Lihamylly - rst - 220 kg/h - PRO

Tuotenumero: EX10010176 / Malli: RCFW-220PRO

Lihamylly - rst - 220 kg/h - PRO

 • Tuotenumero: EX10010176
 • Malli: RCFW-220PRO
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
595,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

ei varastossa

Lihamylly - rst - 220 kg/h - PRO

Kohokohdat & avaintekijät

 • Ammattimaiseen käyttöön
 • 120 kg/h
 • 2 reikälevyä (5 / 8 mm)
 • 1100 W
 • Muovinen syöttöpainin
 • Laadukasta ruostumatonta terästä ja alumiinia
 • Vakaat kumijalat
 • Helppo kuljettaa
 • Tarkastettua laatua
Royal Cateringin RCFW 220PRO -lihamylly suunniteltiin ammattimaista käyttöä varten. Se on valmistettu korkealaatuisista ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista, ja kestää sen vuoksi hyvin...lisää

Kuvaus

Royal Cateringin RCFW 220PRO -lihamylly suunniteltiin ammattimaista käyttöä varten. Se on valmistettu korkealaatuisista ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista, ja kestää sen vuoksi hyvin haitallisia ympäristövaikutuksia. RCFW 220PRO -lihamyllyn työteho on 3,6 kg/min. Toimitukseen kuuluu kaksi reikälevyä (5 mm ja 8 mm). Levyt on helppo vaihtaa, ja myös niiden puhdistaminen on vaivatonta, koska niihin ei juurikaan tartu lihanjäänteitä. Myös muovinen syöttöpainin toimitetaan laitteen mukana. Painin takaa turvallisuutesi lisäksi myös sen, että lihan syöttäminen myllyyn on nopeaa ja tehokasta. Lihamyllyn kuoren valmistamisessa on käytetty korkealaatuista alumiiniseosta. Laite vakuuttaa toimivuudellaan ja vankkarakenteisuudellaan. Se on uskomattoman kestävä. Vaikka RCWF 220PRO -lihamyllyn toimintateho on huomattavan korkea, 1100 W, se ei juurikaan tuota melua. Lihamyllyssä on kumijalat, joiden ansiosta se seisoo tukevasti eikä liu'u.

Tekniset tiedot

Malli
RCFW 220PRO
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
1100 W
Kuoren materiaali
Viimeistelty ja anodisoitu alumiini
Syöttöpainimen materiaali
Erikoisluja muovi
Leikkurin ja reikälevyjen materiaali
Ruostumaton teräs
Reikälevyjen reikien koko
Ø 5 / 8 mm
Ulkoläpimitta
82 mm
Sisäläpimitta
12 mm
Työteho
220 kg/h
Voitelu
Öljykylpy
Mitat (pituus x leveys x korkeus)
22 x 46 x 39 cm
Paino
22,5 kg
Paketin mitat (pituus x leveys x korkeus)
60 x 57 x 46 cm
Lähetyspaino
25,6 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

Täydellinen välineistö suuriin vaatimuksiin

Kun ravintolassasi valmistetaan jauhelihapihvejä, bolognesekastiketta, lasagnea tai muita jauheliharuokia tarvitset tehokkaan laitteen pääraaka-aineen valmistamiseksi. Joskus minun piti työskennellä keittiölaitteiden kanssa, jotka täyttivät kyllä vaatimukset, mutta olivat erittäin hitaita. Pienet laitteet menevät helposti tukkoon tai jopa rikki intensiivisessä lihan jauhannassa. Edes pakastetun lihan jauhaminen ei tuota ongelmaa Royal Cateringin lihamyllylle. Jos mylly menee jostain syystä tukkoon, voi syöttöruuvin asettaa pyörimään taaksepäin, jolloin tukos aukeaa nopeasti ilman, että laite on purettava osiin ja se on täten nopeasti jälleen käyttövalmis. Minulle on erityisen tärkeää että osat, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, ovat helposti irrotettavia ja kestävät astianpesukonepesun.