Trustpilot

GN-kansi

Sopivassa vesihauteessa ruoat pysyvät pitkään lämpiminä. GN-astiaan sopiva GN-kansi pitää ruoat vieläkin tehokkaammin lämpiminä ja suojaa ruokia lisäksi lialta. GN-kannet ovat kooltaan Gastronorm-luokituksen mukaisia, joten voit olla varma, että ne sopivat kaikkiin GN-astioihin. Verkkokaupastamme löydät luonnollisesti myös sopivat GN-astiat sekä vesihauteet, joihin astiat sopivat. Kannet ovat tarpeen etenkin silloin, jos haluat kuljettaa ruokia paikasta toiseen tai et tarvitse niitä heti. Valmistusmateriaalina käytetty ruostumaton teräs tekee astioista erityisen kestäviä.

GN-kansi ruostumattomasta teräksestä

Royal Cateringin GN-astiat on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat erittäin vankkarakenteisia, pitkäikäisiä ja ennen kaikkea helppoja puhdistaa. Kätevän syvennetyn kahvan ansiosta GN-kantta on helppo käsitellä. Sekä GN-kannet että -astiat on helppo pestä astianpesukoneessa. Astioiden pyöristetyt reunat helpottavat puhdistusta, sillä ruoan tähteet eivät pääse pinttymään nurkkiin. Gastronorm-mitoituksen ansiosta kaikki kannet sopivat niihin kuuluviin astioihin. Normin ansiosta voit myös olla varma, että samat astiat sopivat kaikkiin GN-mitoitusta käyttäviin laitteisiin. Niinpä astiat sopivat niin bain marie -vesihauteisiin kuin kylmäkaukaloihinkin. Voit siis ostaa meiltä kaikkiin laitteisiisi sopivat GN-astiat ja olla varma siitä, että GN-kansi sopii kaikkiin astioihin. Niinpä et joudu enää vertailemaan erilaisten astioiden ja kansien kokoja, sillä eurooppalainen gastronormi hoitaa homman puolestasi. Royal Catering on erikoistunut ammattimaisten ravintolalaitteiden tuottamiseen, joten voit olla varma, että löydät meiltä vain ensiluokkaisia tuotteita. Koska teemme tiivistä yhteistyötä Royal Cateringin kanssa, voimme tarjota tuotteet asiakkaillemme aina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tuotteiden laadukkuuden takaa jo tuotantovaiheessa tehtävä jatkuva laaduntarkkailu, joka toteutetaan korkeiden saksalaisten laatustandardien mukaisesti. Tilaa jo tänään laadukkaat ja kestävät ravintolalaitteet Expondolta! Autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja kaikissa muissa tuotteisiin ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.

GN-astiat ruostumattomasta teräksestä

Royal Cateringin GN-kannet, aivan kuten muutkin GN-astiat ja ravintolalaitteet, on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs sopii erityisen hyvin ravintola-alan käyttöön, sillä se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Ruostumaton teräs kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia, joten voit säilyttää astioissa ongelmitta esimerkiksi suolaisia ja happamia elintarvikkeita. Lisäksi materiaali sopii pestäväksi astianpesukoneessa, mikä on ehdottoman tärkeää ravintola-alalla. Kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet on helppo puhdistaa tavanomaisilla puhdistusaineilla, joten puhdistaminen ei vie paljoa aikaa. Lisäksi materiaali tekee tuotteista erittäin vankkarakenteisia ja siten pitkäikäisiä. Royal Cateringin laatutuotteista on sinulle iloa vuosiksi, etkä joudu huolehtimaan laitteiden uusimisesta tai huollosta. GN-astiat sopivat täydellisesti myös käytännöllisiin kuljetusvaunuihin, joiden avulla voit kuljettaa tarjottimia tai elintarvikkeita GN-astioissa tehokkaasti ja turvallisesti. GN-kansi pitää tässäkin tarkoituksessa ruoat tehokkaasti lämpiminä ja suojaa niitä kuljetuksen aikana. GN-astioita tarvitset myös silloin, jos haluat pitää valmiiksi pilkotut elintarvikkeet kylminä saladetti-pöydässä. Saladetissa on paljon tilaa erikokoisille astioille ja työtason alla olevassa kaapissa voit säilyttää ja pitää kylmänä suuren määrän elintarvikkeita. Tutustu jo nyt laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa astioihisi sopiva GN-kansi sekä muut laadukkaat ravintolalaitteet!