Trustpilot
(4) arvostelua

Teräskaappi - 150 x 70 x 85 cm - 600 kg:n kuormitettavuus

459,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011680

|

Malli: RCSSCB-150X70-E-B

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. keskiviikko 24. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
459,00 €
3+
5%
436,05 €
5+
10%
413,10 €
10+
15%
390,15 €
Avainominaisuudet
  • kantavuus - suuri kuormitettavuus, enintään 600 kg jaettuna kolmelle tasolle
  • tilava - 150 x 70 cm suuri työtaso tarjoaa runsaasti tilaa
  • tilaa säästävä - kaksi käytännöllistä liukuovea käytettäväksi kapeissakin keittiöissä
  • ruostumaton teräs - hygieeninen, kestävä ja helppohoitoinen
  • puhdas - 10 cm korkea suojalevy suojaa kaapin takana olevaa seinää roiskeilta ja muulta lialta
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Jopa 600 kg! Työkaappien tehopakkaus

Onpa kyse sitten ravintoloista, ruokaloista, hotelleista, leipomoista, sairaaloista tai suurkeittiöistä: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut huonekalut ovat perusta puhtaalle keittiölle ja kaikenlaisten elintarvikkeiden hygieeniselle käsittelylle. Royal Cateringin korkealaatuisten ravintolatarvikkeiden asiantuntijoiden työkaappi RCSSCB-150x70-E-B kuuluu jokaiseen ammattimaisesti varusteltuun keittiöön ja on erityisesti suunniteltu vastaamaan ravintola-alan korkeisiin vaatimuksiin.

Laadukas ja erittäin kestävä - Royal Cateringin ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi

Modernin 150 x 70 cm:n teräskaapin laaja työpinta-ala tarjoaa runsaasti tilaa päivittäiseen työhösi tuoreiden elintarvikkeiden ja keittiökoneiden kanssa. Työtason ja säilytyskaapin nerokas yhdistelmä mahdollistaa laajat käyttömahdollisuudet ja varmistaa, että keittiösi on pysyvästi siisti. Varustettu kahdella käytännöllisellä ja tilaa säästävällä liukuovella, työkaappia suositellaan erityisesti kapeissa keittiöissä. Kaapissa laitteet säilyvät turvallisesti ja siististi helposti käytettävien liukuovien takana.
Sisäosa on jaettu tukevalla hyllyllä, joka varmistaa selkeän järjestelyn. Kuten alahyllyä ja työtasoakin, sitä voidaan kuormittaa jopa 200 kg:n painolla. Näin ollen kaapilla on erittäin korkea kokonaiskuormituskyky, enintään 600 kg. Teräspöytä on ihanteellisen vakaa 2 cm:n säädettävien jalkojen ansiosta, myös epätasaisella lattialla. 10 cm korkea suoja peittää työtason ja seinän välisen rauon. Tämä estää seinän likaantumisen roiskeista tai muusta liasta, tai jonkin putoamisen kaapin ja seinän väliin.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu työtaso on erittäin luja ja pitkäikäinen. Lisäksi se kestää loistavasti korroosiota ja mekaanisia vaurioita (esim. naarmuja). Materiaali on helppo puhdistaa perusteellisesti, ja tarjoaa siten täydelliset olosuhteet hygieeniselle elintarvikkeiden parissa työskentelylle. Tyylikäs työkaappi on helppo asentaa mukana toimitettujen helposti ymmärrettävien asennusohjeiden ansiosta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.8

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

työkaappi

Sopii täydellisesti, erittäin nopea toimitus, aivan loistava

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Finland

Todella hyvin viimeistelty ja laadukas RST pöytä

Tilasin kesäkeittiööni tälläisen pöydän Kamadon viereen. Mahtavaa, kun pöydässä on kevyesti liikkuvat liukuovet joiden taakse saa grillin oheistarvikkeet piiloon. Pöytätaso helppo pitää puhtaana ja sen päällä helppo pyöritellä pitsoja ja valmistella grillailuja. Jalkojen kiinnitys on vähän heppäinen luvattuun 600 kg kantavuuteen nähden. Minulla pöytä on lasitetullka terassilla, joten mielenkiinnolla seuraan miten siistinä pysyy pöytä ensimmäisen talven vaihtelevista sääolosuhteista. Tämän tyylisiä pöytiä on kuitenkin hyvin vähän tarjolla.

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

hyvä laatu ja kaunis muotoilu

hyvä laatu ja kaunis muotoilu

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Hyvä tuote

Erinomainen tuote Nopea toimitus ja ystävällinen kuljettaja

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen useamman kuin yhden teräskalusteen uuden keittiön sisustamiseksi. Onko teillä muita huonekaluja valikoimassanne?

Kyllä, tarjoamme laajan valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kalusteita. Katso verkkosivustomme kategoria "Ravintolalaitteet", josta löydät paljon huonekaluja uuteen keittiöösi.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme