Trustpilot
(18) arvostelua
Royal Catering

Pirtelökone - 1 L - 15 000 RPM - ruostumaton teräs

119,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10012000

|

Malli: RCPMS-80S

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
119,00 €
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Avainominaisuudet
  • tehokas - jopa 15 000 kierrosta minuutissa 80 W:n teholla tarkkaa ja nopeaan sekoittamiseen
  • tarkka - 2 nopeustasoa mahdollistavat paremman prosessin hallinnan
  • tehokas - 1 l astia suurten juomamäärien valmistamiseen
  • ammattimainen - laadukkaasta, elintarviketurvallisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut kotelo, sekoitussauva ja kuppi sopivat erinomaisesti ravintola-alalle
  • monipuolinen - täyteläisiin pirtelöihin, hedelmäisiin tai kermaisiin cocktaileihin ja ravitseviin proteiinipirtelöihin
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Väri
Hopeanvärinen
Jännite [V]
230
Teho [W]
80
Muovailukoukun nopeus [r/min]
15 000
Säiliön tilavuus [l]
1
Kierroslukuportaiden lukumäärä
2
Tuuletin
4 m³/h
Mitat (PxLxK)
17 x 17 x 52 cm
Paino
3.56 kg
Paketin mitat (PxLxK)
21 x 20 x 56 cm
Lähetyspaino
4.04 kg

Toimituksen sisältö

  • Pirtelökone RCPMS-80S
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Tyylikäs pirtelökone - tilaa säästävä ja erittäin tehokas

10057in ravintolalaitteista löytyvä pirtelökone RCPMS-80S on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ravintoloihin, kahviloihin, baareihin, klubeihin, jäätelöbaareihin ja kuntosaleihin. 80 W tehollaan ja jopa 15 000 rpm kierrosluvullaan, se sekoittaa vaivattomasti täyteläisiä pirtelöitä, hedelmäisiä tai kermaisia cocktaileja ja jopa ravitsevia proteiinipirtelöitä. Joustavuuden, laadukkaan työstön ja käytännöllisen suunnittelun ansiosta pirtelökone on ehdoton ravintolayrityksellesi.

Saavuta aina täydellinen sekoitus jopa 15 000 kierroksella minuutissa

Pirtelökone sisältää 80 W:n moottorin ja se voi saavuttaa jopa 15 000 kierrosta minuutissa 2 nopeustasonsa ansiosta. Tämä antaa sinulle paremman hallinnan sekoitusprosessista ja mahdollistaa aina nopean ja tehokkaan sekoittamisen. Tilavuuden ollessa 1 litraa juomasekoitin mahdollistaa useiden annosten valmistamisen yhden prosessin aikana. Laite on ihanteellinen myös kotona, koska sillä jokainen voi helposti loihtia oman suosikkipirtelönsä.
Pirtelökoneessa on kuppilukitusjärjestelmä, jonka avulla käyttäjä voi kiinnittää ja poistaa kupin mukavasti ja intuitiivisesti jalustalta. Samanaikaisesti tämä kiinnitys varmistaa lujan istuvuuden sekoitusprosessin aikana. Se estää myös laitteen tahattoman käynnistymisen.
Klassisen ja käytännöllisen pirtelökoneen muotoilu on vakuuttava. Pystysuuntaisen rakenteensa ansiosta se voidaan integroida melkein mihin tahansa työasemaan tilan säästämiseksi. Neljä kumitassua takaavat vakauden ja suojaavat tahattomalta liukumiselta estäen samalla tehokkaasti työpinnan naarmuuntumisen.
Kotelo, kuppi ja sekoittaja on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Tämä materiaali antaa kiiltävän ja hygieenisen ulkonäön. Se hylkii likaa, ruostetta, vesitahroja, korroosiota ja juomajäämiä. Pirtelöt ja juomat säilyttävät alkuperäisen makunsa. Laadukas työstö tekee koneesta lisäksi helposti huollettavan ja puhdistettavan.

Arvostelut


4.9

Perustuen 18 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Ravista sitä!

Shake Mixer on huippuluokan lisä jokaiseen keittiöön. Sen tyylikäs, moderni muotoilu ja kompakti rakenne tekevät siitä helpon varastoinnin. Tehokas moottori sekoittaa ainesosat tasaisesti ja hiljaa varmistaen tasaisen lopputuloksen. Käyttäjäystävälliset säätimet ja selkeä käyttöohje tekevät käytöstä helppoa. Puhdistus on helppoa astianpesukoneen kestävillä osilla ja irrotettavalla teräkokoonpanolla. Suorituskykynsä, muotoilunsa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi Shake Mixer tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tämä mikseri on kaiken kaikkiaan loistava valinta laadukkaiden pirtelöiden tekemiseen kotona. **Edut:** - Tyylikäs muotoilu - Tehokas ja hiljainen moottori - Helppo käyttää ja puhdistaa - Hyvä vastine rahalle

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

Fantastinen!

