Trustpilot

Tehosekoitin

Bartscherin laadukkaalla tehosekoittimella voit hienontaa, soseuttaa ja sekoittaa esimerkiksi hedelmiä, marjoja ja vihanneksia smoothieiksi. Voit valita tarpeidesi mukaan joko 400 tai 1 000 watin tehosekoittimen, jolla voit murskata ja hienontaa myös jäisiä raaka-aineita. 1000 watin laitteessa on kolmen tason nopeudensäätö sekä kaatonokka, jonka avulla voit kaataa valmiin smoothien suoraan lasiin. Laadukas terä hienontaa ainekset tehokkaasti hienojakoiseksi massaksi. Laitteella voit valmistaa kerralla suuria annoksia, sillä astiaan mahtuu yli 2 litraa nestettä. Osta jo tänään laadukas tehosekoitin Expondolta!

Herkulliset smoothiet Bartscherin tehosekoittimella

Bartscherin tehosekoitin sopii erinomaisesti smoothieiden valmistamiseen, mutta voit hienontaa sillä lähes mitä tahansa ruoanlaitossa tai leivonnassa tarvittavia raaka-aineita. Esimerkiksi keittojen ja kastikkeiden soseuttaminen onnistuu laitteella vaivatta. Tuoreiden juomien valmistukseen löydät meiltä myös tehokkaan mehupuristimen, joka toimii samalla sekä mehupuristimena että tehosekoittimena. Niinpä voit valmistaa smoothieiden lisäksi myös herkullisia tuoremehuja hedelmistä, marjoista ja vihanneksista. Laite on hyvin monipuolinen, sillä voit hienontaa tai soseuttaa sillä kaikenlaisia raaka-aineita eri tarkoituksiin. Laite ei ole kätevä pelkästään smoothieiden valmistamista varten, vaan voit käyttää sitä mitä moninaisimpien ruokien valmistuksessa. Niinpä voit valmistaa esimerkiksi itsetehdyn peston, tomaattikastikkeen, sosekeiton tai vaikkapa munakkaan tehosekoittimessa. Voit kokeilla myös esimerkiksi jäisistä banaaneista tehdyn nicecreamin valmistusta. Ylikypsät pilkotut ja pakastetut banaanit hienonnetaan jäätelömäiseksi herkuksi, ja nicecreamiin voi lisätä maun mukaan esimerkiksi muitakin hedelmiä, marjoja, pähkinöitä tai vaikkapa suklaata.

Blenderillä voit valmistaa hyvin myös erilaisia drinkkejä, joten se sopii erinomaisesti jokaisen baarin ja ravintolan varustukseen. Drinkkien valmistuksessa myös jääpalakone on ehdoton apuväline. Voit myös valmistaa jääpaloista jäämurskaa tehosekoittimella. Monipuolinen laite kuuluu siis jokaisen keittiön perusvarustukseen, sillä se korvaa usein sauvasekoittimen, sähkövatkaimen ja monet muut laitteet.

Laadukkaat keittiö- ja ravintolalaitteet Expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät kaikki ravintola-alalla tarvitsemasi laitteet ja kalusteet edullisesti. Monikäyttöisillä laitteilla helpotat kiireisen arjen työvaiheita. Esimerkiksi yleiskonetta käyttäessä voit tehdä samalla muita esivalmisteluja, sillä laite sekoittaa taikinat ja muut raaka-aineet tehokkaasti. Myös tehosekoitin on tehokas monitoimilaite, jonka avulla tehostat ravintolasi toimintaa ja säästät samalla aikaa ja rahaa. Laadukkaisiin ravintolalaitteisiin sijoittaminen kannattaa, sillä ne ovat jokaisen toimivan ammattikeittiön perusta. Kun hankit laitteesi Expondolta, saat tarvitsemasi laitteet parhaaseen mahdolliseen hinta-laatusuhteeseen.

Jälkiruokien valmistamiseen löydät verkkokaupastamme tehokkaan jäätelökoneen, jolla voit valmistaa sekä perinteisiä kermajäätelöitä että raikkaita sorbetteja. Herkullisten jälkiruokakastikkeiden valmistus onnistuu sekin kätevästi tehosekoittimella. Haluatpa sitten soseuttaa mustikoita tai vadelmia kastikkeeksi tai vaikkapa suklaata tai kermaa, onnistuu kaikki käden käänteessä. Pulssitoiminnon ansiosta myös jäiset raaka-aineet soseutuvat helposti. Pienen kokonsa ansiosta laite sopii hyvin pienempäänkin keittiöön ja kumijalkojensa ansiosta se pysyy tukevasti kaikilla alustoilla. Irrotettava sekoitusastia on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Expondon ravintolalaitteilla onnistut varmasti. Tutustu siis laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi laitteet ammattikeittiöösi jo tänään. Autamme mielellämme sopivien laitteiden valinnassa sekä kaikissa tuotteisiin tai tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.