Tuote: EX10012103

|

Malli: RC-FC_1

Taitettava tuoli - 4 kpl - Royal Catering - 180 kg - istuin: 40 x 38 cm - valkoinen

169,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kestävä - valmistusmateriaalit, kuten teräs ja polyeteeni, ovat ihanteellisia sekä sisä- että ulkokäytössä
  • lujatekoinen - vankka rakenne, jokainen tuoli kestää jopa 180 kg
  • toimiva - helppo koota ja purkaa sekä säilyttää tilaa säästävästi
  • joustava - ihanteellinen tapahtumiin, joissa paikkamäärää on lisättävä
  • mukava - suuri 40 x 38 cm istuin tarjoaa miellyttävän istuma-asennon

TUOTEKUVAUS

Lisää istumapaikkoja Royal Cateringin taittotuoleilla

Odotatko tapahtumallesi enemmän vieraita kuin tavalliset istumapaikat sallivat tai haluatko tarjota vieraillesi ongelmattoman istuimen ulkona? Tällöin ravintolalaitteiden asiantuntijan, Royal Cateringin, taittotuolit RC-FC_1 ovat ensimmäinen valinta lisätä paikkojen määrää! Voit istua mukavasti miellyttävillä tuoleilla missä ja milloin tahansa. Voit tietysti käyttää tuoleja perheesi kanssa myös kotona keittiössä tai parvekkeella kätevinä istuinsijoina.

Taitettavat tuolit ovat sekä toimivat että tyylikkäät niin sisällä kuin ulkonakin

Joustavat taittotuolit ovat kokoontaitettavia, jolloin ne säästävät tilaa, mutta ovat tarvittaessa avattavissa nopeasti ja helposti. Niiden avulla voit mukauttaa istumapaikat kävijämäärän ja tapahtuman tyypin mukaan tuhlaamatta liikaa säilytystilaa. Polyeteenistä ja teräksestä valmistettuja kokoontaitettavia tuoleja voidaan käyttää yhtä hyvin ulkoilmatapahtumissa kuin sisätiloissa. Kevyen rakenteen ansiosta tuoleja on helppo kuljettaa ja kokoaminen ja kokoontaittaminen on vaivatonta.

Ergonomisesti muotoillut taittotuolit tarjoavat korkeatasoista mukavuutta 40 x 38 cm:n istuimillaan, jotka takaavat vieraillesi mukavuuden myös pidemmissä tapahtumissa. Jokaisen tuolin kuormitettavuus on 180 kg, joten ne ovat erittäin kestäviä ja vankkoja. Valmistusmateriaalit ovat helposti ylläpidettäviä, joten taittotuolit antavat aina hyvän vaikutelman. Tilaa taittotuolit varautuaksesi suurillekin kävijämäärille tai tee ulkoilmatarjoiluista vieläkin mukavampaa.

TEKNISET TIEDOT