Trustpilot

Yleiskone

Tarjouksessa
Pöytäkutteri - 3 l - 600 W - Royal Catering
Royal Catering

Pöytäkutteri - 3 l - 600 W - Royal Catering

Mitat (PxLxK)
25 x 18 x 36 cm
259,00 € 288,44 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Bartscherin monikäyttöinen yleiskone soveltuu esimerkiksi hiiva- ja kakkutaikinoiden sekoittamiseen ja vaivaamiseen, mutta voit sekoittaa sillä mitä tahansa taikinamassaa, kuten esimerkiksi jauhelihaa tai hienonnettuja kasviksia tasaiseksi massaksi. 500 watin laite sekoittaa 6,9 litran kulhossa suuren määrän raaka-aineita tehokkaasti. Voit säätää nopeutta tarpeen mukaan kymmenellä eri tasolla ja roiskesuoja täyttöaukolla estää taikinan roiskumisen. Yleiskoneeseen kuuluu vispilä kakkutaikinoiden, munanvalkuaisen ja kerman vatkausta varten sekä taikinakoukku hiivataikinoiden vatkaamiseen. Taikinoiden valmistusta varten löydät meiltä myös taikinakoneen. Tilaa Bartscherin yleiskone jo tänään!

Bartscherin yleiskone kaikenlaisten taikinoiden sekoittamiseen

Bartscherin yleiskone sekoittaa nopeasti raaka-aineet tasaiseksi massaksi ja vatkaa kakkutaikinat kuohkeiksi. Laitteella valmistamasi taikinan voit kaulita helposti kaulinkoneella, jolla saat tasaisen 0,3 - 5,5 mm:n paksuisen taikinalevyn. Bartscherin laitteiden avulla taikinoiden ja muiden raaka-ainemassojen valmistus käy vaivattomasti, ja laitteen vaivatessa taikinaa voit keskittyä samalla muihin tehtäviin. Laite sekoittaa jopa 6,9 litraa raaka-aineita kerralla taikinaksi tai tasaiseksi massaksi. Tehokkaan kierreliikkeen ansiosta raaka-aineet sekoittuvat hyvin tasaisesti ilman paakkuja. Taikinoiden vatkaaminen onnistuu toki myös sähkövatkaimella, mutta yleiskoneen avulla pystyt valmistamaan myös muita ruokia samanaikaisesti. Näin työskentelet keittiössä tehokkaasti ja nopeasti, mikä on yksi tärkeimmistä asioista kannattavassa ravintolatoiminnassa. Myös muilla keittiölaitteilla, kuten tehokkaalla perunankuorimakoneella säästät todella paljon aikaa, sillä säästyt hitaalta ja vaivalloiselta perunoiden kuorimiselta.

Yleiskoneessa on kolme erilaista sekoitinta, joilla vaivaat ja vatkaat tehokkaasti kaikenlaiset taikinat. Taikinakoukku sopii erinomaisesti esimerkiksi leipä-, sämpylä- ja pizzataikinoiden vaivaamiseen. Vispilällä vatkaat munanvalkuaiset, kermat ja kastikkeet kuohkeiksi, ja litteä sekoitin sopii hyvin esimerkiksi kakkutaikinoiden, perunamuusin tai juoksevien hiivataikinoiden sekoitukseen. Käytännöllisen roiskesuojan ansiosta voit vatkata löysiäkin taikinoita ilman, että taikina roiskuu ympäriinsä. Roiskesuojan täyttöaukon ansiosta voit lisätä raaka-aineita taikinaan helposti etkä joudu avaamaan roiskesuojaa jatkuvasti.

Tehokkaat keittiölaitteet Expondolta

Bartscherin yleiskone sopii taikinoiden vaivaamisen ja vatkaamisen lisäksi myös kaikenlaisten muiden raaka-ainemassojen sekoitukseen. Laitteella voit sekoittaa esimerkiksi tasaisen makkarataikinan, josta voit valmistaa herkullisia makkaroita. Valmiista makkaroista voit leikata sopivia paloja esimerkiksi makkarakeittoa varten makkaraleikkurilla. Yleiskone sopii hyvin myös lihapullataikinan tai kasvispihvitaikinan sekoitukseen. Suuren taikinamäärän sekoittaminen sähkövatkaimella tai käsin olisikin hankalaa ja raskasta, mutta tehokkaalla yleiskoneella se käy käden käänteessä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kulhossa on myös ergonominen kahva, joka helpottaa sen nostamista ja liikuttelua. Laitteen runko on valmistettu kestävästä sinkkivalusta ja kulho ruostumattomasta teräksestä, joten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Ruostumaton teräs on erityisen hygieeninen materiaali, joten se sopii erinomaisesti ammattimaisiin keittiölaitteisiin. Materiaali kestää hyvin kovassakin käytössä eikä pinta vahingoitu esimerkiksi suolaisten tai happamien elintarvikkeiden vuoksi.

Bartscherin laadukkailla ravintolalaitteilla helpotat päivittäistä työskentelyäsi huomattavasti. Esimerkiksi mehupuristimen avulla valmistat herkullisia tuoremehuja hedelmistä ja vihanneksista. Lisäksi laite toimii tehosekoittimena, jolla voit valmistaa vaikka smoothieita. Monikäyttöisten laitteiden ansiosta et joudu ostamaan jokaiseen tarkoitukseen erillistä laitetta vaan käyttää yhtä laitetta moneen tarkoitukseen. Käytännöllisellä yleiskoneella sekoitatkin niin kakkutaikinat kuin lihapulla- tai leipätaikinatkin vaivatta.