Trustpilot

Slush-kone

Slush-kone - 2 x 15 litraa
Royal Catering
(18)

Slush-kone - 2 x 15 litraa

Mitat (PxLxK)
53.5 x 43 x 77 cm
1 479,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.

Kaipaako yrityksesi ammattitasoista slush-konetta viileiden jäähilejuomien tarjoiluun? Herkulliset slush-juomat, hedelmämehut ja cocktailit valmistuvat slush-koneella nopeasti. Varsinkin kesällä virkistävä slush-annos on erittäin suosittu kaikenikäisten keskuudessa. Herkkukoju ja baaritarvikkeet -kategoriastamme löytyvät slush-koneet tekevät kylmien juomien valmistuksesta lasten leikkiä. Tästä kategoriasta löydät monenlaisia slush-koneita ammattikäyttöön.

Miten slush-kone toimii?

Laadukas slush-kone kuuluu nykyään monien tapahtumapaikkojen, festivaali- tai torikojujen, kahviloiden, baarien ja jäätelökioskien vakiovarustukseen. Slush-kone toimii tehokkaalla sekoitinkoneistolla ja integroidulla jäähdytystoiminnolla. Sinun tarvitsee vain täyttää säiliö valitun juoman pohjanesteellä ja käynnistää kone. Integroitu jäähdytyslaite viilentää säiliöissä olevan nesteen vaadittuun lämpötilaan. Samalla koneen sekoitin pitää huolen siitä, että juoman koostumus pysyy tasaisena kaikissa säiliöissä. Sekoittimet pyörittävät nestettä jatkuvasti ja tasaisesti. Slush-koneen hanan avulla asiakkaat voivat täyttää tarjoilukupit slush-jäällä itse. Sekoittimet varmistavat, että koneiden hanat eivät tukkeudu. Tunnetut merkit tarjoavat monenlaisia slush-koneiden malleja. Voitkin valita esimerkiksi koneen yhdellä, kahdella tai useammalla säiliöllä. Slush-kone useammalla säiliöllä tarjoaa mahdollisuuden valmistaa erilaisia juomia samanaikaisesti. Tätä tarkoitusta varten jokaisessa säiliössä on erillinen sekoitin.

Mitkä ovat slush-koneen edut?

  • Slush-koneella viileiden juomien valmistaminen onnistuu vaivattomasti.
  • Slush-kone usealla säiliöllä on erityisen käytännöllinen.
  • Jäähdytystekniikka ja sekoittimet loihtivat slush-jäätä hetkessä.

Kuten hattarakoneita , myös slush-koneita voi käyttää selkeän ohjauspaneelin avulla. Jotta koneiden käyttö olisi mahdollisimman yksinkertaista, on ne varustettu vain muutamalla painikkeella. Slush-juomien valmistaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Moderni jäähilejuomakone viileiden virvokkeiden valmistukseen

Toisistaan riippumattomasti toimivien sekoittimien ansiosta jäähilejuomakoneella voi valmistaa useita erilaisia juomia samanaikaisesti. Voit säätää sekoittimien nopeuden yksilöllisesti halutun koostumuksen mukaan. Jäähilejuomakoneen astiat on valmistettu elintarviketurvallisesta polykarbonaatista. Jokaisessa säiliössä on kansi, joka suojaa sisältöä. Läpinäkyvillä astioilla tarjoilet juomat näyttävästi. Jäähilejuomakoneen säiliöiden laadukkaat materiaalit takaavat, että koneella valmistetut juomat ovat kaikkien tavanomaisten hygieniastandardien mukaiset.

Olitpa sitten ostamassa jäähilejuomakonetta kotikäyttöön tai yrityksellesi, moderni jäähilejuomakone sopii kaikkiin mahdollisiin käyttökohteisiin. Näiden koneiden erikoisuutena on helppokäyttöisyyden lisäksi kaikkien komponenttien korkea kestävyys. Valmistajat suunnittelevat jokaisen jäähilejuomakoneen erityisesti ammattikäyttöä silmällä pitäen. Näin koneet toimivat luotettavasti sekä koti- että ammattikeittiöissä. Laadukas ja moderni slush ice kone sisältää myös tippa-astian. Tämä pitää koneen ja pöytäpinnat puhtaina. Popcorn-koneiden tavoin slush ice koneet kuuluvat nykyään kaikkien tapahtumapaikkojen perusvarustukseen. Jos siis haluat ostaa slush-koneen herkkukojuusi tai muuhun ravintola-alan yritykseesi, löydät tästä kategoriasta varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin.