Kaasurasvakeitin

Expondon kaasurasvakeittimet täyttävät gastronomiayritysten ja grillikioskien korkeat vaatimukset. Ne on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, ja ovat helppoja käyttää ja puhdistaa. Valitse yritykseesi kaasurasvakeitin, joka ei ole ainoastaan muotoilultaan tyylikäs ja nykyaikainen, vaan siinä on myös huomattavia teknisiä yksityiskohtia. Laitteidemme tehokkaalla lämmitystekniikalla ne saavuttavat jopa 200 asteen lämpötilan. Automaattinen lämpötilan vakauden tarkistus takaa laitteen turvallisuuden sekä helppokäyttöisyyden ja ammattimainen rasvanpoistolaitteisto tekee puhdistamisesta erityisen helppoa. Tilaa meiltä yritykseesi kaasurasvakeitin!

Kaasurasvakeitin: vinkkejä ja ohjeita

Useat eri ruokalajit voidaan paistaa rasvassa – ei ainoastaan ranskalaiset perunat, vaan myös liha, kala tai vihannekset. On tärkeää leivittää ruoka ennen sen laittamista friteerauskeittimeen. Klassiset ainesosat jauho, kananmuna ja korppujauhot sopivat tarkoitukseen täydellisesti. Paistettava ruoka kieritellään ensin jauhossa, sitten se kostutetaan kananmunaan, ja viimeiseksi ovat vuorossa korppujauhot. Kalan leivitykseen sopii parhaiten vehnäjauho. Sitten ruoka on valmis keitettäväksi. Suositeltava lämpötila on n. 180 °C. Kiinnitä huomiota ennen kaikkea siihen, ettei lämpötila ole liian matala. Liian matala lämpötila estää kuoren muodostumisen tarpeeksi nopeasti, ja näin ollen paistettava ruoka imee liikaa öljyä. Vinkki: Laita hieman jauhoa keittimeen. Kun öljy sihisee, on lämpötila oikea. Toisaalta on myös tärkeää huomioida, ettei keittimessä saa olla liikaa paistettavaa, koska ruokia pitää voida käännellä paistamisen aikana. Valikoimassamme on erilaisia malleja. Meiltä löydät rasvakeittimiä yhdellä ja kahdella keittoaltaalla. Laitteiden tilavuus on joko 10 litraa tai 2 x 10 litraa, joten niissä on runsaasti tilaa paistettavia tuotteita varten. Expondon verkkokaupassa voit valita kaasulla ja sähköllä toimivien rasvakeittimien välillä. Suurten määrien paistamiseen soveltuu ennen kaikkea nestekaasulla toimiva kaksikorinen kaasurasvakeitin.

Resepti-ideoita ja paistovinkkejä

Klassikkoresepti on tietysti ranskalaiset perunat. Myös leikkeet, kana ja kala valmistuvat vaivattomasti kaasurasvakeittimessä. Mielikuvituksen käytölle ei ole rajaa. Kaasurasvakeitin soveltuu hyvin esimerkiksi pikkupurtavan valmistamiseen juhlia varten. Voit valmistaa perunalastuja, lihapullia tai vihannespaloja. Myös makeiden herkkujen valmistaminen onnistuu kaasurasvakeittimessä mitä parhaiten. Jos etsit suurta friteerauskeitintä leivonnaisia varten, käy tutustumassa kategoriaamme rasvakeitin leivontaan. Kokeile vaikka munkkien valmistamista, tai sitten banaaneja murotaikinassa. Kaasurasvakeittimemme valmistettiin erityisesti ammattimaista käyttöä varten, mutta voit toki hemmotella myös perhettäsi ja ystäviäsi niissä valmistetuilla herkuilla. Voisit kokeilla esimerkiksi rasvassa paistettuja jäätelöpalloja. Luuletko, ettei se onnistu? Onnistuu hyvinkin. Se on mitä herkullisin jälkiruoka, joka sallii rajattomia eri yhdistelmiä. Tämä nopeavalmisteinen erikoisuus on yleinen erityisesti Pohjois-Amerikassa. Erikoista siinä on, että vaikka pallo on pinnalta paistunut, on se sisältä kuitenkin kylmä. Voit tarjoilla suussa sulavan herkun siirapin, kermavaahdon tai hunajan kera. Maista ja nauti. Tilaa kaasurasvakeitin expondolta ja ryhdy paistamaan!