Rasvakeitin - 2 x 10 litraa - ECO

Tuotenumero: EX10010255 / Malli: RCEF-10DY-ECO

Rasvakeitin - 2 x 10 litraa - ECO

 • Tuotenumero: EX10010255
 • Malli: RCEF-10DY-ECO
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
169,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 6 tunnin ja 9 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Rasvakeitin - 2 x 10 litraa - ECO

Kohokohdat & avaintekijät

 • gastronomia-alan yritysten ja grillikioskien käyttöön
 • kylmävyöhykkeet lämpöelementtien alla estävät pudonneiden materiaalien palamisen
 • kapasiteetti 2 x 10 litraa
 • saavuttaa käyttölämpötilan nopeasti
 • valmistettu ruostumattomasta teräksestä
 • portaattomasti säädettävä termostaatti 200°C asteeseen saakka
 • 2 merkkivaloa (verkkoa ja lämmitystä varten)
 • helppo puhdistaa irrotettavan paistoaltaan ansiosta
Gastronomialaitteiden valmistaja Royal Cateringin sähkörasvakeitin RCEF-10DY-ECO on luotettava ja ammattimainen laite, joka soveltuu sekä gastronomiakeittiöiden että grillikioskien käyttöön....lisää

Kuvaus

Gastronomialaitteiden valmistaja Royal Cateringin sähkörasvakeitin RCEF-10DY-ECO on luotettava ja ammattimainen laite, joka soveltuu sekä gastronomiakeittiöiden että grillikioskien käyttöön. Rasvakeitin on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä ruostumattomasta teräksestä. Laite on kapasiteetiltaan 6400 wattia. Täysin automaattinen lämpötilan vakauden tarkistus huolehtii siitä, että laitteen lämpötila pysyy tasaisena. Laite kuuluu Royal Cateringin ECO-sarjaan. Sarjan laitteiden hintalaatusuhde on erinomainen, ja niiden käyttökulut ovat erittäin alhaiset. Sähkörasvakeittimessä on kaksi keittotilaa, joiden suuruus on 10 litraa (yht. 16 litraa). RCEF-10DY-ECO -rasvakeittimen suunnittelussa on hyödynnetty kylmävyöhykeperiaatetta. Rasva lämmitetään lämpöelementtien avulla, jotka eivät ole kiinni laitteen pohjassa. Näin ollen rasva lämpenee paljon nopeammin ja tarvittava lämpötila saavutetaan ripeästi. Paistotulos on aina rapea ja kullanruskea, eivätkä pohjalle pudonneet materiaalit kylmävyöhykkeen ansiosta voi palaa.

Tietoja Royal Cateringin RCEF-10DY-ECO sähkörasvakeittimestä:

Tekniset tiedot

Malli
RCEF-10DY-ECO
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
2x 3200 W
Virtalähteet
2
Korin Mitat
21,00 x 18,50 x 11,00 cm
Paistolämpötila
200 °C asti
Suurin öljymäärä
2x 5,5 L
Pienin öljymäärä
2x 4,5 L
Suurin kapasiteetti
2x 10 L
Puhdistus
Irrotettavat öljyastiat, Irrotettava lämmityselementti
Kuoren materiaali
Ruostumaton teräs
Kahvojen materiaali
-
Lämpötilan turvaraja
-
Ajastin
-
Mitat (LxBxH)
43,5 x 56,5 x 28 cm
Paino
8,55 kg
Paketin mitat (LxBxH)
62 x 51 x 34 cm
Lähetyspaino
10,3 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

Lämpövastus on laitteen sydän

Tehokas lämpövastus on rasvakeittimen sydän. Tässä laitteessa on voimakas lämmitys ja lisäksi ruokajämien palamisen estävä kylmävyöhyke, jonka pitäisi olla vakio tämänkaltaisissa laitteissa. Lars, Lars & Lars -nimisessä bistrossa Poznań:ssa minulla oli käytössä kaksi 8-litran rasvakeitintä. Tulin toimeen niillä, mutta työskentely ei todellakaan ollut optimaalista. Suosittelen kaksialtaista rasvakeitintä kaikille, joilla on tilanpuutetta keittiössä. Tässä laitteessa on tehokas lämpöelementti, jonka avulla paistoöljy saavuttaa nopeasti korkean lämpötilan. Termostaatti pitää huolen siitä, että lämpötila pysyy tasaisena. Irrotettavat öljysäiliöt on lisäksi erittäin helppo puhdistaa. Tämä tekee rasvakeittimestä ihanteellisen pieniin ravintola-alan yrityksiin tai täydentää ravintoloiden keittiövälineistöä mukavasti.

Samanlaisia tuotteita