Ajattelin hankkivani "kotituotteen", jonka tulokset olivat hyvät, mutta tämä tuote ylitti kaikki odotukseni, hinta on lyömätön verrattuna moniin paljon kalliimpiin kilpailijoihin, tämä kone tekee työn yli odotusten ja käynnistä se ja nauti tulokset . Täysi maalintekijä! Rakastan sitä. Erittäin suositeltavaa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

MINÄ SUOSITTELEN!!!

Erinomaiset varusteet edulliseen hintaan! erittäin esteettisesti valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja yrityksen logo laitteen pohjassa korostaa kauniisti vahvaa pohjaa :) kuppi on kevyt, helppo riisua ja pukea, käytämme sitä jääpirtelöiden sekoittamiseen. Laitteen kaksi nopeutta tarkoittaa, että pystymme täristämään nopeasti!

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Hieno tuote

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Nopea toimitus, täydellinen tuote, juuri kuvauksen mukainen. olen iloinen

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Ravista, helistää ja rullaa: pirtelökone Marvel!

Oi, mistä aloitan viimeisimmän keittiön valloitukseni? Pirtelökone. Se ei ole vain pirtelökone; se on velho ruostumattomasta teräksestä valmistetun panssarin kanssa, mixologian maestro, voimanpesä... no, voimaa! Vankka 80 W:n moottori, joka pyörii jopa 15 000 rpm:n pyörremyrskyyn asti, muuttaa tämän kulinaarisen mestarin sekoittamisen arkipäivän taideteokseksi. Puhutaan tarkkuudesta. Kahdella nopeudella käden ulottuvillani olen tämän sinfonian kapellimestari, joka orkestroi täydellisen sekoituksen joka kerta. Olipa kyseessä hämmennys tai nopea pyörre, minä hallitsen. Ja tehokkuus? Pfft, se nauraa tehottomuuden edessä. 1 litran astia tarkoittaa, että vatkan suuria määriä hikoilematta. Nyt rakentamiseen - se on kuin pirtelökoneiden Rolls-Royce. Kotelo, sekoitin, kuppi - kaikki päällystetty hienoimmalla, elintarviketurvallisella ruostumattomalla teräksellä. Se ei ole vain esittelyä varten; se on osoitus kestävyydestä ja laadusta, valmiina kohtaamaan ruokapalvelun ankarat vaatimukset tai kotikeittiön maestron (kuten moi) vaatimukset. Mutta tässä se todella loistaa - monipuolisuus. Kermaiset pirtelöt, hedelmäiset cocktailit, proteiinipitoiset juomat; se hoitaa ne kaikki. Silti henkilökohtainen vastustukseni? Vaahtoava maito Freddo Cappuccinoihini ja proteiinipirtelöihini. Tämä kone ottaa rasvattoman maidon ja vaahdottaa sen kermaiseksi, unenomaiseksi, samettiseksi herkkuksi. Se on kuin taikuutta – muuttaen tavallisen erikoiseksi, saamaan maidon maistumaan kermalle, joka kaadetaan suoraan taivaasta. Hyvä lantiolle ja päivittäiselle kalorimäärälle. Se on nostanut aamukahvejani, ja on myös jokaisen pennin arvoinen, etten lisää mikromuoveja ruokaani. Joten tässä on Milkshake Machine - keittiön laulamaton sankari! 🎉🥛✨

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Ammattimainen cocktailsekoitin

Käytän laitetta pääasiassa urheilijoiden proteiinin vaahdottamiseen. Se on mahtava. En ole koskaan ennen syönyt näin kermaista proteiinia. Cocktailkeitin on paljon hiljaisempi kuin aiemmin käytetty. 15 000 kierrosta tekee tehtävänsä. Suosittelen sitä puhtaalla omallatunnolla.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

yksinkertaisesti hienoa

Erittäin nopea toimitus, proteiinipirtelö on todella kermainen, voin vain suositella sitä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Loistava

Ennen kuin ostat halvan ja tuhlaat rahaa kuten minä tein, valitse tällainen laite. Huippu! Hyvin tehty, tukeva, helppokäyttöinen, jokaisen pennin arvoinen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Huippu!

Hieno shaker! Laadukas ja sopii ravintoloihin ja yksityiskäyttöön! Suosittelemme!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Käynnistyykö pirtelökone automaattisesti, kun kuppi asetetaan paikalleen?

Kyllä, se käynnistyy automaattisesti.

Mikä on pirtelökoneen maksimitilavuus?

Säiliöön mahtuu enintään 1 l.

Mistä materiaalista pirtelökone on valmistettu?

Kotelo, astia ja sekoitin on valmistettu kestävästä ruostumaton teräs.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme