Sipulileikkuri - 9 mm / 4,5 mm

Tuotenumero: EX10010260 / Malli: RCZS-1

Gesamtansicht von Zwiebelschneider - 4,5 mm / 9mm
Zoom
in Betrieb von Zwiebelschneider - 4,5 mm / 9mm
Frontalansicht von Zwiebelschneider - 4,5 mm / 9mm
360°

Sipulileikkuri - 9 mm / 4,5 mm

 • Tuotenumero: EX10010260
 • Malli: RCZS-1
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
219,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 3 tunnin ja 56 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Sipulileikkuri - 9 mm / 4,5 mm

Kohokohdat & avaintekijät

 • ihanteellinen sipulien, sellerin, perunoiden, sekä tomaattien, appelsiinien, sitruunojen ja limettien leikkaamiseen
 • soveltuu käytettäväksi suurkeittiöissä, kanttiineissa, grillikioskeissa, ravintoloissa, catering-firmoissa ja tapahtumissa
 • valmistettu ruostumattomasta teräksestä
 • leikkuun paksuus 9 mm / 4,5 mm
 • sis. ylimääräisen terä
 • leikattavan enimmäispaksuus 9 cm
 • tilaasäästävä pystysuoran rakenteensa ansiosta
 • neljä kumijalkaa estävän laitteen liukumisen
Royal Cateringin RCZS-1-sipulileikkuri kehitettiin ammattimaiseen käyttöön ravintoloissa, kanttiineissa ja suurkeittiöissä. Sen avulla leikkaat vaivattomasti siistejä siivuja sipuleista sekä...lisää

Kuvaus

Royal Cateringin RCZS-1-sipulileikkuri kehitettiin ammattimaiseen käyttöön ravintoloissa, kanttiineissa ja suurkeittiöissä. Sen avulla leikkaat vaivattomasti siistejä siivuja sipuleista sekä erilaisista hedelmistä ja vihanneksista. Laite on valmistettu 100 % ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin kestävä ja helppo puhdistaa. Pystysuoran rakenteensa vuoksi laite on erityisen vankka, eikä vie paljoa tilaa. Sipulin leikkaamista varten asetat sen leikkuriin, jossa se leikkautuu mennessään erikoisterävien leikkuuterien lävitse. Leikkuu tapahtuu vipua käyttäen. Kumijalkojen ansiosta on laite turvallinen ja vakaa. Royal Cateringin RCZS-1-sipulileikkurin avulla leikkaat siistejä 9 mm / 4,5 mm paksuisia siivuja sipuleista, hedelmistä, vihanneksista tai mistä vain sopivasta. Leikattavan enimmäisläpimitta on 9 cm. Toimitukseen kuuluu ylimääräinen terä.

Tekniset tiedot

Malli
RCZS-1
Kunto
Uusi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Leikkuuvahvuus
9 mm / 4,5 mm
Mitat (pituus x leveys x korkeus)
45 x 27 x 53 cm
Paino
6 kg
Paketin mitat (LxBxH)
41 x 41 x 31 cm
Lähetyspaino
8,7 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.