Ulosvetäjät

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 38 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 2

Korjaatko ammatiksesi autoja vai oletko ammattimainen harrastaja? Expondon valikoimasta löydät laajan valikoiman MSW:n laadukkaita ulosvetäjiä ja muita työkaluja autoalalle. Expondolta löydät myös erilaisia laakerityökalusarjoja sekä ulosvedinsarjoja eri tarpeisiin. Valikoimamme erilaisilla ulosvetäjillä saat vedettyä ulos sekä laitettua paikalleen erilaisia laakereita. Olit sitten harrastelija tai ammattilainen, panosta laadukkaisiin välineisiin, jotta laakerinvaihto sujuu mutkitta!

 

LAAKERITYÖKALUSARJAT EXPONDOLTA

 

Expondon valikoimasta löydät erilaisia laakerityökalusarjoja sekä laakerin ulosvetimiä. Sarjoja löytyy esimerkiksi eri automerkeille ja yhdellä työkalusarjalla voitkin käsitellä useiden eri automerkkien laakereita. Expondon valikoimasta löytyvät laakerityökalusarjat ovat ammattilaiskäyttöön oiva väline niiden laadukkuuden vuoksi. Sarjat on valmistettu kestävästä teräksestä sekä niissä on ruostumista estävä pinnoite. Oli kyse sitten pyörännapojen, pyöränlaakereiden tai vaihteistojen laakereiden purkamisesta - hoidat nämä kaikki Expondon laadukkailla työkaluilla. Ulosvetäjien avulla et joudu myöskään ponnistelemaan fyysisesti irrottaessasi esimerkiksi laakeria, sillä sen avulla irrottaminen sujuu ilman turhia ponnisteluja tai voimankäyttöä. Panosta siis laatuun ja osta ammattikäyttöiset laakerityökalusarjat suoraan Expondolta!

 

MISTÄ TIETÄÄ, ETTÄ ON AIKA VAIHTAA ETU- TAI TAKAPYÖRÄN LAAKERIT?

 

Mikäli autosi alkaa pitää outoja ääniä, kannattaa äänen syy selvittää pikimmiten. Kun auton laakerit ovat vialliset, ne alkavat pitää rohisevaa ääntä ja tällöin laakerityökalusarja on tervetullut apuväline. Laakerit saattavat ulista varsinkin käännöksissä, jossa pyörää käännetään vastakkaiseen suuntaan kuin se, missä laakeri sijaitsee. Laakerit tuleekin vaihtaa pikimmiten uusiin, sillä tarpeeksi kuluneina ne voivat hajota kokonaan. Kuluneet tai vialliset laakerit ovatkin ajoturvallisuuden kannalta vaaralliset ja siksi ne tulisi heti vaihtaa uusiin. Expondon valikoimasta löydät jokaiseen autoon sopivan laakerityökalusarjan, jolla hoidat laakerinvaihdon vaivatta kuntoon olit sitten yksityishenkilö tai ammattikorjaaja. Expondon sarjoilla niin irrotat kuin vaihdat laakerin uuteen

 

ULOSVETÄJÄT Expondolta

 

Hanki laadukkaat ulosvetäjät ja laakerityösarjat suoraan Expondolta ja panosta näin ammattimaisiin työkaluihin. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.