Trustpilot

Suklaahaude

Tarjouksessa
Suklaahaude - 6 x 1,5 l - maks. 100 °C - Royal Catering
Royal Catering
(2)

Suklaahaude - 6 x 1,5 l - maks. 100 °C - Royal Catering

Mitat (PxLxK)
66.5 x 40 x 17 cm
319,00 € 349,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 28.5.
Tarjouksessa
Suklaahaude - 4 x 1,5 l - maks. 100 °C - Royal Catering
Royal Catering
(1)

Suklaahaude - 4 x 1,5 l - maks. 100 °C - Royal Catering

Mitat (PxLxK)
48.5 x 40 x 17 cm
259,00 € 279,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 28.5.

Royal Catering suklaahaude on laadukas keittiölaite, jonka avulla sulatat suklaan juoksevaan muotoon. Sulatuksen lisäksi haude mahdollistaa suklaan pitämisen nestemäisenä ja juuri oikeassa lämpötilassa. Näin sinun ei tarvitse valvoa pohjaan palamista tai toisaalta suklaan kovettumista, mikäli lämpötila laskee liian alhaiseksi. Ruokalat, leipomot, ravintolat, pitopalvelut ja buffetit hyötyvät suklaahauteen helppokäyttöisyydestä erityisesti jälkiruokien ja leivonnaisten valmistelun osalta. Astiat ovat myös tarpeeksi isoja, joten voit valmistaa isonkin määrän kerralla. Korkealaatuiset materiaalit ovat helposti puhdistettavissa jokaisen käytön jälkeen, mikä osaltaan takaa, että laite pysyy hyväkuntoisena pitkään.

Suklaahaude helpottaa jälkiruokien ja leivonnaisten tekoa


Expondon valikoimasta löydät ihanteelliset keittiötarvikkeet ja -laitteet niin ammattikäyttöön kuin vaativalle kotikokille. Suklaahaude on erinomainen esimerkki jälkiruokien ja leivonnan helpottajasta: sen avulla sulatat suklaan käden käänteessä ja voit jopa säilyttää sen nestemäisessä muodossa halutun ajan. Upota suklaaseen mansikoita tai hedelmiä, niin saat ihanan herkullisen suklaakuorrutuksen jälkiruokien viimeistelyyn. Myös leivonnassa tarvitaan usein suklaata juoksevassa muodossa, eikä ammattikeittiössä välttämättä ole aikaa valvoa suklaan sulamista yksitellen kattilassa. Haude helpottaa ylipäätään jälkiruokien valmistelua, sillä pohjaanpalamisen riski katoaa, kun suklaahaude pitää lämpötilan optimaalisena. Suosittelemme tutustumaan myös herkullisiin suklaalähteisiin, jotka mahdollistavat ainutlaatuisen jälkiruokaelämyksen tarjoamisen niin tapahtumissa kuin buffetin makeana kohokohtana.

Ammattikeittiön lisäksi suklaahaude sopii myös kotonaan paljon leipovalle harrastelijalle. Mikäli valmistat usein isompia määriä suklaisia leivonnaisia tai järjestät juhlia, on tämä laite erinomainen apuväline. Se auttaa pitämään suklaan juuri oikeassa olomuodossa työvaiheesi kannalta. Lisäätpä suklaan itse taikinan joukkoon tai vasta viimeistelyvaiheessa kuorrutukseen ja koristeluun, suklaahaude pitää suklaan juuri tarvittavassa lämpötilassa niin kauan kuin haluat. Erinomaisen hinta–laatu-suhteen ansiosta laite kestää pitkään ja palvelee keittiössäsi tehden leivonnasta entistäkin nautinnollisempaa. Taikinan valmistamiseen oiva keittiöväline on ammattimainen taikinakone, joka mahdollistaa massan työstämisen tasaiseksi käden käänteessä.

Korkeatasoista saksalaista laatua, johon voit luottaa


Royal Cateringin suklaahaude on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Gastronomia-alan ammattilaiset suunnittelivat sen muille ammattitason kokeille ja jälkiruokien sekä leivonnaisten valmistajille, joten käyttö on erittäin helppoa niin kiireisessä suurkeittiössä kuin harrastelijan kotileivonnassa. Suklaahauteeseen kuuluu kaksi irrotettavaa kannellista astiaa, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kukin astia on syvyydeltään 15 cm, ja niihin mahtuu kerralla neljä litraa nestettä, eli noin viisi kiloa suklaata. Laite pitää suklaan korkeintaan 100 °C lämpötilassa, ja näin ollen mahdollistaa mitä moninaisimpia suklaan jälkikäsittelytapoja. Termostaatti säätelee lämpötilaa, jota voit tarkkailla LED-näytöltä. Korkealaatuisen materiaalin ansiosta Royal Cateringin suklaahaude on vankkarakenteinen, tehokas ja erittäin helppo puhdistaa. Astiat kestävät myös konepesun. Ruokien lämpimänä pitämiseen suosittelemme yhtä korkealaatuisia vesihauteita, jotka niin ikään tilaat näppärästi expondon verkkokaupasta.

Suklaahaude on erinomainen hankinta ammattikäyttöön muun muassa näistä syistä:

  • Ammattitason laadukkuus takaa miellyttävän käytön ja laitteen pitkäikäisyyyden
  • Tyylikäs ja helposti puhdistettava pinta ruostumatonta terästä
  • Mahdollistaa isonkin suklaaerän sulattamisen kerralla (10 kiloa / 8 litraa suklaata)
  • Ei vaikuta suklaan makuun tai ominaisuuksiin lämmittäessä
  • Helppokäyttöinen ja luotettava toimintaperiaate


Valikoimastamme löydät monipuolisesti ammattikäyttöön suunniteltuja tuotteita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa. Esimerkiksi tehokkaat sauva- ja tehosekoittimet ovat korvaamattoman tärkeitä jokaisessa keittiössä – niillä valmistat niin soseet, keitot, taikinat kuin mitä erilaisimmat jälkiruuat. Expondolta tilaatkin tuotteet ilman riskiä kolmen vuoden takuun ja ilmaisen palautusoikeuden ansiosta.