Trustpilot

Hot dog -grilli

Royal Cateringin hot dog -grillit valmistetaan laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja ne sopivat erityisen hyvin ammattimaiseen käyttöön pikaruokaravintoloissa ja gastronomia-alalla. Grillit ovat erikokoisia ja eritehoisia, joten voit valita juuri yritykseesi ja käyttötarkoitukseesi sopivan grillin. Kahden lämpövyöhykkeen avulla voit grillata toisia nakkeja samalla, kun toiset pysyvät lämpimänä. Hot dog -grillimme ovat kevyitä, joten niitä on helppo kuljettaa esim. firman tapahtumiin tai catering-yrityksen mukana. Jos haluat mieluummin keittää nakit, kannattaa tutustua hot dog -höyrystimiimme. Valitse itsellesi sopivin hot dog -laite ja tilaa se verkkokaupastamme!

Hot dog -grilli paistaa nakit

Royal Cateringin hot dog -grillit valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja siksi ne sopivatkin mitä parhaiten päivittäiseen ammattimaiseen käyttöön. Toisin kuin muut sähkögrillimme, sopivat hot dog -grillimme erityisesti hot dog -nakkien grillaamiseen. Kaikki laitteemme valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä, mikä helpottaa grillien puhdistusta merkittävästi. Toinen etu on se, että laitteet ovat tehokkaasti suojattu korroosiolta. Kaikissa grilleissämme on tehokkaat lämpövastukset ja laitteet toimivat 1,8 kW teholla, joten ne saavuttavat käyttölämpötilan nopeasti ja pitävät sen myös yllä. Tehokkuuden ansiosta vältät pitkän esilämmitysajan. Automaattinen lämpötilan vakauden tarkistus varmistaa, että termostaatilla säädetty lämpötila pysyy tasaisena. Hot dog -grillimme ovat pitkäikäisiä ja helppoja käyttää. Karkaistusta lasista valmistettu suojalasi suojaa rasvaroiskeilta sekä suojaa nakkeja ulkoa tulevalta lialta. Alle 10 kg painonsa ansiosta hot dog -grilli kulkee myös kätevästi mukana.


Valikoimastamme löydät 5, 7, 9, tai 11 lämpöputkella varustettuja nakkigrillejä, joiden avulla voit tarjota asiakkaillesi herkullisia grillattuja makkaroita. Laita nakki vaalean pitkulaisen sämpylän väliin, lisää sinappi, ketsuppi, kurkkusalaatti ja paahdettu sipulirouhe, ja herkullinen hot dog on valmis! Laitteissamme on kaksi lämpövyöhykettä – edessä ja takana – joiden ansiosta voit pitää valmiita nakkeja lämpimänä samalla kun paistat seuraavia. Näin työskentelet tehokkaasti ja pidät asiakkaasi tyytyväisinä.

Hot dog -grilleillä uusia makuja

Hot dog -kategoriastamme löydät hot dog -grillien lisäksi lisäksi myös hot dog -höyrystimiä, joilla voit halutessasi keittää nakit. Keittäminen vai grillaus? Se on makuasia ja tilakysymys. Kannattaa tutustua molempiin tuoteryhmiin. Haluatpa sitten myydä hot dogeja grillikioskissa tai ravintolassa, voit ostaa expondolta sopivan nakkigrillin tai -keittimen edullisesti. Laitteissamme yhdistyvät tehokkuus ja energiatehokkuus, joka takaa sen, että yrityksesi energiankulutus pysyy alhaisena. Valmista asiakkaillesi klassisia hot dogeja tai kokeile aivan uudenlaisia hot dog -reseptejä. Kun sinulla on oma hot dog -grilli, voit kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. Kokeile hot dogeja hapankaalilla, suolakurkuilla ja sinapilla tai chili con carnella, juustolla ja ketsupilla. Voit valmistaa kaikki nämä herkulliset luomukset expondon verkkokaupasta löytyvillä Royal Cateringin tai Bartscherin laitteilla. Voit kokeilla lukemattomia reseptejä näillä laitteilla. Yllätä asiakkaasi uusilla, maukkailla hot dogeilla – vain mielikuvituksesi on rajana.


Jos mietit, mitä muuta herkullista voit tarjota hot dogien lisäksi, voimme suositella juomiksi pirtelöä tai smoothieta. Niiden tekeminen onnistuu milkshaker-koneella. Hieman erikoisempi jälkiruoka syntyy vaaleanpunaisella hattarakoneellamme. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ostotapahtumasta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Autamme mielellämme.