Trustpilot

Ravintolakalusteet

Ammattikäyttöön suunnitellut ravintolakalusteet tekevät ravintolasta ja muusta tarjoilutilasta tyylikkään sekä toimivan. Kalusteiden on kestettävä kovaa käyttöä, oltava helposti puhdistettavia sekä liikuteltavia. Erityisesti terasseilla, festivaaleilla, kioskeissa ja muussa ulkokäytössä materiaalien tulee myös olla säänkestäviä. Pitopalvelut ja tapahtumajärjestäjät arvostavat pieneen tilaan mahtuvia, kokoontaitettavia kalusteita niin kuljetuksen kuin varastoinnin näkökulmasta. Expondon valikoimasta löytyvät ravintolakalusteet täyttävät kaikki nämä kriteerit. Taitettavat pöydät, festarimalliset penkit sekä seisomapöydät juhliin ja tilaisuuksiin – kaikki nämä ja paljon muuta löydät verkkokaupastamme.

Kestävää tyylikkyyttä tapahtumiin ja ulkotiloihin


Erityisesti kesäaikaan tapahtumien järjestäjät etsivät kestäviä, tyylikkäitä ja helposti kuljetettavia ravintolakalusteita. Ulkokäyttöön tarkoitetut istuimet ja pienet seisomapöydät helpottavat tapahtuman järjestelyä ja tekevät asiakkaiden kokemuksesta mukavan. Laskutilaa lautasille ja juomalaseille sekä istuinpaikkoja tarvitaan aina runsaasti. Kasaaminen on todella nopeaa ja vaivatonta, joten jopa jokapäiväinen varastointi ja kasaaminen eivät ole ongelma. Valkoinen väri on tyylikäs ja sopii monenlaisiin tapahtumiin. Myös sisustuksen ja koristelun kannalta Bartscherin kalusteet ovat varma vaihtoehto. Mikäli haluat koristella tilaasi pöytäliinoilla, istuinsuojilla tai muilla tekstiileillä, valkoinen sopii kaiken kanssa. Terasseilla ja kioskeilla on myös tärkeää, että kalusteet ovat lujarakenteisia, eivätkä lähde tuulen tai muiden ulkoisten vaikutusten takia liikkeelle. Kylmän sään sattuessa asiakkaat arvostavat terassilämmittimiä, jotka ovat erinomainen lisä pimeneviin syysiltoihin.

Expondon ravintolakalusteet ovat erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Muovipinnat ovat kestävät, tyylikkäät ja helposti puhdistettavat
  • Materiaali kestää ulkokäytössä
  • Yksinkertainen kasata ja kuljettaa – mahtuvat pieneen tilaan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi
  • Arvostettu saksalainen valmistaja takaa, että tuotteet on rakennettu korkeiden saksalaisten laatustandardien mukaisesti


Valikoimastamme löydät erikokoisia pöytiä eri tarpeisiin. Isommat, pitkät pöydät sopivat erinomaisesti ulkotiloihin, joissa asiakkaat pääasiassa istuvat paikoillaan ja ruokailevat. Pystymalliset pienet pöydät ovat puolestaan erinomaisia festivaaleille ja juhliin, joissa vieraat liikkuvat paljon ja nauttivat pääasiassa juomia tai pieniä suupaloja cocktailtilaisuuden tyylisesti. Mikäli olet järjestämässä ulkotilaisuutta, suosittelemme ravintolakalusteiden lisäksi tutustumaan myös tuhkakuppeihin. Tarjoamme niin seisovia pystymalleja kuin seiniin kiinnitettäviä pienempiä vaihtoehtoja.

Festarimallinen taitettava, pitkä penkki on suunniteltu isoimman pöydän pariksi. Expondon verkkokaupasta löytyvien Bartscherin taitettavat pöydät on varustettu kantokahvalla, mikä helpottaa pöytien siirtelyä paikasta toiseen. Jopa isoin, kasaan taitettava muovipöytä on kevyt kantaa, ja kantokahva helpottaakin huomattavasti siirtämistä. Ravintolakalusteiden lisäksi niin ikään helposti siirreltävät mainostelineet ovat kätevä tapa ilmoittaa vaikkapa ravintolan ajankohtaiset tarjoukset ja aukioloajat.

Ravintolakalusteet korkealaatuisista materiaaleista


Huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat takaavat, että ravintolakalusteet kestävät pitkään käytössä kuin käytössä. Asiakkaiden käyttökokemus on oltava miellyttävä, joten esimerkiksi pöydät ja tuolit eivät saa keikkua epätasaisesti. Bartscher on laadukas saksalainen valmistaja, jonka materiaaleihin ja yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Pöytien ja penkkien teräksiset jalat takaavat vankan tuen, minkä ansiosta sinä ja asiakkaasi voitte luottaa kalusteen kestävyyteen. Tasainen muovipäällyspinta on miellyttävä materiaali käytössä, mutta myös kestävä kuljetuksen ja siirtelyn osalta. Muovin vahvuuksiin kuuluu myös helppo puhdistettavuus.

Kestävien ja vankkarakenteisten muovipöytien ja -penkkien lisäksi Expondon valikoimasta löydät elegantin, verhoillun seisomapöydän. Pintamateriaali on sekoitus mikrokuitua (90 %) ja elastaania (10 %). Pesunkestävä verhoilu tuo hienostuneen silauksen tapahtumaasi. Mikäli tapahtumassa tarjoillaan ruokaa ja itse ruuanvalmistus tapahtuu samoissa tiloissa, Expondon valikoimasta löydät myös paistotasot ja kattilat. Voit luottaa laatuun, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, kun tilaat ravintolakalusteet ja muut ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet verkkokaupastamme. Tarjoamme kaupan päälle kotiinkuljetuksen, pitkän takuun ja joustavan asiakaspalvelun.