Trustpilot

Maidonvaahdotin

Suomalaiset juovat eniten kahvia maailmassa. Perinteistä suodatinkahvia juodaan varmasti eniten, mutta erilaisten erikoiskahvien kysyntä on viime vuosina kasvanut huomattavasti. Laadukas maidonvaahdotin onkin ehdottoman tärkeä laite jokaisessa kahvilassa ja ravintolassa. Jos kahvinkeittimessäsi ei ole kiinteää maidonvaahdotinta, on tämä pienikokoinen laite erinomainen valinta. Verkkokaupastamme löydät myös sopivan kahvinkeittimen perinteisen suodatinkahvin valmistusta varten. Laitteella voit valmistaa sekä kylmää että kuumaa maitovaahtoa, joten se sopii täydellisesti kaikenlaisten erikoisjuomien valmistukseen. Tilaa tehokas maidonvaahdotin Expondolta jo tänään!

Bartscherin laadukas maidonvaahdotin

Bartscherin laadukas maidonvaahdotin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin helppo pestä käytön jälkeen. Laitteen irrotettavan astian, kannen ja sekoittimen voi pestä huoletta pesukoneessa. Laite vaahdottaa maidon automaattisesti joko kylmänä tai lämmittää vaahdon samalla. Vaahdotin sopii myös maidon lämmittämiseen ilman vaahdotusta. Niinpä voit valmistaa vaahdottimella kaikenlaisia maito- ja kahvijuomia sekä jälkiruokia maitovaahdosta tai kuumasta maidosta. Valmistatpa sitten cappuccinoa, chailattea tai trendikkäitä kylmäuutettuja kahvijuomia, sopii maidonvaahdotin kaikkiin tarpeisiin. Kesän kylmien jääkahvien valmistusta varten voit ostaa meiltä myös tehokkaan jäätelökoneen. Perinteisen kermajäätelön lisäksi voit myös valmistaa suosittuja frozen youghurt -jäätelöannoksia tai herkullisia sorbetteja.

Meiltä löydät myös muita lämpimien juomien valmistukseen soveltuvia laitteita. Esimerkiksi teen valmistus onnistuu helposti samovaarilla. Kolmen litran samovaari pitää teen pitkään lämpimänä. Löydät meiltä myös muita juoma-annostelijoita, kuten kuumavesiannostelijoita, glögikeittimiä ja kaakaokeittimiä. Nämä laitteet sopivat hyvin esimerkiksi buffetteihin, markkinoille tai kahvilaan. Laadukkaat valmistusmateriaalit, kuten ruostumaton teräs, tekevät laitteista erityisen pitkäikäisiä, hygieenisiä ja kestäviä. Ruostumaton teräs on erityisen sopiva valmistusmateriaali, sillä se on helppo puhdistaa ja lisäksi se täyttää sileän ja kulutusta kestävän pintansa ansiosta ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset.

Expondolta laadukkaat laitteet kaikkiin ammattikeittiön tarpeisiin

Tarvitsetpa sitten kylmälaitteita tai lämpöhauteita, suurkeittiölaitteita- tai kalusteita ravintolaasi, kahvilaasi tai suurtalouskeittiöösi, on Expondo oikea osoite. Kylmälaitevalikoimastamme löydät kaikki laitteet, jotka tarvitset elintarvikkeiden kylmentämistä ja kylmänäpitoa varten. Esimerkiksi tilava mehuannostelija sopii erinomaisesti esimerkiksi hotellin aamiaisbuffettiin, seisovaan pöytään tai vaikkapa markkinakojuun. Termosähköinen jäähdytys pitää juoman jatkuvasti ja tehokkaasti kylmänä.

Bartscherin maidonvaahdotin sopii sekä kylmävaahdotukseen että kuumennukseen. Voit vaahdottaa ja kuumentaa maidon joko 65 tai 70 asteiseksi. Laite sammuu automaattisesti kuumennettuaan tai vaahdotettuaan maidon. Induktiotekniikan ansiosta maito ei pala pohjaan, ja 150-400 ml maitoa vaahdottuu tai kuumenee noin 80-90 sekunnissa. Maidonvaahdottimella voit siis vaahdottaa tehokkaasti ja nopeasti suuren määrän maitoa. Neljän silikonijalan ansiosta laite pysyy tukevasti paikoillaan kaikilla pinnoilla. Tehokkaan 600 watin lämpövastuksen ansiosta maito kuumenee ja vaahdottuu ripeästi. Kolmen eri vispilän avulla laite valmistaa joko kermaista tai kiinteää maitovaahtoa, joten maitovaahdosta tulee juuri sopivan kiinteää erikoiskahveja varten. Täydellisiä juomia varten voit tilata verkkokaupastamme kupinlämmittimen, jonka ansiosta kuumat juomat pysyvät pitkään lämpiminä esilämmitetyissä kupeissa. Tutustu siis monipuoliseen ravintolalaitevalikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa laadukas maidonvaahdotin edullisesti! Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.