Trustpilot

Moottoriteline

Autokorjaamolla ja -verstaalla on tärkeä olla korkeatasoiset ammattilaisten työvälineet. Moottoreiden ja vaihteistojen korjaus edellyyttääkin ennen kaikkea tukevia laitteita, jotka kestävät suuren kuormituksen ja sopeutuvat eri työtilanteisiin. Expondon verkkokaupasta löydät laadukkaan MSW Motor Technicsin moottoritelineen, joka soveltuu erinomaisesti niin suurten, kuin pientenkin moottoreiden huoltoon ja korjaukseen. Vankka rakenne ja helppo liikuteltavuus tekevät työskentelystä jouheata ja turvallista. Moottoriteline, jonka kantavuus on komeat 900 kg, on käytännöllinen työkalu henkilöautojen ja kevyiden kuormautojen moottoreiden huoltoon. Erityisesti ammattilaiset saavat moottoripukista suurimman hyödyn irti ja työt sujuvat entistä tehokkaammin.

Ammattilaisten moottoriteline


Moottorin perusteellinen korjaus ja huolto eivät onnistu ilman huolellisuutta ja jämerää kalustoa. Moottori täytyy nostaa ajoneuvosta varovasti ilman että se vaurioituu. Koska moottorit ovat raskaita, täytyy jalustan olla vankka ja turvallinen. Huollossa korostuu hyvä työskentelyetäisyys sekä hyvä työasento. Expondon moottoriteline täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit ja on lisäksi vielä erittäin helposti liikuteltavissa kuuden kääntyvän pyörän ansiosta. Moottorijalusta on suunniteltu varsinkin ammattikäyttöön korjaamoille, jotka ovat päivittäin tekemisissä erityyppisten- ja -painoisten moottoreiden kanssa ja näin ollen moottoritelineen täytyy tarpeen tullen kestää hyvin suurikin kuormitus. Telineen kiinnitysosan korkeus on 81 cm, joten moottorin käsittely tapahtuu juuri sopivalla korkeudella. Moottoriteline ei ainoastaan pidättele moottoria, vaan sen 360 astetta kääntyvä kiinnityslevy mahdollistaa myös moottorin pyörittämisen optimaalista työskentelyä varten. Moottorin pyöritys sujuu vaivattomasti ja lukitusmekanismin avulla sen saa pysymään tukevasti toivotulla kohdalla. Näin pääset työstämään moottoria myös sieltä, mihin normaalisti on hankala yltää tai nähdä.


Valikoimamme moottoriteline sopii myös vaihteistoille, mutta valikoimastamme löydät tarpeen ollen myös vaihteistonostimen. Sen avulla vaihteiston korjaus sujuu erittäin kätevästi, sillä sen nostokapasiteetti on jopa 1000 kg. Moottorin kaasuttimen puhdistus onnistuu helpoiten tehokkaalla ultraäänipesurilla, joka irrottaa lian ja rasvan monista lähes mahdottomista pesukohteista.

Laaja valikoima autotyökaluja


Expondo on ammattilaisten vaihtoehto, joka on erikoistunut ensiluokkaisiiin tuotteisiin niin ravintoloihin, verstaille, kuin myös teollisuus-alalle. Kaikki tuotteemme on valmistettu kestävimmistä materiaaleista ja tuotantovaihe on tarkkaan valvottua, jotta kaikkien laitteiden ominaisuudet vastaisivat laatukriteereejämme. Toimitamme kaikki tilaukset nopeasti ja tietenkin ilmaisella toimituksella. Laajasta autotyökalujen valikoimastamme löytyvät moottoripyörille tarkoitetut nostimet, jotka soveltuvat mainiosti erityyppisten moottoripyörien huoltamiseen ja mahdollistavat parhaan työskentelyetäisyyden. Nostimen nostokyky on jopa 450 kg ja nosto- sekä laskumekanismi toimii helposti kahden jalkapolkimen avulla.


Moottoriteline on optimaalinen laite auton moottoreiden perusteelliseen korjaukseen. Vaikeimpiinkin onkaloihin on helpompi päästä käsiksi pyörivän kiinnityslevyn ansiosta, joka lukitaan halutulle kohdalle. Moottoria pyöritetään kätevästi kiinnityslevyn takana sijaitsevasta putkesta. Mukautuvat varret käyvät erikokoisille ja -muotoisille moottoreille ja varmistavat moottorin tukevan kiinnityksen. Lisäksi Expondon moottoriteline on kokoontaitettava, eli sen voi ongelmitta ottaa mukaansa eikä se vie paljon tilaa. Moottorin korjaus on moottoritelineen avulla tehty mahdollisimman mukautumiskykyiseksi, mikä palvelee ensisijaisesti ammattikorjaamoita, joiden tehokkuus perustuu monilta osin pätevään laitteistoon, joka pelittää nopeasti ja tehokkaasti ilman turvallisuusriskejä. MSW moottoriteline on kapasiteetiltään poikkeuksellisen vahva, minkä ansiosta myös kevyiden kuorma-autojen moottorit voidaan nostaa moottoripukille. Jalustan kuusi kääntyvää pyörää tekevät moottorin siirrosta sujuvaa eikä moottoria joudu työstämään epämukavassa tilassa tai asennossa. Tilaa siis ammattilaisten moottoriteline edullisesti Expondolta.