Trustpilot

Pirtelökone

Royal Cateringin pirtelökone sopii erinomaisesti pirtelöiden ja erilaisten juomien valmistamiseen ja sekoittamiseen. Nesteen määrästä riippuen voit valmistaa eri paksuisia pirtelöitä. Laadukas pirtelökone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on helppo puhdistaa ja vastaa laadultaan elintarvikealan tiukkoja hygieniavaatimuksia. Laite sopii täydellisesti esimerkiksi kahviloihin, herkkukojuihin, markkinoille tai huvipuistoon – kaikkialle, missä herkullisella pirtelöllä on kysyntää. Ehkäpä haluat valmistaa myös muita herkkuja? Siinä tapauksessa saatat tarvita ammattimaista laitetta esimerkiksi lettujen paistoon tai popcornien tekoon. Tutustu expondon verkkokaupan valikoimaan jo tänään ja tilaa laadukas pirtelökone ja muut ravintolalaitteet edulliseen hintaan.

Laadukas pirtelökone edullisesti expondolta

Haluatko tarjota kahvilassasi tai jäätelökioskissasi myös trendikkäitä pirtelöitä? Royal Cateringin pirtelökone sopii täydellisesti erilaisten maitopohjaisten pirtelöiden valmistukseen. Se sekoittaa ainesosat tehokkaasti tasaiseksi juomaksi, joten voit kokeilla uudenlaisia yhdistelmiä helposti ja vaivattomasti. Laite on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin helppo puhdistaa. Materiaali täyttää ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset. Ruostumaton teräs takaa myös sen, ettei laite pääse ruostumaan, joten se on erittäin pitkäikäinen ja kestävä.


Pirtelökoneen tilavuus on 0,7 litraa, joten voit kerralla valmistaa useamman annoksen pirtelöä. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja nopeuttaa työntekoa kiireisessä ravintola-alan arjessa. Ajattoman ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta pirtelökone sopii kaikenlaisiin ravintoloihin, kioskeihin ja kahviloihin. Pirtelökoneen pyörimisnopeus on 9 000 tai 13 000 kierrosta minuutissa, joten se sekoittaa pirtelöön tarvittavat ainekset erittäin tehokkaasti ja nopeasti. Se on ehdottoman hyvä apuväline esimerkiksi markkinoilla tai huvipuiston herkkukojussa, sillä erilaiset pirtelöt ja jäätelöjuomat maistuvan kaikenikäisille asiakkaille. Verkkokaupastamme löydät myös paljon muita herkkukojun laitteita, kuten komeita hattarakoneita tai vohvelikoneita. Vohveliraudat sopivat myös täydellisesti kahviloihin. Voit tarjota asiakkaillesi esimerkiksi herkullisia belgialaisia vohveleita erilaisilla makeilla tai suolaisilla lisukkeilla.

Pitkäikäinen laite


Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkkailuun. Niinpä pirtelökone on taatusti pitkäikäinen ja laadukas laite, joka on aina helppo puhdistaa ja käyttää. Pirtelökoneen teho on 180 wattia, joten se sekoittaa tehokkaasti maidon ja muut pirtelön ainekset. Kapean muotonsa ansiosta se sopii pieneenkin tilaan ja kaikenkokoisiin keittiöihin. Laite on ainoastaan 52 cm korkea, joten se sopii täydellisesti pöydällä käytettäväksi. Kevyen 4,3 kg painonsa ansiosta pirtelökone sopii myös liikkuvuutta vaativaan työskentelyyn. Näin ollen laite sopii esimerkiksi pitopalveluiden tai markkinakojujen käyttöön.


Pirtelökoneella voit valmistaa herkullisia hedelmäpirtelöitä esimerkiksi banaanista, kiivistä tai mangosta. Voit tehdä kuohkeaa jäätelöpirtelöä ja lisätä vaniljajäätelöön esimerkiksi suklaata, mansikkasosetta tai muita marjoja. Vain mielikuvituksesi on rajana, sillä monipuolisilla hedelmäjuomilla ja pirtelöillä saavutat varmasti asiakkaidesi suosion. Royal Cateringilta löydät myös paljon muita ravintolalaitteita, joita tarvitset kahvilaasi tai ravintolaasi varten. Herkkukioskissa voit tarjota asiakkaillesi esimerkiksi hot dogeja tai ranskalaisia. Meiltä löydät sopivat hot dog -grillit ja rasvakeittimet, joiden avulla valmistat herkullisia ruokia asiakkaillesi.


Neuvomme sinua mielellämme oikeanlaisten ravintolalaitteiden valinnassa tai tilaukseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu jo tänään laajaan tuotevalikoimaamme ja vakuutu erinomaisesti hinta-laatusuhteesta ja tuotteiden monipuolisuudesta. Tilaa pirtelökone kätevästi verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella, ja pääset jo pian valmistamaan herkullisia pirtelöitä!