Trustpilot

Lihamylly

Tarjouksessa
Lihamylly - 220 kg/h - Royal Catering - 735 W
Royal Catering

Lihamylly - 220 kg/h - Royal Catering - 735 W

Mitat (PxLxK)
47 x 30 x 49 cm
529,00 € 579,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Royal Cateringin sähköllä toimiva lihamylly vakuuttaa kestävyydellään, korkealaatuisilla materiaaleillaan ja helppokäyttöisyydellään. Valmistusaineena käytetyn ruostumattoman teräksen ansiosta laite kestää hyvin ympäristövaikutuksia ja on myös hygieniaa ajatellen ihanteellinen ratkaisu. Käyttömukavuuden takaa se, että erikoiskäsiteltyihin reikälevyihin ei juurikaan tartu lihan jäänteitä, joten laitteen puhdistaminen on nopeaa ja helppoa. Onko hankintalistallasi lihamylly lihatiskille tai ravintolaan? Vai haluaisitko perustaa perinteisen ”kivijalkakaupan”? Olet oikeassa paikassa! Expondolta löydät sopivan lihamyllyn, jolla käsittelet suuret määrät lihaa kätevästi. Mikäli haluat valmistaa jauhamastasi lihasta pihvejä, löydät tarkoitukseen sopivan pihvipuristimen meiltä. Kannattaa myös tarkistaa, olisiko kutterimme tarvitsemasi apuväline lihan käsittelyyn. Tutustu nyt valikoimaamme!

Monipuolinen lihamylly

Jos luulit, että Royal Cateringin lihamyllyt soveltuvat ainoastaan yksinkertaisten tehtävien suorittamiseen, tulet yllättymään positiivisesti niiden monipuolisista käyttömahdollisuuksista ja siitä, miten monenlaisten lihojen käsittelyyn ne soveltuvat. Royal Cateringin lihamyllyillä myös suurempien, jänteisten lihanpalojen käsittely on vaivatonta. Tämä on osoitus erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Lihan hienontamisen jälkeen voit jatkaa sen käsittelyä ja valmistaa esimerkiksi makkaroita sopivan makkarantäyttökoneen avulla. Tässäkin tapauksessa voit luottaa Royal Cateringin laitteiden helppokäyttöisyyteen ja korkeaan laatuun. Tämän yhdistelmän avulla voit valmistaa makkaroita itse. Näin ollen valvot jauhelihan ja makkaroiden valmistuksessa käytettävän lihan laatua ja saat maustaa sen itse. Voit siis valmistaa jauhelihaa myös epätavallisemmista lihalaaduista – tilaa lihamylly nyt expondolta ja yllätä asiakaskuntasi esimerkiksi kana- tai vaikka hirvijauhelihalla. Laitteen mukana toimitetaan muovinen syöttöruuvi, jonka avulla voi säädellä lihan myllyyn syöttämistä ja välttää kalliiden raaka-aineiden hukkaan joutumisen. Samalla käyttömukavuus ja turvallisuus lisääntyvät! Itse käsittelemäsi liha avaa sinulle uusia mahdollisuuksia, ja niinpä voit täyttää myös asiakkaiden erityistoiveet. Kun hankit lihamyllyn, makkarantäyttökoneen ja vielä työpöydän Royal Cateringin valikoimasta, on sinulla täydellinen varustus lihakaupassasi tai suurkeittiössäsi!

Lihamyllyt raskaaseen työhön

Royal Cateringin sähköllä toimiva lihamylly tekee raskaan työn puolestasi. Laitteessa on liukumista estävät kumijalat, joten se pysyy hyvin paikallaan. Mutta turvallisuuden takaamiseen tarvitaan tietysti muutakin ja siksi suosittelemmekin ruostumattomasta teräksestä valmistettua, tukevaa ja hygieenistä työpöytää. Kun ammattikeittiössäsi on Royal Cateringin lihamylly ja työpöytä, voit olla varma parhaasta mahdollisesta työturvallisuudesta ja -mukavuudesta. Myös visuaalisesti ajatellen tämä yhdistelmä tekee työtilasta ihanteellisen. Käyttömukavuus on laitteidemme suunnittelussa etualalla, joten vältämme tarpeetonta tekniikkaa. Näin ollen minimoimme myös mahdollisten vikojen määrän. Tästä johtuen laitteemme ovat uskomattoman tehokkaita ja pitkäikäisiä. On siten itsestäänselvää, että valikoimamme lihamyllyt soveltuvat erinomaisesti ammattimaiseen käyttöön. Mainittakoon vielä yksi turvallisuutta lisäävä ominaisuus: Royal Cateringin lihamyllyjen virtakytkin on suuri ja erittäin näkyvässä kohdassa. Tämä lisää turvallisuutta, koska voit kytkeä laitteen pois päältä helposti milloin vain. Voit näin ollen työskennellä rauhallisin mielin, koska turvallisuutesi on otettu huomioon. Näin hyvän hinta-laatusuhteen takaavat vain expondo ja Royal Catering yhdessä!


Tutustu myös muihin lihankäsittely- ja suurkeittiölaitteisiimme. Tilaa tarvitsemasi laitteet asiantuntija-verkkokaupasta expondolta!