Trustpilot

Glögikeitin

Kuumat juomat lämmittävät niin talven pakkasissa kuin viilenevinä kesäiltoinakin. Expondon verkkokaupasta löytyvillä glögikeittimillä voit valmistaa kuumaa glögiä joulumarkkinoille tai vaikkapa teetä koulun talvipäivään. Glögikeitin kuten muutkin kuumien juomien annosteluun tarkoitetut säiliömme sopivatkin hyvin esimerkiksi pitopalveluiden, markkinakojujen tai yhdistysten käyttöön. Mikäli etsit ammattimaista laitetta kahvin keittoon, löydät valikoimastamme myös perkolattorit ja muut tilavat kahvinkeittimet. Kannattaa tutustua verkkokauppamme laajaan tarjontaan ja saatat yllättyä edullisista hinnoistamme. Tilaa siis tarpeisiisi sopiva glögikeitin ja muut ravintolalaitteet kätevästi expondolta kotiinkuljetuksella jo tänään!

Laadukas glögikeitin kuumien juomien tarjoiluun

Lämpimät juomat asettavat tarjoilulle omat haasteensa, sillä juomien on säilyttävä halutun lämpöisinä aina niiden nauttimiseen asti. Samalla tarjoilun on sujuttava jouhevasti ilman jatkuvaa pienten kannujen täyttöä ja vaihtoa. Expondon verkkokaupasta löydät esimerkiksi Bartscherin laadukkaita glögikeittimiä, joiden tilavuus on jopa 30 litraa, joten pystyt tarjoilemaan niiden avulla kätevästi suuremmankin määrän kuumia juomia. Ruostumatttomasta teräksestä valmistettu säiliö on helppo pitää puhtaana, joten myös hygieenian kannalta glögikeitin on mitä parhain valinta ammattimaiseen kuumien juomien tarjoiluun. Lasikannen ansiosta juoman määrää säiliössä on helppo kontrolloida. Glögikeittimien lämpötilaa on helppo säätää portaattomasti 30–100 asteen välillä, joten voit tarjoilla juoman juuri haluamasi lämpöisenä.

Verkkokaupastamme löytyvät Royal Cateringin ja Bartscherin ammattikäyttöön suunniteltujen ravintolalaitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on otettu kestävien valmistusmateriaalien lisäksi huomioon myös niiden helppokäyttöisyys ja käyttäjäystävällisyys. Esimerkkinä taidokkaasta suunnittelusta ovat myös Bartscherin glögikeittimiin sopivat kupinlämmitinkannet, jotka mahdollistavat mukien esilämmityksen ilman ylimääräistä tilaa tai energiaa yksinkertaisesti glögikeittimen päälle asetettavalla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kannella. Esilämmitettyjen tarjoiluastioiden ansiosta kuuma juoma ei pääse jäähtymään liian aikaisin. Kupinlämmitinkannelle mahtuu kerrrallaan noin 10–15 kuppia. Tilaa siis samalla kertaa sekä glögikeitin että kupinlämmitinkansi, ja haaleat juomat ovat historiaa!

Monipuoliset laitteet kaikkiin ravintola-alan tarpeisiin expondolta

Glögikeitin on mitä parhain valinta pitopalveluiden, koulujen, yhdistysten ja markkinakojujen käyttöön, mutta on hyödyllinen hankinta myös esimerkiksi kodin juhlia varten. Expondon verkkokaupan edullisten hintojen ansiosta ammattimaiset ravintolalaitteet ovatkin nyt kaikkien saatavilla, kätevästi ja pienelläkin budjetilla. Mikäli haluat tarjoilla kuumien juomien lisäksi lämpimiä keittoja, suosittelemme erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja keittopatojamme. Kuumien juomien kanssa tarjoiltavaksi sopivat erinomaisesti herkulliset purtavat suoraan grillistä: Kannattaakin tutustua monipuolisiin grilleihimme, joiden avulla loihdit hetkessä herkulliset lämpimät voileivät, makkarat ja muut pikkusuolaiset välipalat. Mikäli haluat tarjoilla paksuja, belgialaisia vohveleita, löydät valikoimastamme myös niiden valmistukseen sopivat vohveliraudat.

Expondon verkkokaupasta löydät sopivat laitteet kaikkiin ravintola-alan tarpeisiin, olipa kyseessä sitten suurkeittiö tai pienempi markkinakoju. Yhteistä kaikille laitteillemme on niiden edullinen hinta-laatusuhde, luotettavuus ja pitkäikäisyys: Myymämme Royal Cateringin ja Bartscherin laitteet on valmistettu vastaamaan ammattikäytön asettamia vaatimuksia. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja tilaa jo tänään monikäyttöinen glögikeitin ja muut tarvitsemasi laitteet kätevästi kotiinkuljetuksella expondon verkkokaupasta.