Trustpilot

Infrapunakuivain

Maalinkuivuminen voi kestää tuskallisen kauan. Sen tasainen kuivumisjälki on kuitenkin ammattilaisille tärkeää. Tämän ylimääräisen päänvaivan välttämiseksi MSW Motor Technics tuo infrapunakuivaimen, joka nopeuttaa maalin sekä muiden korjausaineiden kuivumista. Infrapunakuivaimemme soveltuvat loistavasti työpajoihin, autotalleihin sekä kaikkialle missä tarvitaan maalin ja lakan kuivaamista nopealla aikataululla. Tehokkaat lämpölamput takaavat tehokkaan kuivumisprosessin. Infrapunasäteily takaa tasaisen maalipinnan, koska se läpäisee maalin pintakerroksen ja kuivattaa maalin sisältä ulospäin. Tämä estää kuplien syntymisen maalin pintaan.

Ammattimaista jälkeä nopeallakin aikataululla

Moottoripyörien ja autojen maalaamisessa ja erityisesti maalin kuivumisessa voi kestää kiusallisen kauan. Valikoimamme infrapunakuivaimet on suunniteltu tämän prosessin nopeuttamiseksi. Niiden tehokkaat 1100W lämpölamput takaavat nopean kuivumisen, ja näin maalipintojen uusimisesta tulee vaivatonta. Mallistostamme löydät erimallisia kuivaimia, joista löydät varmasti omasi yrityksesi tarpeisiin. Sinun ei siis enää tarvitse miettiä sopiiko laite tarpeisiisi – voit yksinkertaisesti valita juuri sopivan laitteen yrityksellesi. Mallistomme laitteet on suunniteltu ammattilaisten tarpeita ajatellen. Tämä näkyy tuotteidemme kovaluokkaisissa materiaaleissa, jotka on valittu saksalaisten alan standardien mukaisesti heti suunnitteluvaihteesta lähtien. Kaikista laitteistamme löydät säätöasetuksia, jotka mahdollistavat laitteidemme monipuolisen käytön.

Laitteidemme ominaisuuksista löydät:

  • 1100W lämpölamput
  • Helppokäyttöiset ajastimet ylimääräisen sähkönkulutuksen välttämiseksi
  • Digitaaliset ohjauspaneelit
  • Porrastetut lämpöasetukset
  • Monia säätöasetuksia lamppujen asetteluun
  • Jarruilla varustetut pyörät vaivattomaan liikutteluun


Isommista tuotteistamme löydät useamman 1100W lämpölampun, mutta turhan energiakulutuksen välttämiseksi kyseiset mallit on varusteltu ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat vain tarvittavien lamppujen päällä pitämisen. Helppokäyttöisyys on asiakkaillemme tärkeää ja pyrimmekin Expondolla kasaamaan valikoimamme asiakaskuntamme tarpeita ajatellen. Jokainen tuotteistamme on suunniteltu ja rakennettu ammattilaisten tarpeita ajatellen. Pyrimmekin tuomaan korkealaatuisia ja kestäviä ammattilaitteita markkinoille. Lisää ammattilaisten autojen ja moottoripyörien huoltoon suunniteltuja laitteita ja tarvikkeita löydät valikoimamme nostolaiteosastolta.


Infrapunakuivaimemme ovat tarkoitettuja maalinkuivumisen nopeuttamiseksi. Infrapunakuivaaminen on nopeampaa ja tehokkaampaa kuin normaali ilmakuivaaminen, koska infrapunasäteily pääsee maalin pintakerroksen ohi ja kuivattaa maalipinnan sisältä ulospäin. Tämä ominaisuus estää ilmakuplien sekä muiden virheiden syntymistä maalin pinnalle ja nopeuttaa huomattavasti koko prosessia. Prosessissa käytetyt infrapunasäteet eivät lämmitä ympäröivää ilmaa vaan siirtyvät suoraan kohdepintaan. Tämä vähentää ylikuumenemisen vaaraa ja mahdollisia paloriskejä.

Infrapunakuivaimet vaativimpiinkin tarpeisiin

Mallistostamme löydät infrapunakuivaimet isompiinkin tarpeisiin. Suurimmista laitteista löydät jopa 120cm X 100cm kokoisen kuivausalueen, joten isommatkin maalinkorjaukset hoituvat hetkessä. Laitteemme on suunniteltu tukeviksi ja jokaisen pakkauksen mukana tuotteisiimme sisältyy tukevat alustat, jotka painonsa ansiosta pitävät kuivainten lamppuosat tukevina niiden asennosta riippumatta. Lamppujen liikuttelu ja asettelu, niin vertikaalisesti, horisontaalisesti tai ihan miten halusitkaan, on siis vaivatonta ja mikä tärkempää – turvallista.


Infrapunakuivaimemme on suunniteltu autojen ja moottoripyörien huoltoa varten, helpottaen niin pienten kuin vaativimpienkin maalivaurioiden korjaamista. Valikoimastamme löydät kuivainten lisäksi moottoripyöränostimia sekä moottoritelineitä ja vaihteistonostimia. Monipuolisen ja kasvavan valikoimamme kautta löydät niin harrastelija- kuin ammattilaistarpeisiin suunnatut laitteet, jotka on kaikki kuitenkin suunniteltu ja rakennettu korkeiden saksalaisten ammattistandardien mukaisesti. Kaikki autovalikoimamme tuotteet ja laitteet ovat osa MSW Motor Technics -tuoteperhettä, joten niiden luotettavuus ja kestävyys on taattu.


Tutustu siis rauhassa monipuoliseen valikoimaamme ja rakenna tai täydennä yrityksesi laiteportfoliota ammattitason laitteilla. Verkkokauppamme tilauksiin ei lisätä toimituskuluja ja laitteiden mukaan kuuluu 100 päivän ilmainen palautus sekä 3 vuoden takuu. Me Expondolla haluamme saada kovanluokan työkalut kovanluokan ammattilaisille, ja miksi ei myös kovanluokan harrastelijoille!