Trustpilot

Jäämurskain

Tarjouksessa
Jäähilekone - 50 kg / 24 h
Royal Catering

Jäähilekone - 50 kg / 24 h

Mitat (PxLxK)
54 x 40 x 71 cm
1 029,00 € 1 240,86 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.

Kuumina kesäpäivinä kylmien ja virkistävien juomien kysyntä kasvaa. Bartscherin jäämurskain murskaa jääpalat kylmiä juomia, kuten cocktaileja, pirtelöitä tai jääkahveja varten tehokkaasti ja nopeasti. Jäämurskain on siis ehdottoman tarpeellinen laite baareissa, ravintoloissa ja kahviloissa, jotka tarjoavat kesän lämmöstä nauttiville asiakkailleen kylmiä juomia. Murskaimen lisäksi löydät verkkokaupastamme sopivat jääpalakoneet, joiden avulla valmistat nopeasti suuren määrän jäitä. Valikoimastamme löydät sekä vaativaan ammattikäyttöön että kotikäyttöön sopivat ensiluokkaiset laitteet. Tilaa tehokas jäämurskain Expondolta jo tänään!

Jäämurskain kylmien erikoisjuomien valmistukseen

Kylmät virvoitusjuomat kuuluvat kesään, nautitpa siitä sitten rannalla aurinkoa ottaen, kotiterassilla tai baarissa ystäviesi kanssa. Kylmä jääkahvi, hedelmäinen pirtelö, limonadi tai cocktail jäämurskalla tuo kaipaamasi viilennyksen kuuminpinakin päivinä. Etenkin ravintoloissa ja baareissa kylmien juomien kysyntä jatkuu toki talvellakin - siksi jäämurskain kuuluu jokaisen baarin ja ravintolan vakiovarustukseen. Bartscherin tehokas jäämurskain murskaa jopa 60 kg jäätä tunnissa. Tehokkuutensa, hiljaisuutensa sekä kompaktin kokonsa ansiosta laite sopii erinomaisesti baaritiskeille, ravintoloihin ja kahviloihin. Laitteen ansiosta et joudu tilamaan valmista jäämurskaa ja säilyttämään suuria määriä pakastimessa, vaan voit valmistaa murskattua jäätä aina tarpeen tullen.
Kylmien juomien lisäksi voit valmistaa myös kylmiä jälkiruokia Bartscherin jäätelokoneen avulla. Laitteen avulla voit valmistaa itse kehittämäsi jäätelöt, sorbetit ja puolijäädytetyt jälkiruoat käden käänteessä. Esimerkiksi itsetehty valinjajäätelö sopii erinomaisesti kesäiseen jäätelökahviin. Jäätelökoneen ja jäämurskaimen avulla valmistat herkullisen kesäiset ruoat ja juomat kahvilasi ja terassisi asiakkaille. Tehokkaiden kylmälaitteiden avulla pystyt vastaamaan suureenkin kysyntään ja valmistamaan herkullisia juomia ja annoksia asiakkaidesi toiveiden mukaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet on helppo puhdistaa ja ne kestävät pitkään vaativassakin ammattikäytössä. Ruostumaton teräs kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia ja sopii erinomaisesti ravintola-alan käyttöön, sillä ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet täyttävät elintarvikealan tiukat hygieniasäädökset.

Laadukkaat ravintolalaitteet Expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät kaikki ammattikeittiössä tarvitsemasi laitteet suurkeittiö-, lihanjalostus- ja pikaruokalaitteista aina kylmälaitteisiin, lämpöhauteisiin ja keittiövälineisiin saakka. Murskaimella valmistamastasi jäästä voit valmistaa myös herkullisia ja virkistäviä pirtelöitä. Jos lisäät cocklaitelihin ja muihin kylmiin juomiin hedelmiä, sopii kätevä hedelmäleikkuri sopivien hedelmäsiivujen leikkaamiseen. Sopivien keittiölaitteiden avulla säästät aikaa ja teet yksittäisistä työvaiheista helpompia. Hedelmäleikkurin avulla voit viipaloida suuren määrän hedelmiä valmiiksi, jolloin cocktailien tai jälkiruokien valmistaminen käy nopeasti. Jäämurskaimen valmistaman jään lisäät nopeasti juomiin, jolloin asiakkaasi eivät joudu odottamaan pitkään.
Expondon jäämurskain ja muut ravintolalaitteet sopivat erinomaisesti jatkuvaan ja vaativaan ammattikäyttöön, sillä ne on suunniteltu huolella ravintola-alan vaatimuksiin sopiviksi ja valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, kuten laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Voit aina luottaa Expondon laitteiden laatuun, sillä kaikki tuotteemme tarkastetaan jo varhain tuotantovaiheessa alkavan jatkuvan laaduntarkkailun keinoin ja tiukkojen saksalaisten laatustandardien mukaisesti. Expondolta saat kaikki tarvitsemasi ravintolalaitteet edulliseen hintaan. Voit tilata meiltä kaikki ammattikeittiön peruskalusteet ja -laitteet uuteen ravintolaasi tai uuden lisälaitteen jo valmiiksi varustettuun ravintolaasi - Expondon valikoima palvelee jokaisen ravintolayrittäjän tarpeita. Tutustu jo tänään monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa laadukas jäämurskain edullisesti kotiinkuljetuksella!