Trustpilot

Avauskärki

Ammattimaiseen viemärinpuhdistukseen tarvitset työhön vaadittavat viemärinavaustyökalut. Tehon tuotannosta vastaa sähköinen viemärinavauskone, jonka moottori pyörittää suurella pyörimisnopeudella viemärinavausaijeria, joka puolestaan tarvitsee päähänsä putkea puhdistavan avauskärjen. Tällä yhtälöllä saavutat perusteellisen puhdistuksen. Kärjet ovat erimuotoisia, joista jokaisella on oma toimintonsa viemärinavauksessa. Expondon verkkokaupasta löydät kattavan avauskärkien valikoiman tukosten avaamiseen ja putkien puhdistukseen. Näiden puhdistustyökalujen avulla saat aikaiseksi varmaa jälkeä. Erityisesti putkialan yrityksille ja putkiasentajille on välttämätöntä omistaa mahdollisimman monipuolinen ja riittävä valikoima kärkiä, jotka sopivat erikokoisille putkille, aina kapeimmasta leveimpään.

Avauskärkien toiminnot

Vaativa viemärinavaus onnistuu vain oikeanlaisilla työkaluilla. Tehokas viemärinavauskone riittää kapasiteetiltään mainiosti ammattilaisille perusteelliseen viemärien puhdistukseen. Koneemme sisältävät pitkät jousiteräksestä valmistetut vaijerit, joita voi halutessaan lyhentää ja pidentää erittäin kätevästi. Lisäksi viemärinavausvaijerit-valikoimastamme löydät erilliset vaijeri-setit, jotka sopivat kaikkiin viemärinavauskoneisiimme. Niiden avulla saat lisäpituutta, mikäli tarvitset lisävartta puhdistukseen. Avainasemassa ovat tietenkin myös avauskärjet – löydät erilaisia settejä ja yksittäisiä kärkiä verkkokaupastamme. Valikoimamme on erittäin laaja ja kattava, joten löydät varmasti sopivan kärjen tai kärkisetin itsellesi. Avauskärjet ovat kestävästä materiaalista valmistettuja, taipumattomia ja ennen kaikkea tehokkaita työvälineitä tukkeutunen viemärin avaukseen ja puhditukseen. Ne ovat helposti kiinnitettävissä ja irrotettavissa vaijerista, sekä tietenkin vaihdettavissa toiseen kärkeen. Kärki pysyy tiukasti kiinni vaijerissa ja tekee työnsä putkistoissa moitteettomasti.

Avauskärkisetti mahdollistaa sytemaattisen puhdistuksen, sillä setti sisältää 4-6 erilaista kärkeä, joista jokaisella on oma tärkeä toimintonsa puhdistusprosessissa. Kaikki kärjet sopivat viemärinavauskoneisiin, joiden liitos on halkaisijaltaan sama. Esimerkiksi 32 mm avauskärkisetti sisältää 6 erilaista kärkeä: suoran kärjen, suppilokärjen, poimintakärjen, sahakärjen, lapiokärjen ja hainhammaskaapimen, jotka ovat kaikki yhteensopivia viemärinavauskoneiden kanssa, joissa on 32 mm liitos. Kaikki kärjet liitetään T-uraliitoksella viemärinavausvaijeriin ja sopivat näin ollen läpimitaltaan 50-200 mm putkistoihin. Suora kärki on olennainen työkalu, sillä sitä käytetään putkistojen tutkimiseen ja pehmeiden tukosten avaamiseen. Lisäksi sillä on mahdollistaa ottaa koepala tukoksesta ja täten päättää minkälaista työkalua tukos vaatii. Suppilokärkeä käytetään puolestaan sitkeiden tukkeutumien avaamiseen suurella suppilolla, joka soveltuu myös pienten jäämien puhdistukseen. Poimintakärki on työväline, jolla pystyy poimimaan teksitiileja ja muunlaisia jäänteitä. Sahakärki on ominaisuuksiltaan niin vahva, että se sopii parhaiten juurien ja oksien poistamiseksi. Sen sahamaiset hampaat pilkkovat pyörivällä liikkeellään tielle tulevat esteet. Lapiokärkeä kutsutaan myös rasvanpoistajaksi, joka nimensä mukaisesti poistaa pinttymät ja esimerkiksi saippuasta aiheutuneet tukokset helposti. Hainhammaskaavin sopii etenkin lian ja pinttymien poistoon, jolla pääsee lisäksi eroon myös liejusta ja rasvasta. Valikoimastamme löydät lisäksi vielä muita avauskärkiä, joten lopputuloksena on varmasti puhtaat putket.

Expondon laatustandardit

Otamme Expondolla huomioon ammattikäytön tarpeet ja vaatimukset. Laitteemme ovat valmistettu valikoiduista parhaista materiaaleista ja suunnittelu on tarkkaan valvottua valmistusprosessin alusta loppuun saakka. Kaupallinen ja teollinen käyttö kuuluvat aina tuotteidemme perusominaisuuksiin. Lähtökohtana, että tuotamme parhaat työvälinet ammattilaisilta ammattilaisille.

Avauskärjet eivät suinkaan rajoitu yhteen malliin, vaan jokainen niistä on erilainen toiminnoltaan juuri sitä varten, että puhdistuksen voi suorittaa mahdollisimman järjestelmällisesti ja huolellisesti. Eri kärkien käyttö oikeita tarkoituksia varten takaa parhaimman lopputuloksen. Varsinkin ammattilkäytössä on työn jäljen oltava laadukasta. Expondon avauskärjet sopivat näin ollen etenkin ammattilaisille, jotka tekevät erilaisia putkitöitä päivittäin. Tällöin kaluston täytyy kestää puhdistustyöt, jotka edellyttävät joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä. Tilaa työkalut viemärinpuhdistukseen Expondolta – ilman toimituskuluja.