Trustpilot

Hydrauliprässi

Suuren puristusvoiman omaavat hydrauliprässit ovat ammattilaisille suunniteltuja työvälineitä metallin muokkausta varten. Hydraulinen järjestelmä mahdollistaa muotoilemisen, puristamisen, taivuttamisen, suoristamisen sekä metallisten kappaleiden irrottamisen. Expondon valikoimasta löydät MSW Motor Technicsin tehokkaat hydrauliprässit säädettävällä puristusvomalla. Kaikkien laitteiden työkorkeus on helposti säädettävissä halutulle tasolle ja työpöydän leveys tarjoaa mukavasti tilaa turvalliselle työskentelylle. Expondolta saat tilauksesi nopeasti kotiisi ilmaisella toimituksella. Tutustu valikoimaamme tarkemmin ja tilaa oma prässisi jo tänään. Laitteet on suunniteltu erityisesti vastamaan ammattikäytön tarpeita korjaamoilla ja verstailla.

Hydrauliprässi ammattilaisille

Ajoneuvojen korjaus ja huolto edellyttävät kestäviä laitteita niin nostoon, kuin myös varsinaisen korjaukseen. Autonkorjaukseen ja konerakennukseen suunnattu Expondon hydrauliprässi on toiminnoltaan erittäin tehokas puristin, joka soveltuu metallisten kappaleiden puristamiseen, suoristamiseen, taivuttamiseen sekä esimerkiksi hammasrattaiden, levyjen ja kierreholkkien asentamiseen tai irrottamiseen. Kattavasta valikoimastamme löydät 10-50 tonnin puristusvoimalla varustetut hydrauliprässit, joiden avulla työskentely sujuu tehokkaasti. Kaikkien laitteiden puristusvoimaa säädetään hydraulisesti. Puristuspaine on luettavissa integroidusta manometristä, jonka avulla tarkan paineen aikaansaaminen on helppoa lisäämällä painetta käsipumpulla. Näin voit olla varma, että saavutat juuri optimaalisen puristuspaineen, joka takaa toivotun lopputuloksen.

Hydrauliprässin työpöytä on säädettävissä ja tarjoaa mallista riippuen jopa 615 mm leveydeltä työskentelytilaa. Työkorkeus on niin ikään säädettävissä jopa 8 eri korkeuteen, mikä tekee työskentelystä erityisen joustavaa. Jokainen korkeus lukitaan vaivattomasti ja varmasti kahdella pultilla paikalleen. Hydrauliprässin männän iskupituus on jokaisessa mallissa leveä, mikä mahdollistaa optimaalisen paineen kohdistumisen työstettävään kohtaan. Lisäksi työtaso ja mäntä ovat molemmat pehmustettuja iskujen vaimentamiseksi. Expondon sivuilta löydät kattavan autotyökalut-valikoimamme, josta löydät autokorjaamolle olennaiset vaihteistonostimet ja moottoritelineet, jotka ovat suuren nostovoiman sekä kantavuutensa ansiosta täydellisiä auton huoltamista varten. Hydrauliprässi on ominaisuuksiltaan hyvin monipuolinen työväline, joka soveltuu autokorjaamoiden lisäksi myös koneenrakennukseen ja kestää ongelmitta jatkuvan käytön.

Työkalut yrityksellesi

Expondo on keskittynyt laadukkaisiin työkaluihin, jotka soveltuvat mahdollisimman monipuolisesti teollisuusalan ammattilaisille. Verstaslaitteiden valikoimamme päivittyy jatkuvasti ja tarjoaa ammattikäyttöön suunnitellut laitteet aina erilaisista sähkötyökaluista viemärinavauslaitteisiin. Laadukas valmistus ja laitteiden pitkäikäisyys ovat kaikkien tuotteidemme perusominaisuuksia. MSW Motor Technicsin hydrauliprässi on toiminnoltaan yksinkertainen, mutta erittäin tehokas. Laitteen mäntä lasketaan kohti työstettävää kohdetta, ja jokaisen puristuskerran jälkeen mäntä palautuu automaattisesti alkuasentoon, jonka jälkeen laite on taas käyttövalmis. Mallista riippuen männän vaakasuora liikuteltavuus on jopa 280 mm, mikä helpottaa työskentelyä.

Hydrauliprässi on erittäin kätevä työkalu, jolla säästät sekä aikaa että vaivaa. Metallisten kappaleiden muokkaus sujuu käden käänteessä ja voit säätää samalla kappaleisiin kohdistuvaa puristuspainetta. Mikäli yrityksesi tarvitsee kestävää hydraulista puristinta monipuolista metallin työstämistä varten, löydät juuri sopivan laitteen Expondon hydrauliprässi-valikoimasta. Löydät valikoimastamme pienemmät ja suuremmat hydrauliprässit säädettävällä puristusvoimalla sekä säädettävällä korkeudella. Kaikki puristimet ovat kokoonhitsattuja rakenteeltaan, mikä tekee niistä kestäviä ja pitkäikäisiä. Voit siis huoleti työstää metallikappaleita suurella puristusvoimalla, sillä puristimen kestävä rakenne ei anna lainkaan periksi, ja voit työskennellä turvallisesti. Saat Expondolta hydrauliprässin edulliseen hintaan ja ilman toimituskuluja – tilaa jo tänään!