Trustpilot

Jääpalakone

Varsinkin kesällä kylmien juomien ja jälkiruokien kysyntä kasvaa, mutta myös talvella jääkylmät cocktailit ja muut juomat kuuluvat jokaisen baarin valikoimaan. Bartscherin jääpalakone valmistaa jopa 19 kg jääpaloja 24 tunnissa. Niinpä voit valmistaa tehokkaasti ja nopeasti suuren määrän jäätä ravintolasi tai baarisi tarpeisiin. Jos tarvitset juomien valmistusta varten myös murskattua jäätä, löydät verkkokaupastamme myös Bartscherin jäämurskaimet edullisesti. Expondon valikoimasta löydät sekä päivittäiseen ammattikäyttöön että kotikäyttöön sopivat laitteet. Tilaa siis Expondon jääpalakone edullisesti jo tänään!

Bartscherin jääpalakone kylmien juomien valmistukseen

Bartscherin jääpalakoneen avulla voit valmistaa suuren määrän jäätä nopeasti, joten et joudu tilaamaan valmiita jääpaloja ja säilömään niitä pakastimessa. Niinpä voit valmistaa jääpaloja juuri tarpeesi mukaan. Kiinteän vesiliitännän ansiosta et joudu täyttämään vesisäiliötä vedellä, vaan vesi tulee suoraan laitteeseen. Jääpalakone valmistaa 15 kartionmuotoista jääpalaa kerralla ja säiliöön mahtuu 6 kg jäätä. Valikoimastamme löydät myös pienemmän jääpalakoneen, joka valmistaa jopa 15 kg jäätä 24 tunnissa. Voit säätää jääpalojen kokoa tarpeidesi mukaan. Vesitankkiin mahtuu kerralla 4,5 litraa vettä, josta tulee noin 150 jääpalaa. Jos haluat valmistaa kesään sopivia jääkahvijuomia, sopii tarkoitukseen Bartscherin jäätelökone. Itsetehty jäätelö sopii erinomaisesti herkullisiin kahvijuomiin tai jälkiruoaksi. Kylmien kahvijuomien valmistukseen löydät meiltä myös maidonvaahdottimen, jolla voit valmistaa myös kylmää maitovaahtoa.

Expondon jäätelö- ja jääpalakoneiden avulla voit valmistaa kaikki kesän kylmät trendijuomat ja -ruoat. Kokeile valmistaa esimerkiksi suosittuja frozen yogurt -herkkuja jäätelökoneella. Expondon laitteiden ansiosta viileiden herkkujen valmistuksessa on vain mielikuvitus rajana. Erilaiset kermajäätelöt sekä marjaisat tai hedelmäiset sorbetit valmistuvat nekin kädenkäänteessä. Lisäksi jääkahvi tai muu kylmä juoma sopii täydellisesti herkullisten jäätelö- tai sorbettiannosten kaveriksi.

Ensiluokkaiset ravintolalaitteet Expondolta

Expondolta löydät kaikki laitteet ja kalusteet, joita tarvitset ammattikeittiön varusteluun. Jääpalakoneen lisäksi tarjoamme paljon muitakin kylmälaitteita, kuten tehokkaita kylmälasikoita esimerkiksi juomien, kakkujen ja muiden ruokien kylmänäpitoa varten. Kylmävitriinissä voit pitää esimerkiksi itsetehdyt smoothiet ja salaatit kylminä ja asiakkaiden nähtävissä. Löydät valikoimastamme myös ruokien lämpimänäpitoon tarkoitetut laitteet, kuten vesihauteet ja lämpövitriinit. Tarjoiletpa siis kylmiä tai kuumia juomia, löydät Expondolta kaikki tarvitsemasi laitteet.

Bartscherin jääpalakone sopii hyvin myös kotikäyttöön. Jos et halua valmistaa jäätä hitaasti jääpalapussien tai -muottien avulla, et omista pakastinta tai haluat valmistaa suuren määrän jäätä nopeasti esimerkiksi kesän grillijuhlia varten, on Bartscherin kompakti jääpalakone oikea valinta. Sopivalla laitteella voit valmistaa juuri tarvitsemasi määrän jäätä nopeasti eikä pakastimesi täyty turhaan jääpaloista. Expondon verkkokaupasta löydät sekä koti- että ammattikäyttöön sopivat keittiölaitteet ja kalusteet edulliseen hintaan. Kaikki laitteemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista jatkuvan laaduntarkkailun alaisena, joten voit varmasti luottaa laitteiden kestävyyteen ja turvallisuuteen. Tutustu jo tänään laajaan valikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi tuotteet edulliseen hintaan suoraan kotiinkuljetettuina! Mikäli tarvitset neuvoja sopivien laitteiden valinnassa, auttaa asiakaspalvelumme mielellään kaikissa tuotteisiin, tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä.