Trustpilot

Jääkaappi

Tarjouksessa
Viinikaappi - 135 l - musta/hopea - Royal Catering
Royal Catering

Viinikaappi - 135 l - musta/hopea - Royal Catering

Mitat (PxLxK)
61 x 60 x 81.5 cm
569,00 € 915,41 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.
Tarjouksessa
Viinikaappi - 135 l - Royal Catering
Royal Catering

Viinikaappi - 135 l - Royal Catering

Mitat (PxLxK)
61 x 59.5 x 86.5 cm
559,00 € 954,75 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.

Ammattikäyttöön suunnitellut Bartscherin jääkaapit ovat erinomainen valinta ravintolan tai muun suurkeittiön varustukseen. Isojen ruokamäärien kylmäsäilömiseen tarvitaan tehokkaat ja helposti puhdistettavat laitteet. Isojen astioiden järjestely on helppoa, sillä siirrettävät ritilät ja suuret kokoluokat takaavat tilaa isoillekin tuotteille ja elintarvikkeille. Kiertoilmajäähdytys, automaattinen sulatustoiminto sekä sulatusveden haihdutus tekevät kylmäsäilönnästä helppoa ja tehokasta. Tyylikkäät ja helposti puhdistettavat pinnat sopivat niin keittiöön kuin keittiöön. Expondon verkkokaupasta voit tilata erikseen myös ritilöitä sekä pidikkeitä.

Jääkaappi ammattikäyttöön

Ravintolan ja suurkeittiön tärkeimpiin varusteisiin kuuluu isot ja tehokkaat kylmäsäilöntälaitteet. Expondon valikoimasta löytyvät jääkaapit ja pakastimet ovat laadukkaita, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Tarjoamme kolmen eri kokoluokan jääkaappeja: pienin malli on 161-litrainen, täysmitallinen kaappi on 700-litran ja isoin malli 1400-litran tilavuudella. Ne soveltuvat monenlaisiin suurkeittiöihin, sillä voit vaihtaa ovien aukeamissuuntaa. Pienin malli on helposti työ- tai keittiöpöytien väliin integroituva ja korkeussäädettävät jalat mahdollistavat optimaalisen korkeuden. Valikoimamme pienimmän jääkaapin energiatehokkuusluokka on E ja keskikokoisen energiatehokkuus F. Energiankulutus puolestaan on 1862 kWh/vuosi. 60 mm paksuinen polyuretaanieristys keskikokoisessa jääkaapissa edistää omalta osaltaan energiatehokkuutta. Huomaathan, että kylmälaitteet tulee sijoittaa tilaan, jonka lämpötila on alle 32 °C. Käyttölämpötila puolestaan on välillä -2 °C - +8 °C.

Ammattikäyttöön suunnitellut jääkaapit ovat:

  • Erinomainen ratkaisu isojenkin ruokamäärien säilömiseen
  • Tyylikkäät ja niissä on helposti puhdistettavat pinnat
  • Helppokäyttöisiä, muun muassa seuraavien toimintojen ansiosta: ovien suunnan vaihto, siirrettävät ritilät, automaattinen sulatus ja sulatusveden haihdutus


Suurkeittiön ja ravintolan kylmälaitteiden tulee olla tehokkaita, sillä ruokia liikutellaan jatkuvasti ja ovet käyvät tiuhaan tahtiin. Valinnassa kannattaakin kiinnittää huomiota luotettavaan valmistajaan, laitteen tehoon sekä monikäyttöisyyteen. Bartscherin jääkaappien kiertoilmajäähdytys takaa tehokkuuden ja tasaisen lämpötilan niin ylimmillä kuin alemmilla tasoilla. Automaattinen sulatustoiminto sekä sulatusveden haihdutus tekevät jääkaapin käyttämisestä nopeaa ja vaivatonta. Mikäli säilytystarpeesi koskee lähinnä juomia, esimerkiksi ravintolan tai hotellin asiakastiloissa, suosittelemme tutustumaan expondon valikoimasta löytyviin juomakaappeihin.

Tarvittavat lisäosat kylmäsäilytykseen

Pienimmän jääkaapin toimitus sisältää kolme ritilää, keskikokoisen kaapin mukana tulee kuusi ritilää. Ritilöiden liikuteltavuus tekeekin kylmälaitteesta pienen tilaihmeen. Tarvittaessa voit tilata expondolta myös lisää ritilöitä. Hankinnan jälkeen saattaa vara- ja lisäosille tulla muutenkin tarvetta. Kun valitset ison, tunnetun valmistajan, on lisäosien hankinta myöhemmässä vaiheessa helpompaa. Vaikka ritilät ja muut osat ovat äärimmäisen kestäviä, joutuvat ne kuitenkin ammattikeittiössä suurelle rasitukselle. Suurkeittiössä jääkaappien lokeroita ja hyllyjä siirrellään usein ja puhdistetaan jatkuvasti tehokkailla aineilla, joten materiaali on oltava lujaa ja kulutusta kestävää. Bartscherin kylmäsäilytykseen suunnitellut kaapit on erityisen helppo pitää puhtaana, sillä ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset.


Hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisille on tärkeää voida laittaa ruokatuotteet asiakastiloissa esille niin, että ne pysyvät koko ajan kylmä sä. Kylmävitriinit ovat oivat ratkaisu esimerkiksi kakkujen ja voileipien esillepanoon. Kun ravintolan tai muun ruoka-alan toimijan kylmäketju on huolellisesti suunniteltu, on jokapäiväinen toiminta sujuvaa. Hävikkiä syntyy myös vähemmän, kun ruokatuotteille on tarpeeksi isot kylmät säilytystilat.


Expondon laadukkaasta tuotevalikoimasta lyödät kylmäsäilytystuotteiden lisäksi myös kestävät astianpesukoneet ammattikäyttöön. Voit luottaa, että verkkokaupastamme löydät laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan. Toimitamme tuotteet Suomessa ilman toimituskuluja. Autamme mielellämme sinua valitsemaan yrityksellesi parhaiten soveltuvat tuotteet.