Trustpilot

Sipulileikkuri

Royal Cateringin sipulileikkuri on suunniteltu ravintola-alan yritysten ammattimaiseen käyttöön. Se nopeuttaa työntekoa huomattavasti, sillä laitteella voit leikata sipulia, erilaisia hedelmiä ja vihanneksia tasaisiksi viipaleiksi. Sipulileikkuri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin kestävä kovassakin käytössä ja helppo puhdistaa. Vipumekanismin ansiosta leikkaaminen on vaivatonta, sillä tarvitset vain vähän voimaa, koska vihannekset painautuvat helposti erityisen terävien terien läpi. Terät leikkaavat vihannekset tai hedelmät 9 mm paksuisiksi siivuiksi. Myös 4,5 mm paksuiset siivut ovat mahdollisia, jos asetat laitteeseen kaksi leikkuuterää yhtaikaa. Sipulileikkurien lisäksi löydät meiltä myös muut kätevät apuvälineet esimerkiksi tomaattien leikkaamiseen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa arkeasi helpottavat keittiövälineet jo tänään!

Sipulileikkuri on käytännöllinen apuväline

Ammattikeittiöissä on ehdottoman tärkeää, että työntekoja sujuu nopeasti eivätkä asiakkaat joudu odottamaan pitkään. Siksi Royal Cateringin vihannesleikkurit ovet suuri apu päivittäisessä ravintola-alan työssä. Sipulileikkurilla leikkaat tasaisia siivuja esimerkiksi sipulista, perunoista ja tomaateista sekä hedelmistä, kuten sitruunoista tai appelsiineista, joten laite on erittäin monikäyttöinen. Erityisen terävät leikkuuterät leikkaavat joko 4,5 tai 9 mm paksuisia, tasaisia siivuja. Toimitukseen sisältyy myös yksi ylimääräinen leikkuuterä. Sipulileikkuri nopeuttaa elintarvikkeiden paloittelua esimerkiksi salaattibuffettia varten. Laitteella voit leikata vihanneksia ja hedelmiä, jotka ovat halkaisijaltaan enimmillään 8 cm.


Vipumekanismin ansiosta leikkaaminen on helppoa ja vaivatonta. Liukumattomat kumijalat varmistavat, että laite pysyy tukevasti paikoilaan myös liukkailla pinnoilla. Pystysuoran rakenteensa ansiosta sipulileikkuri sopii myös pienempiin keittiöihin, sillä se on erittäin tilaa säästävä. Koska laite on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, on se tehokkaasti korroosiolta suojattu ja helppo puhdistaa. Jos leikkaat sipulia esimerkiksi hampurilaista varten, löydät meiltä käytännöllisen ja tehokkaan pihvipuristimen, jonka avulla hampurilaispihvin muotoilu käy vaivattomasti.


Verkkokaupastamme löydät sipulileikkurin lisäksi myös muita hedelmä-, juures- ja vihannesleikkureita, kuten esimerkiksi sähkökäyttöisen vihannesleikkurin viidellä erilaisella reikälevyllä tai hedelmä- ja tomaattileikkurit.

Helppo puhdistaa laadukkaiden materiaalien ansiosta

Tarkkaan harkitun ja huolella suunnitellun rakenteensa ansiosta käy Royal Cateringin sipulileikkurin puhdistaminen nopeasti ja vaivattomasti. Laite on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se vastaa elintarvikealan tiukkoja hygieniavaatimuksia ja on erityisen helppo pitää puhtaana. Materiaalina käytettiin ruostumatonta terästä siksi, että se suojaa laitteen tehokkaasti korroosiolta ja tekee puhdistamisesti todella helppoa. Koska leikkurin terät on helppo irrottaa, voit pestä ne helposti tavanomaisilla puhdistusaineilla. Laitteiden vaivaton puhdistaminen on ravintola-alalla erityisen tärkeää.


Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkkailuun, joten laitteet ovat taatusti pitkäikäisiä ja kovaakin käyttöä kestäviä. Sipulileikkuri kannattava valinta ravintolasi varustukseen erinomaisen hinta-laatusuhteen ja kestävyyden ansiosta. Laite on merkittävä apu esimerkiksi kanttiinissa, jossa leikataan suuri määrä kasviksia salaattibuffettia varten. Seisovaa pöytää varten löydät valikoimastamma myös erikokoisia kylmävitriinejä. Ravintolalaitteidemme avulla nopeutat työvaiheita merkittävästi ja nopean palvelun tuloksena saat tyytyväisiä asiakkaita.


Ravintolalaitevalikoimastamme löydät myös erilaisia suurkeittiölaitteita, kuten pöytägrillejä tai pastakeittimiä. Tutustu monipuoliseen ravintolalaitevalikoimaamme ja löydä keittiöösi sopivat laitteet ja kalusteet expondolta. Autamme mielellämme sopivien laitteiden löytämisessä ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä. Tilaa tarvitsemasi laitteet verkkokaupastamme kätevästi kotiinkuljetuksella!