Trustpilot
(6) arvostelua

Kiertoilmauuni - ajastin - sis. 4 peltiä

589,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010734

|

Malli: RCCO-2.0

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. maanantai 29. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
589,00 €
3+
5%
559,55 €
5+
10%
530,10 €
10+
15%
500,65 €
Avainominaisuudet
 • monipuolinen soveltuvuus – täydellinen pitsojen, sämpylöiden, laatikoiden jne. valmistukseen
 • Konvektio – kahden tuulettimen avulla kiertävä ilma saavuttaa parhaat paistotulokset jopa 300 °C lämpötilassa
 • Ajastin mahdollistaa paistoajan asettamisen 0 – 120 minuutin välillä
 • 4 peltiä ja kahva peltien ulosottamiseksi kuuluvat toimituksen sisältöön
 • Helppo puhdistaa ja huoltaa
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TEKNISET TIEDOT

Materiaali
Ruostumaton teräs
Karkaistu lasi
Väri
Hopeanvärinen
Jännite [V]
230
Teho [W]
2400
Maks. lämpötila [°C]
300
Astian mitat [mm]
435 x 315 x 10
Ajastimen aikaväli
0 - 120 minuuttia
Termostaatin säätöalue [°C]
0 - 300
Uunin sisätilojen mitat [mm]
455 x 360 x 400
Ajastin
Kyllä
Minimilämpötila [°C]
0
Tilavuus
64 l
Tuulettimien lukumäärä
2 Pc
Tasojen paksuus
1.3 mm
Tasojen lukumäärä
4 Pc
Lokeroiden välinen etäisyys
75 mm
Mitat (PxLxK)
59.7 x 59.1 x 57 cm
Paino
35.38 kg
Paketin mitat (PxLxK)
67.2 x 65.5 x 66 cm
Lähetyspaino
38.92 kg

Toimituksen sisältö

 • Kiertoilmauuni RCCO-2.0
 • 4 peltiä
 • Kahva
 • Käyttöohjeet

TUOTEKUVAUS

Kiertoilmauuni - ajastin - sis. 4 peltiä

Royal Cateringin RCCO-2.0 Kiertoilmauuni on varustettu kahdella tuulettimella, jotka mahdollistavat tehokkaan ilmankierron, nopean ja tasaisen paistotuloksen aikaansaamiseksi, jolloin uuni sopii optimaalisesti käytettäväksi pitserioissa, kahviloissa, pikaruokaloissa, bistroissa, ruokarekoissa, huoltoasemilla sekä myös kotitalouksissa. Täydennä keittiötäsi ja paranna yrityksesi ruuanvalmistuskapasiteettia ilman, että menetät arvokasta tilaa.
Laaja soveltuvuusalue – kiertoilmauuni on tavallisten uunien kaltainen, jolloin sitä voidaan käyttää monenlaisten ruokien laittoon. Täten tämä konvektiouuni sopii ihanteellisesti erilaisten naposteltavien, kuten nuggetsien, chicken wingsien, lohkoperunoiden, ranskalaisten tai pitsojen, laatikoiden ja lämpimien voileipien valmistamiseen.
Lämpövastuksella on 2 400 watin teho ja kiertoilmauunissa on kaksi tuuletinta, mikä takaa tasaisen paistotuloksen. Täten kuuma ilma kypsentää ruuan tasaisesti ja nopeasti. Konvektio mahdollistaa tasaisen kypsentymisen myös kun uunissa on useampi pelti ilman, että peltejä on käännettävä tai siirrettävä paistamisen aikana. Täten esimerkiksi neljän pitsan kypsennys onnistuu samanaikaisesti.
 • nopeampi kypsennys tai paistaminen
 • tasainen paistotulos
 • paras ruskistustulos
 • energiaa säästävä
Tässä mallissa on automaattinen termostaatti, jota voidaan säädellä 0 ja 300 asteen välillä, jolloin se saavuttaa lämpötilan nopeasti ja energiatehokkaasti. Vääntönuppi mahdollistaa lämpötilan säädön 50 °C-tarkkuudella.
Voit asettaa paistoajan ajastimella 0 – 120 minuutin välille 20 minuutin tarkkuudella. Ajan kuluessa umpeen uuni sammuu automaattisesti. Täten voit keskittyä ruuankypsennyksen ohella myös muihin töihin, eikä sinun tarvitse pelätä, että ruoka palaa. Uuni toimii tietysti myös ilman ajastinta.
Toimituksen sisältöön kuuluu neljä sopivaa alumiinipeltia, yksi kahva sekä pidikeritilä pelleille. Pidikeritilän ansiosta pellit voidaan asettaa uuniin helposti erikorkeuksille ja niiden asettelu uuniin on helppoa, joten kiertoilmauunin täyttö sujuu mutkattomasti. Pellit sopivat jopa halkaisijaltaan 32 cm oleville pitsoille. Pidikkeiden välinen etäisyys on 7,5 cm, joten tätä korkeampia ruokia täydessä uunissa ei voi paistaa. Jos kuitenkin haluat paistaa ruokalajin, jonka korkeus ylittää 7,5 cm, voit jättää pellin tai peltejä pois tarvittavan tilan saavuttamiseksi. Mukana tulevan kahvan avulla sekä laitat pellit uuniin että otat ne sieltä ulos myöhemmin mukavasti ja turvallisesti.
Kuumuutta kestävän, kaksinkertaista lasia olevan oven läpi voit tarkkailla paistoprosessia ilman, että sinun täytyy avata ovea. Kahden kovaa lasia olevan lasilevyn välissä on ilmaa, joka toimii lämmoneristeenä. Lisäksi ovessa on tehokas tiiviste, joten lämpö pysyy tehokkaasti uunissa. Mukava sekä kuumuudenkestävä kahva mahdollistaa uunin avaamisen turvallisesti.
Konvektiouunin kotelo on hyvälaatuista ruostumatonta terästä, joka ei reagoi kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, ei kulu eikä ruostu ja on erittäin pitkäikäinen. Tämä tekee uunin sisäosasta monin tavoin edullisen: Lämpö ei karkaa uunista, se on hyvännäköinen ja helppohoitoinen. Lisäksi ruostumaton teräspinta esittelee herkut ihanteellisesti ja uuni näyttää tilavammalta sekä miellyttävämmältä. Lisäksi uunin sisävalaistus, joka voidaan erikseen kytkeä päälle, auttaa ruuanlaitossa ja sen esittelyssä, jos haluat paistaa ruuat asiakkaidesi silmien edessä. Sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja ja liukumattomat jalat takaavat tukevan pidon ja turvallisen kiertoilmauunin käytön.

