Trustpilot

Sauvasekoitin

Sauva - 500 mm
Royal Catering
(2)

Sauva - 500 mm

Mitat (PxLxK)
8 x 8 x 50.5 cm
119,00 €
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 23.7.

Ruoanlaittoa helpottamaan suunniteltu Royal Cateringin sauvasekoitin on tehokas ja varma keittiöväline, joka hienontaa, survoo ja soseuttaa kasvikset, hedelmät sekä lihan. Näin pystyt valmistamaan monet ruoat ja lisukkeet hetkessä, jolloin säästät paljon aikaa. Et joudu huolehtimaan monesta asiasta samanaikaisesti ja pystyt keskittymään täydellisen aterian loihtimiseen. Sauvasekoittimemme ovat varusteltu tehokkaalla moottorilla, joka käsittelee ruoka-ainekset juuri haluamallasi tavalla. Ergonomisen muotoilun ansiosta laitetta on miellyttävä ja helppo käyttää. Mikäli työskentelet ravintola-alalla tai valmistat ruokaa mielelläsi kotona, sopii Expondon sauvasekoitin juuri sinulle. Tutustu ja tilaa edullisesti jo tänään.

Sauvasekoitin ravintola-alan yrityksille

Ammattikeittiöissä ruoanlaitto käy entistä nopeammin monipuolisten ja tekniikaltaan edistyneiden laitteiden myötä. Expondo tarjoaa laajan valikoiman ammattilaisille suunniteltuja ravintolalaitteita, jotka ovat kaikki tehty vastaamaan ravintola-alan tarpeisiin. Huolehdimme tasapuolisesti suurkeittiön sekä pienempien ravintola-alan yritysten ja pikaruokaloiden keittiövälineistä. Kaikki mitä yrityksesi tarvitseekaan, löydät sen aina edullisesti Expondolta. Tehokas sauvasekoitin pitkällä varrella ja suurilla kierrosnopeuksilla on täydellinen väline moneen keittiöön. Sauvasekoittimen avulla voit soseuttaa, vaahdottaa, pilkkoa, survoa – mahdollisuuksia on miltei rajattomasti. Siksi sekoittimesta onkin paljon hyötyä ammattikeittiöissä ja pitopalveluissa, joissa täytyy usein kiireellä valmistaa kermaavaahto, kastike tai sose. Laitteen avulla ammattilaisilta säästyy merkittävästi aikaa muihin tehtäviin eikä sekoituksen lopputulos ole huolimaton. Vaihdettavien terien avulla saat jäljestä juuri sellaista, kuin haluat.

Sauvasekoittimen avulla soseutat käden käänteessä erilaiset elintarvikkeet, kuten hedelmät ja kasvikset sekä loihdit herkullisia smoothieita tai vaikkapa cocktaileja. Samaten voit ongelmitta käyttää sauvasekoitinta myös perunamuusin ja keittojen valmistukseen ja säästät täten paljon aikaa. Siksi laitteesta onkin paljon hyötyä niin suuremmile, kuin myös pienemmille ravintola-alan yrityksille. Se soveltuu täydellisesti esimerkiksi baareihin, kahviloihin, jäätelökioskeihin ja ravintoloihin. Tehokas, jopa 500 watin moottori suurilla kierrosnopeuksilla pitää huolen perusteellisesta lopputuloksesta. Ergonominen muotoilu ja kompakti koko tekevät laitteesta käyttöystävällisen, ja sekoittaminen sujuu vaivattomasti.

Tehokkaat keittiövälineet

Expondon keittiövälineiden valikoima sisältää runsaasti hyödyllisiä välineitä, jotka tekevät ruoan laitosta ja sen tarjoilusta entistäkin kätevämpää. Sauvasekoittimien valikoimasta löydät laitteet yhdessä moottorilohkon ja sauvan kanssa, sekä myös erikseen, mikäli tarvitset lisävarusteita. Sauvasekoittimien sauvat ovat varustettu erimuotoisilla terillä, jotta sekoittaminen kävisi mahdollisimman monipuolisesti. Löydät myös vispilät, jotka ovat niin ikään helposti kiinnitettävissä laitteessen ja voitkin saman tien aloittaa esimerkiksi kananmunien vatkaamisen tai kermavaahdon kuohkeuttamisen. Terä ja sauva ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kuori korkealaatuisesta muovista. Terästä ei myöskään erity haitallisia aineita sekoittamisen yhteydessä, joten ruoka-ainekset pysyvät tuoreina ja puhtaina.

Sauvasekoittimen terät ovat aina suojattu leveällä roiskesuojalla, joka näin ollen huolehtii siististä työskentelystä ja ruoan varmasta pilkkoutumisesta. Lisäksi sauvan pituus, 160-500mm, tekee laitteesta poikkeuksellisen ulottuvaisen ja täten sekoittaminen käy kaikenlaisissa astioissa. Kaikilla sekoittimillla on yli 2 metrin pituinen virtajohto, mikä lisää laitteen joustavuutta. Lähes kaikissa malleissa on säädettävä kierrosnopeus, mikä mahdollistaa helpon sekoittamisen taaten parhaan lopputuloksen. Painamalla lukitusnäppäintä laite pysyy käynnissä haluamallasi kierrosnopeudella, etkä näin ollen joudu painamaan käynnistysnappia jatkuvasti pohjassa. Laitteet eivät myöskään käynnisty vahingossa, sillä niistä löytyy turvanäppäin, jota on ensin painettava käynnistymistä varten. Suosittelemme myös tehosekoitinta, joka sekoitta ruoka-ainekset kannen alla automaattisesti ja nopeasti, ilman suurta vaivaa. Hedelmien ja kasvisten työstämiseen on erityisen kätevää käyttää lisäksi hedelmä- ja vihannesleikkuria, joiden kattavasta valikoimasta löydät varmasti sopivan laitteen. Sauvasekoitin on vankasta rakenteestaan huolimatta erittäin kevyt eikä sekoittaminen ei tunnu raskaalta. Lisäksi kaikki laitteen osat ovat turvallisesti irrotettavissa ja täten myös puhdistettavissa. Tilaa nyt omasi Expondolta ilmaisella kotiinkuljetuksella.