Trustpilot

Moottoripyöränostin

Moottoripyörien huolto vaatii optimaalisen työalan ja tukevat kiinnitysmahdollisuudet. Expondolta löydät laadukkaat MSW Motor Technicsin valmistamat moottoripyöränostimet kevyempien ja raskaampien moottoripyörien korjausta sekä säännöllistä huoltoa varten. Valikoimastamme ei puutu nostinta, joka ei kantavuudeltaan riittäisi nostamaan erityyppisiä moottoripyöriä tai soveltuisi niiden käsittelyä varten. Olipa kyseessä sitten mopo, skootteri, motocross-pyörä, ratamoottoripyörä taikka kookas tour-moottoripyörä, expondon moottoripyöränostimet tarjoavat ihanteelliset työskentelyolot etenkin ammatikorjaamoille ja -verstaille sekä tietysti yksityishenkilöille. Jos etsit laitetta, jossa yhdistyvät laatu, ammattimaisuus sekä edullinen hinta, löydät sellaisen expondon verkkokaupasta.

Ammattimainen moottoripyöränostin


Moottoripyörien huoltamiseen on tärkeä saada käyttöön siihen sopiva laite, joka tekee korjaamisesta joustavampaa ja tehokkaampaa. MSW Motor Technicsin moottoripyöränostimet ovat ammattilaisille suunniteltuja työvälineitä kevyiden ja raskaiden moottoripyörien nostamista varten. Hydraulinen nostomekanismi mahdollistaa vaivattoman käytön, eivätkä laitteet vaadi lainkaan sähköä, vaan molemmat, sekä nosto että lasku, toteutetaan mekaanisesti kahden jalkapolkimen avulla. Moottoripyöränostin on välttämätön laite moottoripyöräkorjaamoille ja autoverstaille, jotka työskentelevät moottoripyörien parissa. Jotta työskentely sujuisi mahdollisimman tehokkaasti, tarjoaa moottoripyöränostin etenkin helppokäyttöisyytensä ansiosta parhaan nostoavun moottoripyörää varten ja työskentely pyörän ympärillä on miellyttävän joustavaa. Jopa 450kg kantavuus takaa sen, että nostolavan päällä lepäävät turvallisesti myös suurikokoiset matkamoottoripyörät. Moottoripyörä kuljetetaan nostimen lavalle kätevästi rampin kautta, jonka jälkeen etupyörä kiinnitetään nosturin etuosassa olevaan pidikkeeseen. Näin pyörä pysyy vakaasti pystyssä ilman heiluntaa taikka kaatumisvaaraa. Lisäksi pyörä voidaan kiinnittää hihnalla lavan sivuilta löytyvien neljän u-kiinnikkeen avulla. Näin voitkin jo aloittaa työskentelyn moottoripyörän ääressä ja säätää moottoripyöränostimen korkeuden mieluisaksi. Hyvän työasennon tuo laadukas asentajan jakkara, jonka korkeus on niin ikään säädettävissä ja liikkuvuus helppoa pyörien avulla.
Moottoripyöränostin tarjoaa reilusti pinta-alaa monipuolisiin ja tarkuutta vaativiin huolto-ja korjaustöihin. Nostolavan takaosassa sijaitsee pyörän vaihtoakseli, joka helpottaa takapyörän huoltamista. Nostimen liikuteltavuus on myös erittäin mutkatonta, sillä se on varusteltu neljällä pyörällä, joista kaksi pyörivät 360 astetta. Näiden kahden pyörän kiinnitysruuvit varmistavat nosturin paikalla pysymisen eikä se siirtyile arvaamattomasti työskentelyn aikana myöskään epätasaisella pinnalla.

Lava- ja saksimalli


Expondon valikoimasta löytyvät moottoripyöränostimet niin kevyille, kuin raskaillekin moottoripyörille. Kokoontaitettava hydraulinen saksinostin soveltuu 135kg kantavuutensa ja helppokäyttöisyttensä ansiosta erityisesti skoottereiden, motocross-pyörien ja muiden kevytrakenteisten moottoripyörien huoltoon. Se on ihanteellinen työkalu verstaalle ja autotalliin. Ja sen reilun 30kg paino mahdollistaa kivuttoman liikuteltavuuden. Kompaktista koostaan huolimatta neljä tukevaa jalkaa varmistavat, että pyörä pysyy turvallisesti ja vakaasti pystyssä huollon yhteydessä. Nostolavan sivuilta löytyvien u-kiinnikeiden avulla pyörä kiinnitetään turvallisesti hihnoilla. Nosto tapahtuu lavamallisen moottoripyöränostimen tavoin jalkapolkimella - lasku tapahtuu kierrenupilla, joka päästää ilmaa pois nostohissistä. Lavamallinen moottoripyöränostin on suuremman kantavuuden myötä optimaalinen väline isompien ja painavampien moottoripyörien nostamiseen. Painavien lastien nostoon suosittelemme myös Steinberg Systems -ketjuviputaljoja, joiden käyttö on tuttua varsinkin teollisuusaloilta. Korjaamolle ja verstaalle löydät expondon verkkokaupasta myös suuren valikoimamme autotyökaluja, joihin kuuluvat tehokkaat ja kätevät moottoritelineet sekä vaihteistonostimet.
Expondon moottoripyöränostin on toimivuudeltaan kaikinpuolin täydellinen työkalu niille, jotka arvostavat laatua ja kestävyyttä. Etenkin ammattilaisille on nostureista paljon hyötyä: laite tehostaa työskentelyä, mahdollistaa mieluisan työkorkeuden, sekä edesauttaa saavuttamaan parhaimman lopputuloksen. Liikuteltavuudeltaan ja turvallisuudeltaan erinomainen moottoripyöränostin ei tarvitse sähköä ja tarjoaa tukevan työalustan kaikentyyppisille moottoripyörille. Heti käyttövalmiit nostimet löydät autotyökalut-kategoriastamme. Tutustu nyt valikoimaamme!