Suklaahaude - 2 x 1/4 GN

Tuotenumero: EX10010249 / Malli: RCCM-250-2GN

Gesamtansicht geschlossen von Schokoladen Temperiergerät - 2 x 1/4 GN
Zoom
Gesamtansicht teils geöffnet von Schokoladen Temperiergerät - 2 x 1/4 GN
in Betrieb von Schokoladen Temperiergerät - 2 x 1/4 GN
360°

Suklaahaude - 2 x 1/4 GN

 • Tuotenumero: EX10010249
 • Malli: RCCM-250-2GN
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
229,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Suklaahaude - 2 x 1/4 GN

Kohokohdat & avaintekijät

 • Kaksi irrotettavaa kannellista 1/4-GN-astiaa
 • Syvyys 150 mm
 • Suklaan määrä 10 kg (8 litraa)
 • Integroitu termostaatti (0 – 100 °C)
 • LED-näyttö
 • Korkealaatuista ruostumatonta terästä
 • Konepesunkestävät astiat
Royal Cateringin suklaahaude RCCM-250-2GN on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Se suunniteltiin ammattimaista käyttöä varten gastronomia-alan yrityksissä. Tämän laitteen...lisää

Kuvaus

Royal Cateringin suklaahaude RCCM-250-2GN on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Se suunniteltiin ammattimaista käyttöä varten gastronomia-alan yrityksissä. Tämän laitteen avulla suklaan sulattaminen ja lämpimänäpitäminen myöhempää käyttöä varten käyvät helposti ja vaivattomasti. Suklaahauteeseen kuuluu kaksi irrotettavaa kannellista GN-astiaa, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kukin astia on syvyydeltään 15 cm, ja siihen mahtuu kerralla neljä litraa nestettä, eli noin viisi kiloa suklaata. Laite pitää suklaan korkeintaan 100 °C lämpötilassa, ja näin ollen mahdollistaa mitä moninaisimpia suklaan jälkikäsittelytapoja. Termostaatti säätelee lämpötilaa, jota voit tarkkailla LED-näytöltä. Hyvälaatuisen valmistusmateriaalinsa ansiosta Royal Cateringin suklaahaude on vankkarakenteinen, tehokas ja erittäin helppo puhdistaa.

Tekniset tiedot

Malli
RCCM-250-2GN
Tuotteen kunto
Uusi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Teho
250 W
Jännite
230 V
Astiat
2 x 1/4 GN-astia
Astioiden koko (pituusxleveysxkorkeus)
26,5 x 16,5 x 15 cm
Tilavuus
2 x 4 litraa
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
34,5 x 28,2 x 29,4 cm
Paino
7,35 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
38,5 x 34 x 34 cm
Lähetyspaino
8,4 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Artur Siwiec arvostelu (02.08.2018)

Suklaa ihanteellisessa lämpötilassa

Suklaahaude on erittäin hyödyllinen siellä, missä työskennellään suklaan parissa. Tällöin tärkein asia on lämpötila, jonka on pysyttävä tasaisena tarkasti säädetyssä lämpötilassa. Joskus muiden valmistajien laitteet ovat pilanneet suklaan käsittelyn. Tässä suklaahauteessa on kaikki tarvittavat toiminnot, jotka helpottavat käyttöä, kuten esim. LED-näyttö ja ajastintoiminto. Yksi laitteen suuri lisäetu on se, että se toimii ilman vesihaudetta. Tällöin ei muodostu kalkkisaostumaa eikä vaaraa, että vesi päätyy suklaan joukkoon. Jos etsit ammattimaista suklaahaudetta, voin suositella sinulle tätä tuotetta, josta on tullut välttämätön apuväline työskentelyyni. 

Viimeksi katsottu