Tuote: EX10010177
|Malli: RCFW-220EXPERT
Valmiina toimitettavaksi!
Toimitusaika n. 5-7 päivää100% turvallinen maksu
Royal Cateringin RCFW 220EXPERT -lihamylly suunniteltiin ammattimaista käyttöä varten. Se on valmistettu korkealaatuisista ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista, ja kestää sen vuoksi hyvin haitallisia ympäristövaikutuksia. Expert-sarja on kehitetty vastaamaan korkeaa vaatimustasoa. RCFW 220EXPERT -lihamyllyn toimitusvarustus on muita malleja laajempi. Lisäksi sen myllyosa on sekä vahvempi että toiminnoiltaan monipuolisempi: Siihen voi asentaa 2 terää ja 3 levyä samanaikaisesti. RCFW 220EXPERT -lihamyllyn työteho on 3,6 kg/min. Toimitukseen kuuluu kolme reikälevyä: kaksi 8 mm reikälevyä, yksi 4,5 mm reikälevy sekä 36 mm x 16 mm esileikkuri. Sen mukana toimitetaan myös kaksi leikkuuterää. Levyt on helppo vaihtaa, ja myös niiden puhdistaminen on vaivatonta, koska niihin ei juurikaan tartu lihanjäänteitä. Myös muovinen survin toimitetaan laitteen mukana. Se takaa turvallisuutesi lisäksi myös sen, että lihan syöttäminen myllyyn on nopeaa ja tehokasta. Lihamyllyn kuoren valmistamisessa on käytetty korkealaatuista alumiiniseosta. Laite vakuuttaa toimivuudellaan ja vankkarakenteisuudellaan. Se on uskomattoman kestävä. Vaikka RCWF 220EXPERT -lihamyllyn toimintateho on huomattavan korkea, 1100 W, se ei juurikaan tuota melua. Äänettömyyden mahdollistavat muun muassa erityinen öljykylpy sekä uudenaikainen hammaspyörävaihteisto. Lihamyllyllä on kumijalat, joiden ansiosta se seisoo tukevasti eikä liu'u.
Perustuen 2 arvosteluun
Dieser Fleischwolf ist sein Geld wert und macht das was er soll in Profi Qualität!!Hier schreiben immer einige Nutzer von Fleischwölfen,das sie auch Knochen und sonstwas durchlassen möchten.Fragt mal einen Fleischer.Der haut Euch paar hinter die Ohren.Es gibt Geräte,die ihren Nutzen haben.Oder möchtet ihr unerfahrenen auch mit einem Auto Fliegen oder Tauchen???
War mit der prompten Lieferung sehr zufrieden, das Gerät ist auch sehr gut. Nur die Luftschlitze seitlich sind etwas zu klein geraten. Bei Verarbeitung von sehr festem Fleisch (Rindfleisch) droht es zu überhitzen. Man muss die Fleischstücke sehr klein schneiden. Beim Verarbeiten von Lamm, Huhn und Pute sehr gut.