Hattarakone - 52 cm - 1 200 W

Tuotenumero: EX10010137 / Malli: RCZK-1200-W

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W

 • Tuotenumero: EX10010137
 • Malli: RCZK-1200-W
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
269,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 12,32 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W

Highlights

 • tehokas 1 200 W lämpövastus – yksi annos 30 - 60 sekunnissa
 • erillinen termostaatin ja pyörimisen säätö
 • suuri määrä hattaraa lyhyessä ajassa
 • mittalusikka tarkkaan annosteluun (1 annos = 12-18 g sokeria)
 • helppo käyttää ja puhdistaa
 • paljon säilytystilaa tilavan, kolmiosaisen laatikon ansiosta

Keyfacts

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W

Royal Cateringin RCZK-1200-W hattarakone on ihanteellinen kumppani festareilla, huvipuistoissa, leffateattereissa, katujuhlissa ja monessa muussa. Tämä kone suunniteltiin erityisesti ammattimaiseen käyttöön ja se lukeutuu hyvälaatuisiin ravintolatarvikkeisiin. Hattarakoneemme tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia hattaran teossa, jolloin voit täyttää asiakkaittesi yksilölliset toiveet. Laajenna valikoimaasi tällä hattarakoneella!

Jokainen hattarafani tarvitsee yhden asian – Royal Cateringin hattarakoneen RCZK-1200-W

 

Hattarakone työskentelee erittäin tehokkaalla 1 200 W lämpövastuksella. Kahden vipukytkimen ansiosta säädät lämpötilan ja pyörivän pään nopeuden lapsellisen helposti. Näyttö osoittaa sen hetkisen virranvoimakkuuden. Sisäänrakennettu sulake suojaa teknisten ongelmien tapauksessa ja sammuttaa laitteen automaattisesti.

 

Ruostumatonta terästä oleva, halkaisijaltaan 52 cm kulho sopii erityisen nopeaan ja suuren hattaramäärän valmistukseen. Mukana toimitettavan mittalusikan avulla annostelet sokerin määrän helposti ja tarkasti. Sokerin raekoosta riippuen voit mitata lusikalla jopa 20 g sokeria. Tämä tehokas laite tarvitsee vain 30 - 60 sekuntia yhden hattara-annoksen (noin 12-18 g sokeria) valmistamiseen.

 

Hattara pyöritetään tikkuun hattaralle tyypilliseen muotoon erittäin helposti. Tässä vain mielikuvitus asettaa rajat – kaikenmuotoiset hattarat ovat mahdollisia kukista eläimiin. Kulhon erityisen rakenteen ansiosta on siisti työskentely mahdollista sokerin ja hattaran pysyessä kulhossa.

 

Tehokkaaseen moottoriin kiinnitetty pyörivä pää takaa pyörivällä liikkeellä sen, että nestemäinen sokeri muodostaa ohuita sokeririhmoja, jotka voidaan helposti kerätä pallomaiseen muotoon hattaratikkuun. Näin voit valmistaa vaivatta sekä pieniä että suuria annoksia. Koneessa oleva laatikko soveltuu sokerin ja mittalusikan säilytykseen.

 

Hattarakone on helppo valmistella seuraavaa käyttöä varten, koska sekä kulho että pyörivä pää voidaan vaivatta irrottaa puhdistusta varten. Näin kone on nopeasti käyttövalmis. Täydennä tarvikkeistoasi tällä Royal Cateringin hattarakoneella ja ole katseenvangitsija erilaisissa tapahtumissa.

Malli
RCZK-1200-W
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
1 200 W
Kotelon materiaali
Jauhepäällystetty teräs
Kulhon ja lusikan materiaali
Ruostumaton teräs
Työteho
1 annos / 12 g = 30 sek. / 18 g =  60 sek.
Halkaisija
n. 52 cm
Mittalusikka
Kyllä
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
52 x 52 x 48 cm
Paino
11,1 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
58 x 57 x 46 cm
Lähetyspaino
13,7 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

Onko laitteessa sisäänrakennettu sulake?

Kyllä, laite sammuttaa itsensä sulakkeen ansiosta teknisten ongelmien ilmetessä.

Mikä sokeri toimii parhaiten?

Erilaiset sokerit käyvät. Voit käyttää erityisiä sokereita (värjätty ja maustettu) tai normaalia sokeria hattarakoneeseen. Kidesokeri soveltuu laitteeseen parhaiten. Kiteisyyden ansiosta sokeri ei lennä niin helposti koneesta ulos.

 • Hattarakone RCZK-1200-W
 • Mittalusikka
 • 2 hammashihnaa
 • 2 sulaketta
 • Kulho
 • Käyttöohje