(1) Arvostelu

Tuote: EX10010577

|

Malli: RCBM-3/4R

Keittoasema - 3 x 2,75 litraa - 450 W

369,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • Keittoasema ammattimaiseen käyttöön ravintoloissa, pikaruokaloissa  tai kansankeittiöissä
  • Valmistettu hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä
  • 3 kattilaa, kunkin täyttötilavuus 2,75 L
  • Sisältää 3 kantta, joissa käytännöllinen aukko kauhanvartta varten
  • 3 erikseen lämmitettävää säiliötä, joiden työtilavuus 0,6 L / Lämpötilaväli: 30 - 110 °C
  • Säiliössä tilamerkkivalot / Liukumisen estävät kumijalat

TUOTEKUVAUS

Royal Cateringin RCBM-3/4R keittoasema on kätevä apu ruokien lämpimänä pitämiseen. Se soveltuu ammattimaiseen käyttöön ravintoloissa, pikaruokaloissa, bistroissa tai kansankeittiöissä myös silloin kun eri ruokalajeilla on eripituisia kypsytysaikoja. RCBM-3/4R  keittoasema ylläpitää kaikenlaisten kastikkeiden, pataruokien ja keittojen lämpötilan hellävaraisesti ja tasaisesti halutulla tasolla

Keittoasema sisältää kolme pyöreää kattilaa ja niihin kuuluvat kannet. Kattilat ovat sisäläpimitaltaan 170 mm, jolloin niiden tilavuus on 2,75 litraa. Näin ollen RCBM-3/4R keittoasema tarjoaa yhteensä 8,25 litran tilavuuden ruokien lämmitykseen. Kastikkeesi ja keittosi ja tietysti myös muut ruokalajit lämpiävät samanaikaisesti ja tasaisesti.

Kattiloiden sisältö lämpiää hellävaraisesti vesihauteessa. Erikseen lämmitettävät ja säädettävät hauteet täytetään tätä varten enintään 0,6 litralla vettä. Kolmesta kytkimestä lämpötila voidaan asettaa haudekohtaisesti 30 - 110 asteen välille. Suuren lämpötilavälin ansiosta Royal Cateringin keittoasemaa voidaan käyttää myös Fondyen lämpimänä pitämiseen tai suklaan sulattamiseen.

Royal Cateringin RCBM-3/4R keittoasema koostuu kokonaisuudessaan ruostumattomasta teräksestä ja on sen vuoksi makuneutraali, kestävä ja helppo puhdistaa. Neljän kumijalkansa ansiosta asema seisoo tukevasti paikallaan useimmilla pinnoilla ilman liukumisvaaraa. Yksinkertaisella designillaan keitttoasema sopii ulkonäkönsä puolesta jokaiseen keittiöön. 

Kytkinten ohessa olevat merkkivalot ilmoittavat kunkin hauteen tilan (ON/OFF). Keittoaseman työteho on 3 x 150 W ja jännite 230 V. Asema on erittäin helppokäyttöinen: Laite on käyttövalmis kytkettyäsi 1,4 metriä pitkän johdon EU-pistorasiaan eikämikään enää estä sinua pitämästä juuri valmistamiasi ruokia lämpimänä.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

08.02.2023

ALLES 1 A !!! (,nur keine Rechnung lag dabei)