Arvostelut


4.8

Perustuen 6 arvosteluun

Lajittele :

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

lisäpyyntö

Hei, voinko laittaa 40*30 leivinpeltini tähän uuniin? Parhain terveisin

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

Neljä

Saapui hyvässä kunnossa ja etukäteen.Superuuni lämpenee hyvin kauniisti ja saapuu superhyvässä kunnossa.Tilaa kaikkea Royal Cateringista ja rakastan tätä merkkiä.Suosittelen todella.Lisäksi voit käyttää ajastinta itse iltaruoanlaittoon ilmaiseksi ilman Ja kytkin, joka kytkee valon päälle tai ei, on todella hyvä, rakastan sitä uunissa. 😉

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Pieni pettymys

Valitettavasti olin hieman pettynyt tähän tuotteeseen. Toinen puoli lämpenee enemmän ja lakanat on käännettävä. Avauskahva ei ole täysin kompakti, lisäksi uunin avaaminen on suhteellisen jäykkä. Valikko ei sisällä ruudukkoa.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos palautteesta. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme.
Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

erittäin hyvä uuni

paistaa 4 levyä tasaisesti erittäin tyytyväinen tähän uuniin

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

Hieno tuote

Erittäin hyödyllinen jälkiruokien valmistukseen

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

Todella hyvä uuni!

Olen käyttänyt sitä 1 kuukauden, kaiken kaikkiaan erittäin hyvä uuni. Lamppu meni rikki ensimmäisenä päivänä, mutta toimittaja oli erittäin reagoiva ja lähetti minulle lampun hyvin nopeasti. Minä suosittelen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Koska kestävyys ja turvallisuus ovat minulle tärkeitä, haluaisin tietää mistä materiaalista uuni on valmistettu?

Uunin kotelo on ruostumatonta terästä, joka ei kulu eikä ruostu, on iskunkestävä ja helppo puhdistaa ja huoltaa. Lisäksi se ei reagoi kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa. Oven materiaali on kaksinkertaista kovaa lasia, joka sekä pitää lämpötilan tasaisena että toimii lämmöneristimenä.

Mitä, jos tuote menee rikki?

Tarjoamme asiakkaillemme kolmen vuoden takuun sekä koko EU-alueen kattavan huollon. Ole hyvä ja ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme