ja tekee jokaisesta ravintolasta ja kahvilasta Crêperie-letturavintolan. Royal Cateringin RCEC-6000-R-lettukone on tilaa säästävä ja optisesti miellyttävä ammattimainen laite. Tämä Royal Cateringin laite on tukeva, helppohoitoinen ja kestävä. Laitteen kuori on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja sen lämpölevy on kestävää valurautaa. RCEC-3000-R-lettukoneessa on lämpötilansäädin sekä valmiusvalo. Toimitusvarustukseen kuuluu myös taikinanlevitin, jonka avulla voit levittää taikinan tasaisesti levylle ja näin ollen valmistaa erittäin ohuita lettuja.

Tekniset tiedot

Malli
RCEC-3000-R
Tuotteen kunto
Uusi
Kuoren materiaali
Ruostumaton teräs
Levyn materiaali
Valurauta emali pinnoite
Jännite
230 V
Teho
3000 W
Lämpölevyn halkaisija
40 cm
Käyttölämpötila
300 °C saakka
Virtaliitännät
1
Mitat (pituus x leveys x korkeus)
43 x 43 x 16,8 cm
Paino
15,24 kg
Paketin mitat (pituus x leveys x korkeus)
48 x 48 x 27 cm
Lähetyspaino
16 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Artur Siwiec arvostelu (02.08.2018)

Panostan toiminnallisuuteen

Lettukone erottuu edukseen ulkonäkönsä lisäksi ennen kaikkea toiminnallisuudellaan. Paistolevy on valurautaa, joten lämpö jakautuu tasaisesti koko levylle, mikä tekee laitteesta erittäin tehokkaan. Laitteessa on kumitassut, jotka estävät liukumisen ja sen termostaatti pitää lämpötilan tasaisena. Keittömestarina työskennellessäni olen huomannut, miten hyödyllinen lettukone voi olla eikä sen tulisi puuttua yhdestäkään paikasta. Suosittelen tätä tuotetta käytettäväksi erityisesti ravintoloissa, kahviloissa tai ruokarekoissa.

Samanlaisia tuotteita