Trustpilot

Aterimet ja aterintelineet

Expondon aterintelineet on suunniteltu yksinkertaisiksi, helposti puhdistettaviksi sekä kestäviksi. Telineiden ei tarvitse ammattikeittiöissä olla näyttäviä, kunhan ne toimivat moitteettomasti. Tuotteemme on valmitettu krominikkeliteräksestä, joten ne ovat sekä kestäviä että helppoja pitää hygieenisinä. Samalla teräksinen pinta luo tyylikkään ja ammattimaisen viimeistelyn telineille, jotta niitä pystyy tarvittaessa pitämään myös esilllä – esimerkiksi pitopalveluita ajatellen.

Aterintelineet suurkeittiöihin

Käytännölliset ja kestävät aterintelineet kuuluvat niin hotelli- kuin ravintola-alan ammattilaisten varustukseen. Telineet on helppo pitää puhtaana niiden krominikkeliteräs-pintojensa takia. Puhtaat telineet ovat ehto hygieenisille ja korkeita ravintola-alan standardeja noudattaville aterimille. Ravintola- ja hotellialan hygieeniset olosuhteet on otettu huomioon jo tuotteidemme materiaaleja valitessa. Tuotevalikoimamme on rakennettu juuri ammattilaisten tarpeita ajatellen, ja löydät sieltä samalla korkealuokkaisia suurkeittöihin ja kovaan käyttöön suunniteltuja hygieniatuotteita.

Mallistostamme löydät erikokoisia ja -tyylisiä telineitä. Telineiden lisäksi löydät valikoimastamme aterinkoreja, jotka ovat toimiva ratkaisu jo itsessään. Korit on kuitenkin alunperin suunniteltu käytettäviksi telineiden kanssa yhteen ja ovat irrallisia telineistä, jotta niitä voi liikutella sekä pestä aika ajoin. Korit keräävät helposti kalkkia sekä muuta pintalikaa, joten niiden puhtaanapito on edellytys itse aterinten puhtaana pitämiseen. Aterinkorit liikkuvat helposti mukana ja ovat astianpesukoneenkestäviä, joten pystyt aterinten ohella pitämään korit puhtaana – esimerkiksi valikoimastamme löytyvillä ammattikeittöihin suunnitelluilla astianpesukoneilla.

Valikoimamme aterintelineistä käytännöllisiä tekee:

  • Niiden materiaalina toimiva korkealuokkainen ruostumaton teräs
  • Liikuteltavat ja astianpesukoneenkestävät aterinkorit
  • Eri mallit, jotka sopeutuvat moniin tarpeisiin
  • Kestävät ja helposti puhdistettavat pinnat

Expondon valikoima on sunniteltu ja tarkoin valittu ammattilaisten tarpeita ajatellen. Aterintelineiden ohella voit tutkailla kattavaa valikoimaamme ja löytää muita edullisia tarvikkeita suurkeittiöihin. Suurkeittiöissä astiastot ovat ankarassakin käytössä ja vaativat tyylikkään viimeistelyn, jotta niitä kehtaa viedä asiakkaille. Esimerkiksi lasit ovat yleisesti tarkankin tarkastelun alla. Valikoimastamme löydät ammattitason lasienkiillotuskoneet, joiden avulla varmistat niiden kiiltävyyden – vaivattomasti.

Aterimet käden ulottuvilla

Suurkeittiöissä on monesti kiirettä ja niin laitteet kuin astiasto löytävät itsensä helposti väärästä paikasta väärään aikaan. On kuitenkin tärkeää, että keittiöllä olisi edes mahdollisuudet pysyä organisoituna. Astiasto on helppo pitää kaapeissa ja aterintelineiden avulla jopa nopeasti hukkuvat aterimet pysyät käden ulottuvilla. Mallistostamme löytyvien lattiahyllyjen avulla saat tehokkaasti käytettyä myös keittiön seinätilat.

Aterintelineemme on valmistettu tyylikkäästä krominikkeliteräksestä, joten niitä voi pitää tyytyväisenä esillä, ja niin aterimet on helppo löytää. Teräksinen pinta pysyy myös vaivattomasti puhtaana ja hygieenisenä. Teräs kestää kovempaakin kulutusta, joten voit käyttää koviakin puhdistuskeinoja lian puhdistamiseen. On kuitenkin hyvä muistaa, että liiallinen kemikaalien käyttö voi tarttua aterimiin, mikä ei terveyssyistä ole suositeltavaa. Telineiden sekä korien puhdistamiseen pystyy kuitenkin huoletta käyttämään teräsvillaa tai sientä, jotta pinttyneemmätkin tahrat saadaan pois.

Aterintelineet ovat osa niin pitopalveluiden, hotellien kuin suurkeittiöidenkin kalustoa. Kalustoon kuuluu kuitenkin paljon muutakin, ja löydät meiltä Expondolta monia ammattilaisten tarpeisiin suunniteltuja laitteita ja suurkeittiökalustoa. Tutustu siis ihmeessä koko valikoimaamme, mistä löydät tuotteita vuosien kokemuksella varustetuilta kovanluokan saksalaisilta valmistajilta. Tuotteistamme löydät informaatiota niiden sivuilta ja tarkemmissa kysymyksissä voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme niin puhelimitse kuin sähköpostilla.