Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Kaakaokeitin - 10 l - LED-näyttö

459,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011026

|

Malli: RCSS-10 ECO

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. perjantai 26. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
459,00 €
3+
5%
436,05 €
5+
10%
413,10 €
10+
15%
390,15 €
Avainominaisuudet
  • 10 litran tilavuus
  • Moderni, helppokäyttöinen, digitaalinen ohjausnäyttö
  • Taloudellinen ja kustannustehokas moottori säästää energiaa
  • Raskaaseen käyttöön suunniteltu rakenne, työvuoron kesto 8 - 12 tuntia
  • Valmistettu terveydelle vaarattomasta BPA-vapaasta polykarbonaatista
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TEKNISET TIEDOT

Materiaali
Polykarbonaatti
Väri
Musta
Näyttö
LED
Jännite [V]
230
Teho [W]
440
Käyttöjakso [h]
8 - 12
IEC-suojaluokka
I
Tippa-astia
Kyllä
Kumijalat
Kyllä
Tilavuus
10 l
Lasien maksimikorkeus
100 mm
Mitat (PxLxK)
38 x 30.7 x 57 cm
Paino
6.6 kg
Paketin mitat (PxLxK)
42.3 x 57 x 61.5 cm
Lähetyspaino
8.8 kg

Toimituksen sisältö

  • Kaakaokeitin RCSS-10 ECO
  • Harja
  • Käyttöohje

TUOTEKUVAUS

Kaakaokeitin - 10 l - LED-näyttö

Royal Cateringin kaakaokeittimellä RCSS-10 ECO taiot käden käänteessä herkullista kuumaa suklaajuomaa. Laitteen erikoisvalmisteinen sekoitinjärjestelmä pitää kaakaon jatkuvassa liikkeessä, jolloin se ei paakkuunnu ja pysyy aina silkkisen juoksevana. Laitetta voi toki käyttää myös glögin, teen tai muiden kuumien juomien lämpimänä pitämiseen. Kuuma maito, kahvi, olut: tälle laitteelle löytyy monia käyttökohteita ruokalassa, ravintolassa tai noutopöydässä. Kone soveltuu vain nestemäisen suklaan käsittelyyn, joten sulata suklaa ennen sen laittamista annostelijaan.
Kaakaokeittimen 10 litran säiliössä voit pitää juomia oikeassa tarjoilulämpötilassa. Laitteen ammattikäyttöön suunniteltu ajaton muotoilu tekee siitä oikean katseen vangitsijan kaikissa baareissa, noutopöydissä ja ravintoloissa. Kaakao on näyttävästi esillä läpinäkyvässä säiliössä. Se on kiinnitetty turvallisesti kaakaokeittimen runkoon. Sen irrottaminen puhdistamista varten on kuitenkin hyvin helppoa.
Digitaalinen kosketuspaneelinen ohjausjärjestelmä tekee kaakaokeittimestä intuitiivisen ja helpon käyttää. Lämpötilan, sekoittimen ja lämmityksen ohjaus sujuu vain muutamalla selkeällä painikkeella. Moderni ja käyttäjäystävällinen LED-näyttö ilmaisee selkeästi, onko laite kytketty päälle vai pois päältä ja mikä käyttövaihe on parhaillaan meneillään. Virtakytkin on sijoitettu erilleen laitteen sivulle. Ylikuumenemissuoja estää kaakaokeittimen lämpötilaa nousemasta liian korkealle.
Kaakaokeittimen teho on 440 W, ja se toimii erityisen taloudellisesti ja kustannustehokkaasti. Tästä on kiittäminen sen energiatehokasta rakennetta, joka vähentää sähkön kulutusta ja lisää yksittäisten osien kestävyyttä. Käytännössä tämä tarkoittaa pienempää sähkölaskua ja pidempää käyttöikää! Tämä kovaan käyttöön suunniteltu kone kestää ongelmitta 8 - 12 tunnin yhtäjaksoisen käytön.
Herkullisen kaakaon on oltava täyteläisen paksua ja pehmeää. Royal Cateringin kaakaokeitin valmistaa juuri sellaista. Koneessa on toiminto, joka pitää kaakaon jatkuvasti lämpimänä, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen jäähtymisestä. Koneen sekoitin pitää kaakaon jatkuvassa liikkeessä tasaisena ja juoksevana, joka tarkoittaa asiakkaillesi ainutlaatuista makunautintoa. Läpinäkyvä, BPA-vapaasta terveydelle täysin vaarattomasta polykarbonaatista valmistettu juomasäiliö on äärimmäisen vankka ja kestää ongelmitta lämpötilan vaihtelut hyvin kylmästä hyvin kuumaan.
Kätevästä hanasta kaakaon annostelu onnistuu roiskuttamatta. Säiliön kevyt, kestävä kansi suojaa siinä olevaa kaakaota lialta. Tippa-astia kerää vuotaneet nesteet talteen ja pitää työpaikan puhtaana. Voit tarvittaessa irrottaa ja puhdistaa sen helposti. Laitteen rungossa on kumijalat, jotka toisaalta estävät sen alustan naarmuuntumisen ja toisaalta pitävät sen tukevasti paikallaan. HOT-tarra varoittaa asiakkaita ja työntekijöitä kuumasta laitteesta.

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka pitkään konetta voi käyttää yhtäjaksoisesti?

Kone on suunniteltu pitkään tauottomaan käyttöön, 8 - 12 tuntia kestävä työvuoro ei ole mikään ongelma. Koska moottorin energian kulutus on vähäinen, laitteen sähkökustannukset ovat samalla alhaiset kilpaileviin laitteisiin verrattuna.

Voinko oppia koneen käytön?

Tottakai! Konetta on helppo käyttää, sillä siinä on vain muutamia painikkeita. Kaikki muut prosessit ovat automaattisia. Kaikki kaakaokeittimen käyttöä koskevat yksityiskohdat ovat sen käyttöohjeessa.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme