Trustpilot

Viemärirassi

Tukkeutuneen viemärin avaamiseen ja sen puhdistamiseen pesualtaissa, kylpyhuoneissa ja vessoissa et usein tarvitse sähköisiä koneita pitkällä vaijerilla ja tehokkaalla moottorilla. Sopivin työkalu esimerkiksi WC:n puhdistamista varten on viemärirassi, jota käytetään työntämällä kestävää teräksistä jousta viemäriin. Vaijeri joustaa putkessa ja puhdistaa ympäristönsä aiheuttamatta kuitenkaan minkäänlaista vahinkoa putkelle. Vaijeri ei myöskään taivu väärään muotoon, vaan säilyttää jämäkkyytensä läpi työskentelyn. Expondolta löydät laadukkaat MSW Motor Technicsin valmistamat viemärirassit, jotka soveltuvat täydellisesti niin ammattilaisille, kuin kotitalouksiinkin.

Laadukas ja monipuolinen viemärirassi

Expondon viemärinavauslaitteisiin kuuluvat laadukkaat ja kestävät viemärirassit, joiden monipuolisuus yllättää käyttäjänsä. Löydät valikoimastamme kaksi perinteistä viemärirassia, joiden vaijerin pituus vaihtelee 0,90 ja 1, 65 metrin välillä. Lisäksi saatavilla on myös 7,5 metrin pituisella vaijerilla varustettu rassi, joka toimii niin ikään käsivoimin kampea pyörittämällä. Perinteinen viemärirassi sopii erityisen hyvin WC-putkistojen puhdistamiseen, sillä sen vaijeri toimiii joustavasti yltäen hankaaliimpiinkin putkiin. Vaijerin ohjaamiseen putkistoon mahdollistaa sen läpimitaltaan 29 mm oleva uppokärki, joka mahtuu kaikkiin tavantyyppisiin viemäriputkiin. Näin se avaa tukoksen ja antaa samalla tietä viedelle, jolloin viemäri alkaa jälleen vetää normaalisti. Vain noin 2 kg painoista rassia on erittäin vaivatonta käyttää. Viemärirassissa on teleskooppimallinen ohjausputki, jota voi kätevästi säätää itselleen sopivaksi, jonka jälkeen liukumattomista kädensijoista otetaan tukevasti kiinni. Käsikampea kääntämällä vaijeriin kohdistuu voima, jonka avulla viemäriputkiston tukos pystytään avaamaan perusteellisesti. Viemärirassia voi käyttää käytännössä kaikissa mahdollisissa puhdistustilanteissa, myös kosteissa olosuhteissa.

Viemärirassi 7,5 metrin vaijerilla on ulottuva ja joustava puhdistuslaite, joka käyttää hyväkseen samaa toimintaperiaatetta kuin muutkin rassit. Laitteen vaijeri syötetään kampea pyörittämällä putkeen, jolloin sen päässä oleva, läpimitaltaan 14 mm, kärki aukaisee tukoksen ja antaa viemärin vetää taas asianmukaisesti. Tämän viemärinavaajan erikoisuus piilee siinä, että rummun takaosaan on mahdollista liittää porakone. Tällöin vaijeri saa lisätehoa puhdistusta varten – kyseessä on siis monipuolinen laite. Pitkän vaijerinsa ansiosta tukos onnistutaan aukaisemaan ongelmitta. Vaijerissa on lisäksi lukitusmekanismi, joka kampea pyörittämällä lukittaa jousen, mutta sallii sen terän pyörimisen.

Laatua ja ammattiosaamista

Etsitpä sitten ammattikäyttöön suunnattua kebab-grilliä tai juotosasemaa, löydät ne kaikki edulliseen hintaan verkkokaupastamme. Me Expondolla panostamme laadukkaisiin materiaaleihin ja huolelliseen suunnitteluun. Tuotteemme ovat ensisijaisesti tehty ammattikäyttöä varten, ei väliä onko kyseessä suuri logistiikka-alan yritys tai pieni korjaamo, suuri ravintola tai pieni bistro. Viemärinavaajien valikoimaamme kuuluvat myös sähkökäyttöiset viemärinavauskoneet, jotka soveltuvat putkistojen vaativiin puhdistustöihin.

Viemärirassi on erittäin kätevä verstaslaite ammatti- ja arkikäyttöön. Kaikki laitteemme ovat erittäin kevyitä ja kompaktin kokoisia, mikä lisää niiden käyttömahdollisuuksia. Käsikäyttöiset viemärinavaajat eivät vaadi lainkaan sähköä ja ovat aina käyttövalmiiit. Rassien jousi on helposti puhdistettavissa myös rumpumallisessa viemärinavaajassa, jonka rummun kannen voi helposti irrottaa puhdistustyötä varten.

Toinen käsikäyttöinen viemärinavauslaitteemme on viemäripumppu, joka ei kuitenkaan ole se perinteinen „karhupumppu“, vaan paljon tehokkaampi ja käyttömukavampi pumppu tukkeutuneiden viemärien avaamiseen. Sen päähän asetetaan kumiadapteri, joka puolestaan viedään puhdistettavan viemäriaukon suulle. Tämän jälkeen pumpun toisessa päässä sijaitsevaa kahvaa vedetään poispäin putkesta, jolloin viemäriin kohdistuu suuri imuteho. Myös viemäripumppu on viemärirassin tapaan erittäin kevyt ja joustava puhdistuslaite, jonka käyttö ei rajoitu pieniin ja vaikeasti päästäviin tiloihin. Jos huoltoalan yrityksesi, ravintolasi, tai vaikka kotisi tarvitsee kestävää viemärinavaajaa tukosten varalle, saat sen edullisesti ilman toimituskuluja Expondolta.